Z och M

Anna ringde precis och ska komma över. Så ska hoppa in i duschen nu och sen vänta på my friend.. hon ska nämligen färga håret på mig...

Flört

Idag fick jag min första riktigt tydliga gym-flört. När jag är på gymmet är det sällan det är många tjejer där. Vanligtvis är det en massa grabbar och jag+nån enstaka tjej i 20 årsåldern och kanske några tanter. Inte alltför sällan är man ensam tjej i omklädningsrummet heller. Det ser jag iofs endast som positivt eftersom jag inte känner mig jättebekväm med tjejer men ganska konstigt. Varför är majoriteten (typ 3/4) på gymmet män? Hur som helst är det därför inte konstigt att man syns som tjej och får en del blickar. Idag däremot fick jag en riktigt ordentlig flört. Jag vet inte om jag är helt 100 på att flörta på gymmet, kan väl va okej, men när det kommer från en man på 35-40 så har det nog gått över min gräns. Tyvärr!


godis

Jag är extremt sugen på godis, har iofs kvar lite från bion i tisdags.. dags att hämta? jovisst

skön fredag

Äntligen är det fredag och jag tror verkligen att jag kommer gilla dom kommande fredagarna. Har nämligen bara en lektion då, fast det är historia så det känns som dagen är mkt längre med tanke på att den är 1 timme och 35 min. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo, känner mig ganska trött och som att jag börjar bli förskyld så ska bara chilla hemma!

åh så snyggt

Köpte dom här idag och längtar redan tills jag kan börja annvända dom!!!







En Z

Nu sitter jag med Pontus, Andreas och Gustav i datasalen på datakunskapen. Skittråkigt! Z4RINS kommer vid 10.40 så det blir en håltimme på 40 minuter utan henne.

Snart fredag

Nu är det torsdag kväll vilket innebär att det är fredag och helg snart. Jag verkligen längtar efter helgerna nu för fuck så skoltrött jag känner mig. Måste ju tyvärr erkänna att man kanske prioriterar bort vissa lektioner för att uträtta mer vettiga ärenden. Nu tänker kanske vissa som känner till ett och annat: hoppsan nån ny i gymmet eller pingisrummet? Nejnej, icke! Den här gången handlar det om att det finns saker man tycker är viktigare än att läsa filmkunskap på engelska när man nyss avslutade samma kurs fast på svenska. Well.. Har en håltimme imorgon och då tänkte jag dra till kraftkällan (inte skolans gym alltså..) och sen tillbaka till skolan igen efter jag ätit för en sista lektion. Sen blir det hem för att ta ut voffisen på en walk och sist men inte minst till pållen med stora bäbismagen. Uah.. plugga kan man ju bara kasta långt åt helvete imorgon.


För snart har vi tagit studenten!

Idag hörrni fick vi våra studentmössor!

Tyvärr fick jag fel färg, en mörkgrön, men huvudsaken (haha!) är väl att man har en mössa på huvudet! Eller hur?

Sala

Ännu en tripp til silverstaden Sala idag. Vad som händer där tänker jag inte avslöja men om ni är riktigt snälla får ni kanske reda på det om nån månad.. Nu ska jag iaf plugga lite historia (läs försöka plugga!). Ikväll ska jag på bio med Niklas och sen blir det sussa. Egentligen hade  jag velat gå till gymmet nu direkt men jag är så himla uppe i varv och trött i huvet så det får nog vänta tills imorgon.


skolans bibliotek

Ja det är där jag sitter just nu. Någon som bryr sig? Näej, tänkte väl det. Men iaf.. tänkte plugga på tyskaglosorna till imorn så slipper jag göra det sen, ska nämligen på stan med Flisan och sen när man kommer hem orkar man ju inte plugga. En sak jag glömde säga igår var att man fick gratis popcorn och läsk på bion igår, paradiset liksom! Men jag tycker verkligen ni ska gå och se den, riktigt bra.

Visste ni förrsten att efter man plockat en anans mognar den inget mer!



Män som hatar kvinnor

Som jag trott var filmen jättebra. Riktigt hemsk ibland faktiskt. Men det är verkligen en film att se!!!

Bio

Har precis slutat skolan efter en jobbig svenska lektion där vi skulle försöka komma överens om ett tema till skivan. Gick skit som vanligt! Nu ska jag sitta här i skolan tills typ 5 och skriva på min religon uppsats. Hoppas man hinner med mycket.
Men sen ska jag göra något kul, ska nämligen på bio med pappa och se Män som hatar kvinnor. Ska bli riktigt spännande för alla säger ju iaf att boken är skitbra!

