Energiare..

Hahah vilken dag det har varit.. Först missade jag internationella relationer, vaknade tio över åtta av mig själv (jag ska ta bussen som går 7.45) sen hade vi geografiprov där jag hade fulaste fusklappen ever sen hade vi håltimme eftersom tyskan var inställd. På lunchen käkade vi vårrullar, mums!! När vi skulle gå ut från matsalen var det några energiare som verkligen råglodde, liksom vadå har vi satt på oss kläderna bak och fram eller? Aja men ialla fall, sen gick vi till bibblan och bloggade lite. Efter det hade vi sista lektionen, svenska. Där fick vi ett papper med texten på låten Tomten och haren ni vet?



Den var det i alla fall.. Och så började jag nynna lite och då började Zarins sjunga och så satt vi och sjöng lite medan läraren försökte få klassens uppmärksamhet. Hela lektionen hade det varit lite dålig koncentration och så sa hon "neej men hörrni det här går inte alls bra, är det nån som kan melodin så kanske vi kan sjunga den här istället" och så hörde hon oss sitta och sjunga och ba "JAA men precis nu lyssnar vi på Linnea och Veronica, NEJ jag menar Viktoria och så sjunger vi, 123!". Så kan det gå om man inte är tyst, vi fick dessutom göra rörelserna till, de ni!

Efter svenskan hade vi en halvtimmes väntetid för klockan 15.10 var det dags för föreningsfotograferingen som ni sett bilder på. Då passade vi på att gå till b-huset för att be att få låna de sk "energi-overallerna". Först fick vi prata med nån lärare som bara tyckte vi va allmänt dryga som överhuvudtaget vistades där men det visade sig att vi skulle prata med nån annan lärare ändå eftersom han inte hade ansvaret för overallerna. Så vi gick alltså till en annan lärare och han tyckte nog mer att vi var rätt komiska. Han ba "Oj tjejer! Overaller..? Okeeej, jaa visst kan ni det fast tror ni inte ni har valt lite fel program?" Men så gick vi iväg till verkstan i alla fall. På vägen dit mötte vi en massa energiare som glodde ögonen ur sig (det verkar inte som om de har sett tjejer förut) och så fick läraren nån kommentar, typ "ooh, haru fått RAGG" och så nån busvissling.. Okej det ser kanske lite roligt ut med fyra fjolliga tjejer i ett helt hus där det annars bara är en massa stinkande snusande killar men hallå, nått nytt måste ju hända nån gång! I verkstan glodde alla lika mycket och när vi fick dom kollade läraren på låne-overallerna och sen på oss och sen på overallerna igen och sa "jaa dom är lite stora kanske.." haha det var storlek 52 (lite skillnad mot en som vanligtvis har 34/36)! När alla fått varsin tackade vi för oss och han verkade mest typ jaja bra att nån vill använda dem iaf och sa "jaa varsågoda, de luktar inte så gott kanske men.." Asså jag vet inte men jag kände inte att de luktade så värst, gör de verkligen det? När vi kom ut ur verkstan fick vi några fler ögon på oss och ännu en kommentar från nån okänd energiare "vafan ska ni me overallerna till.....?" HAHAH folk trodde verkligen vi var dumma i huvet på riktigt.. Håhåjaja, kul ska man ha! Och kul hade vi, snacka vi drev med energiare på fotona! Askul faktiskt, synd att vi inte bildade en ren "Wannabe energiare"-förening!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0