Hörs senare!

Tisdag

Strax före 8 imorse vaknade jag. Faktiskt så vaknade jag inte utav mobilen utan av Bamse som står och spyr utanför mitt rum. Jättemysigt. Så det var bara att gå upp och torka spyor. Tre utanför mitt rum, fem i köket och en i hallen. Trevligt värre, när man ändå håller på får man ju lov att ta fram golvmoppen dessutom och torka golven. Efter en stund ser jag att han börjar må illa så han får gå ut på en av terasserna där han spyr ytterligare några gånger. Några gånger till blir det under promenaden också. Alltså vafan, han har ju inte ens ätit och ändå så får han upp massa äckel. Jag skyller på Kosha, vi pratade om att hundar spyr igår. Han sa att dom spyr galla efter att de ätit gräs men min vovve har definitivt inte ätit gräs, damm på sin höjd!


Mjäll!!!

Nyss skakade jag på huvudet och ner föll små vita (?) saker. Wtf, har jag nått i håret tänkte jag.. Skakade lite till, och det ramlade ner lite till. Konstigt.. Ruffsar om lite med handen i håret och ner faller ännu mer obestämbart äckel. Plötsligt slår tanken mig; jag har mjäll! Därefter rusar jag i panik in på toaletten för att kolla i spegeln. Till min stora lycka ser jag att det bara (okej kanske inte så bara då) är hårspray som flagnat lite. Dags att skölja ur lite hårprodukter kanske?


Jag är som Benjamin Button

Jaa haha, jag blir yngre! Just nu har jag precis upptäckt MSN!

Holly säger (20:20):

ja vill inte skriva

zariηs säger (20:21):

jo fan

det är skitkul ju ::

Holly säger (20:21):

???????????????????????

llinnea ring 112 du är sjuk!!!!

AKUTSJUK

zariηs säger (20:21):

haha jag ba hej

jag är sjukt

dom ba vad har hänt och vart är du?

HJ*ÄÄÄÄÄLÅP MIG JAG ÄR SKITSJUK

VART ÄR DU?

zariηs säger (20:22):

hemma framför datorn och pluggar O

Holly säger (20:23):

HAHAHAHHAHHA

dom ba jaha..?

zariηs säger (20:27):

haha fett kul

Holly säger (20:27):

pluggar du nu?

zariηs säger (20:32):

haha nej

skriver i bloggen

haha

Liksom, jag tänkte väl! Inte sitter väl flickstackarn och pluggar?

Här är min favvislåt


MSN

Efter ungeför två månaders uppehåll från MSN har jag hittat tillbaka och fann att det var riktigt kul! Har bl a pratat om träning på gymmet, plugg som inte går framåt och framtidsplaner, vad som kommer att hända efter skolan. Några förslag är:
- Hitta en rik lite äldre kille med stabilt jobb och bostad
- Bli rik själv på något sett och flytta till en trea på östermalm med en kompis, jobba och shoppa
Tyvärr känns det mer som om man kommer att bo kvar hemma och jobba lite om man ens får nått jobb, samt ta någon kurs på universitetet för kårlegets skull.

Sen har vi ju de där jätteknasiga konversationerna som man inte riktigt fattar varför man fortsätter med. Varför pratar man om förlossningar och hur viktigt det är att kvinnor inte avskräcks från att föda barn bara för att de är rädda? Jo, svaret blir ju såklart att sveriges befolkningsmängd inte får sjunka! Wierd I know. Som min kompis just sa "tur att man är kille!" jo visst, tur för dig du, muttrar jag surt tillbaka då..


112, hjälp mig!

Sa precis till min vän Holly att jag tyckte det var kul att skriva på alla saker till skolan (mest på skämt då) men hon tyckte jag skulle ringa akut hjälp. Det kanske skulle var nåt?!

-Hej och välkommen till 112, vad kan jag hjälpa till med?
  Jo jag är akut sjukt och behöver hjälp omedelbart!!!
-Kan du tala om för mig vart du befinner dig och vad du heter?
Z och jag är hemma, ni måste komma nu
-Men vart är hemma? Z, prata med mig hela tiden..
MEN HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP, jag dör ju för fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-DU MÅSTE TALA OM VART DU BEFINNER DIG
jag har ju sagt att jag är hemma, jag sitter vid datorn och pluggar!
klick
eeeh hallå?!................... idiot, fattar ju inte dagens ungdomars problem.


Kate Winslet


ååh Kate, så himla fin hon är varje gång hon ska hålla tal. Börjar andas jättefort och kan knappt prata. Hon såg verkligen så  himla lycklig ut när hon stod där och tog i emot priset på Oscars-galan.
Man blir ju nästan lite tårögd själv..

röda mattan

Är inte det ett bra tema? Jo det tyckte iaf jag och Holly. På tal om röda mattan satt jag nyss och kollade på Oscars-galan. Det är kul men faktiskt ganska jobbigt att se.. så himla mkt snack, så tack till spolknappen!
Nån som sett Denzel Washington? ... buu, min favorit.


Ska fixa lite mat nu och sen blir det plugg för hela slanten.


Kvällsångest

Så länge jag kan minnas har det varit värst på kvällarna. Det är då man mår som sämst och alla problem bara står en upp i halsen och man tror inte att man kommer klara det. Man undrar hur det ska sluta den här gången.


Paus

Tar en paus från geografin och berättar att jag körde med mamma idag. Det gick jättebra och vi körde runt i kanske 40min.  Börjar få lite mer koll på bilen nu så det känns skönt. Nåt mer som känns skönt är att det börjar bli kul att köra, har inte vart så sugen på det innan men nu så. Kanske var körskolan inte så tokigt iaf?! Tackar för det.


Sjukskrivning

Precis som Z skrev på ansiktsboken så känns det nu som om man borde ta en sisådär fem veckors sjukskrivning nu. Religionen är skit och historian finns inte.


Hej då.


Ge mig 4 hjärnor till

Just nu önskar jag att jag hade 14 händer och kanske 5 hjärnor så jag kunde göra sjukt mycket saker samtidigt. Plus att jag skulle va sjukt smart... Sitter nämligen och arbetar på geografiprovet och ja, det går väl sakta men säkert framåt.

Men ska försöka plugga som sjutton nu och sen blir det Beck ikväll klockan 21.00. Och juste! Det är Oscars-galan ikväll på kanal 9, det ska självklart spelas in.

Slutet är nära

Nu är det lördag (det var ju lördag nyss!?) och det innebär att vi uppsala har slut på plugglov snart. Jag känner att ångesten närmar sig eftersom jag inte är klar med varken uppsatsen till religionen eller historian eller hemprovet i geografi. Som grädden på moset har jag inte heller läst ut svenskaboken. Well well, det är bara att sätta igång. Så nu alla lärare som läser det här, nu ska ni få ett tips. Ge inte eleverna i trean så värst mycket uppgifter i skolan sista terminen, lite små läxor hit och dit går bra men definitivt inga större grejer så som uppsatser och böcker. Möjligtvis nått prov nån gång men som sagt ta det lugnt med skolarbeten och bomba oss inte!! Jag kan nog redan nu säga att jag inte kommer få så mycket gjort den här sista perioden. Tråkigt men sant.

Ha en rolig kväll.

20.00

Hoppas att ni sitter bänkade framför tv'n ikväll då det är melodifestivalen! För det ska iaf jag, Felix, Helena och Anton göra! NICE

En och en halv dag med Meacham

Hade en trevlig dag med fröken Anna. Som spenderades på stan och hemma hos henne!




















äntligen

Nu efter ett tag kommer bilderna från i Sthlm!
























BLÄ!





Världens gulligaste busschaufför!

Idag när jag tog 809an ut till stallet så åkte jag med en av världens gulligaste busschaufförer. Där jag går av, vid funbo kyrka, är det en rätt så trafikerad 70-väg där de flesta kör i ~90 och jag måste gå ungefär 5 minuter på den här vägen som inte ens har någon väggren! Som ni förstår är det inte spciellt roligt att gå där då det dessutom kör en hel del lastbilar och bussar förbi en. Inte kul alltså! Men, idag när jag gick av bussen körde busschauffören inte iväg utan stannade kvar och så öppnade han framdörren och frågade om jag skulle ända till backen en bit bort och det skulle jag ju också. Så körde han mig ända bort till stallet och släppte av mig där istället för på busshållplatsen. Hur gulligt var inte det?! Ibland möter man snälla människor!


En enda röra

Ja, jag har ju som sagt inte haft tid att lägga upp några bilder nu och det bror på att jag typ inte vart hemma nånting sen i tisdags. Först var jag med Flisan och sen när han åkte hem på onsdagen följde jag med till stan där jag träffade anna! Vi hade det mycket trevligt och gick runt och kollade lite samt åt mat på Cupido! Samtalsämnet var väl ungefär "kiss-och-bajs-åldern", så mogna är vi liksom..

Sen igår slöade jag hos anna tills vi åkte in till stan då hon skulle simma och sen på Håkan! (Hoppas det var bra).. MEN jag skulle på min första körlektion, sjukt nervös var jag iaf. Men det gick riktigt bra och Bosse är kanon! Helt lugn och jag tror det kommer gå bra. Hoppas det iaf! Så nu ska jag och mamma öva massa sen blir det till att boka en ny lektion.
Efter körskolan gick jag och hälsade på mormor och morfar, mysigt mysigt! 
Sen efter det gick jag till Flisan min fining!!!!

Ja och nu är det fredag och jag har precis kommit till Helena! Vi ska göra amerikanska pannkakor sen plugga som fan!
Blev kanske lite rörit men det är iaf det jag haft för mig sen i tisdags!

Ikväll kommer bilder!!!!

håll ut

Jag vet att jag är lite seg när det gäller bilderna från i tisdags men jag har inte haft tid att lägga upp dom än. Men imorn får ni kolla, då jäklar!

Har btw min första körlektion idag, är fett nervös!!!

Pics

Juste glömde en sak, om alla bara bombar på med kommentarer så tror jag att Z lägger upp lite bilder från i tisdags. Kom igen, nu får ni tjata så mycket ni bara kan!!


Ledtråd kan komma om Mission A..


Onsdag

Den här dagen har bara swischat förbi! Vaknade vid 9, gick ut med vovven, åt och klädde på mig för att sedan springa till bussen. Började jobba 11 och vid 4 sprang jag till bussen för att gå av vid stallet i funbo. Väl där upptäckte jag att jag tagit fel på en timme så det blev en aning bråttom. Lyckades iaf vara hemma vid sju för att trycka i mig en macka och dra till gymmet som stängde nio. Blev ett tråk-pass, känner att jag är i en liten mellan-period nu. Skulle dessutom behöva springa mer och gå på några pass men hur kul är det egentligen att gå på pass själv? Nej, det blir till att köpa några nya linnen så att jag kan springa utan att få skavsår (haha)! Nu ska jag sussa för imorgon måste jag nog upp halv nio för att först fixa naglarna, jobba, rida och fixa i stallet och hinna träna på gymmet! Vilken tur att de har öppet till tio imorgon.

Plugga? Neeeej..


God natt

Idag har HollyZ varit i Stockholm. Dagen började med riksidrottsmuseet för att sedan dra vidare till stan och shoppa, äta och gå på bio innan vi åkte hem. En supertrevlkig dag som flöt på perfekt. Bilder kommer så håll utkik!


sthlm

Inatt har nog varit den västa natten på jag vet inte hur länge.. Jag måste ha vaknat typ varje halv timme och inte kunnat sova.. Sen fick jag plötsligt jätteont i halsen när jag la mig, bbuh! Så nu gör det ont när jag sväljer.. (stackars mig).

Men iaf, till det roliga.. Idag ska jag och Holly till Stockholm, det blir kanoners!

Det kallas plugg-lov

Fy vilket lov, lärarna har vekligen proppat oss fulla med skolarbeten. Vår tyskalärare sa att när hon var ung så hade man vekligen lov och åkte skidor hela dagarna istället för att plugga. Jag gillar henne, hon är skön!

Just nu sitter jag och skriver lite på geografin, vi har ett hemprov där. Borde äta lunch snart och fixa mig lite för snart ska jag iväg på hemligt uppdrag. Åker vid kvart över två och är hemma nån gång vid åtta ikväll hoppas jag på. Förövrigt så är jag rätt ordentligt mör i kroppen idag. Körde ett pass på gymmet igår när jag näst intill gick till max, men hade tyvärr lite kvar att ge. Det vart ungefär 1,5 timme så det kändes inte bra att fortsätta längre. På kvällen när jag kom till stallet kändes det iaf riktigt ordentligt och nu så jaa..


Första dagen på lovet

Ja, äntligen är det första dagen på lovet och det är riktigt skönt. Man får verkligen
passa på att njuta nu när man vet hur snabbt alla lov brukar gå. Det säger bara swish så är det söndag.. lite synd! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men funderar på att gå ut och springa lite och sen göra klart geografi provet så det är gjort. Fast... vi vet nog hur det slutar iaf.


woho, sportlov!!!

en trött Z önskar god natt


Söndag och Beck

Idag har varit en ganska lugn dag. Fast var iaf och tränade med mamma på Friskis och Svettis. Hon körde pass och jag var i gymmet, ville träna på konditionen lite så var tvungen att springa. Det gick fan skitbra och jag svettades som en gris.. Ikväll har jag kollat på Beck och ja, fan va bra det är!

Alla <3-ans dag

Jahapp, igår var det fredag den 13 och idag alla hjärtans dag. Det tagiska är att jag glömt bort både fredag den 13 och alla hjärtans dag. Men egentligen, vad spelar det för roll? Jag måste nog erkänna att jag är en sån där tråkig människa som inte bryr sig om varesig  fredag den 13 eller alla hjärtans dag, inte heller halloween. Är jag jättetåkig för det eller finns det fler som jag? 

alla hjärtans dag

14. Idag är det då alla hjärtans dag och ävens fast jag kanske inte är en sån person som firar det värsta
 mycket tycker jag ändå det är rätt mysigt. Jag får väl försöka vara lite extra snäll och sånt iaf..
Vad ska ni hitta på idag?


passa dig

Är ni såna som tänker på att det är fredagen den 13 och går och tänker på om det kanske kommer hända något? Eller är ni mer "skit samma"...?!


sov gott!

DU, fortsätt att läsa bloggen!



Det är ett fritt land!!!!!!

Det där med vad man har på sig när man tränar är ju rätt olika men det allra vanligaste måste ändå vara gympaskor eller löparskor och t-shirt/linne och byxor/shorts. För typ tre år sen såg jag nått riktigt konstigt, en tant som körde på klänning på gymmet! Idag såg jag två lite halvknasiga saker till. Den ena var en gubbe som tränade i en långärmad tennis-tröja och den andra då, hör och häpna, en kille som gled omkring i flip-flops!! Haha klockrent, känns ju som att det inte borde ge så värst bra grepp men visst..


Z is hurt

Kände idag när jag satte mig på bussen hem från skolan att det var nåt som inte riktigt stämde. Och ja det visade sig att jag hade gjort nåt på min hand.. vad fan hände?! Värsta såret över typ hela handen.. mysko!


DANCE WITH SOMEBODY


Ge mig (oss)



Har suttit och tittat lite i olika kataloger nu och min favoit blev Vings. Hittade mycket nice där i. Får ta med den till skolan imorn och visa... Ta mig till värmen nu!

WHite


Blödande ögon


AAAJ

 Jag har ont i ögonen... eller nja, inte direkt. Men dom är fett torra så det är jobbigt att kolla. Hmm, jag får köpa såna där droppar man sett på tv förut då ögonen bara kommer glittra efteråt. Kanske vore nåt? Eller varför inte kolla upp synen.. den är ju inte den bästa heller...

vinst

Som tur var vann Uppsala, med typ 20 poäng! Har nog inte sett så många dunkar på en match förut, så det var nice.

IKEA

Har precis slutat nu och ska bege mig till IKEA med mamma. Vi ska kolla på lite allt möjligt, men jag har sett några ljus där som jag är rätt sugen på att köpa. Efter det blir det nog hem en snabbis och sen in igen till Fyrishov. Var ett tag sen jag kollade på basketen så tänkte jag göra det idag nu när ändå pappa frågade om jag ville hänge med.





Hörs!

Z i kylan

  

låt mig slippa

Finns det något tråkigare än att plugga in massa svenska författare, dikter och texter? Usch, jag är så trött på hela svenska B så det inte är klok. Varför gör man en kurs så lång som lika gärna kunde vart slut för typ 1 år sen..?!

Nån som känner som jag?

 


Vart reser man i..

.. April/Maj? Krav (OBS! Kosha det är ett krav!) är att det ska vara varmt (runt 25) och ett roligt ställe med inte bara pensionärer kanske. Vart åker man då? Det är ju inte det lättaste att bestämma när 8 olika viljor är med och ska säga sitt.

Som Z4RINS sa; det är inte lätt!

inte det lättaste

Sol, Bilresa, Flyg, 15 grader, Prag, Mallorca, Värme

Ja det är inte lätt att åka på resor, eller det är snarare inte lätt att bestämma vart man ska resa. Men det vore verkligen inte fel just nu.. tänkt att dra iväg ett tag innan alla skivor och sånt börjar i skolan. Det vore ju kanoners.. om det är varmt förstås!


Kroatien 07 med Meachams

ja tack!


Tänk när man kan gå sådär ute på kvällen...

Lång dag!

Igår var jag sur så jag gick och la mig vid halv nio (somnade dock inte förrän vid elva) så jag vaknade rätt tidigt idag, vid 9! Rätt skönt, för efter en stund kom pappa in och sa att vi skulle åka till stockholm för att lämna tillbaka Land Rovern och hämta hem Audin istället. Jag klev upp och åt och fixade mig snabbt för att sedan vid tio åka iväg. Nu kom vi tillbaka och klockan är bara halv ett fast det känns som om man gjort jättemycket och att det skulle vara sent på dagen. Man borde egentligen gå och lägga sig tidigt varje dag så att man vaknar tidigt.

Hur som helst så tänkte jag äta (oj.. ja jag äter verkligen hela tiden) och sen åka till stallet för att sen komma hem och plugga lite. Tråkig dag. Nästa vecka hoppas jag på att jag känner mig bättre så att jag kan sätta igång med träningen igen!


Lördag

Har varit och tränat nu på morgonen och det känns väldigt skönt att ha gjort det! Ikväll kommer Helena och Anton hit och käkar middag. Ska bli kul att höra hur han haft det på resan! Sen får ni ju inte missa melodifestivalen ikväll kl:20.00...


Soool

Är riktigt sugen på att ta en sol- och partysemester. Bara åka iväg och slappa en vecka. Det vore verkligen helt perfekt. Man skulle kunna åka och sola och vila upp sig inför studenten och sista tiden i skolan. Inte blev det bättre av att programmet "semestersvenskar" kom på tv nyss.


Hejsvejs

Den här dagen har inte dirket varit någon höjdare och det är väl nästan ingenting som har gått min väg.
Så därför tänker jag lägga mig tidigt och  sova för jag är otroligt trött.


Torsdag

Fortfarande ont i halsen men ändå kan man inte låta bli att träna. Det är hopplöst alltså. Idag red jag både Fly (gick mycket bättre än sist) och Havanna en kortis. Jag borde verkligen ta det lugnt eftersom jag fortfarande har ont i halsen och fortfarande är så känslig efter körtelfebern som jag hade för typ 1,5 år sen. Men men inget att göra åt, kände igår kväll att jag hade svårt att sova så det var ett nödvändigt ont att röra på fläsket idag! Tänkte i alla fall dra till gymmet och köra lite styrka i helgen förhoppningsvis. Det kan ju vara bra att åtminstonde hålla sig borta från konditionsträning med halsont. Jag som så gärna vill springa!!!

USA's ekonomi

Nu sitter vi i en datasal och försöker få fram information om USA's ekonomi, inte det lättaste kan jag säga.

Och på tal om ingenting så drömde jag om Stilrobin inatt.. Ja, alltså han va fett dryg i drömmen och han låg inte direkt på plus hos mig när jag vaknade. Men som tur är var det en dröm och han verkar ju trots allt vara en schysst kille. Det är kul det där med drömmar att det verkligen känns som det är på riktigt när man vaknar, så kan man liksom  känna sig konstig eller typ glad/ledsen jättelänge fast det inte hänt något...




Dagens tröja

  

Wey

Ny vår/sommarjacka, som ni kanske ser är den ganska kort... Me like



Bullbak!

Jag har faktiskt satt igång och bakat bullar. Ska bli sjukt gott och jag är faktiskt stolt över att jag gjorde det. Brukar ju annars bli att man struntar i det när man väl kommer hem för man inte orkar. Ska väl ta och  göra mig en kopp te sen också...Mmmm!

HollyZ

Vet att det är många som tycker att bloggen och namnet är lite rörigt. Tänkte därför redogöra för hur det egentligen är. Alltså, vi är två tjejer som tillsammans har den här bloggen Z4RINS och Holly. Sätter man ihop våra namn på ett snyggt sätt blir det Holly + Z4RINS = HollyZ Enkelt va? Alltså inget fjortis-Hollyzzzzz eller Holly's.

Bloggen ser lite tråkigt ut just nu jag vet, men vi ska fixa till den. Jag tror att jag kom på en superbra idé igår!


Onsdag

Happ, fortfarande sjuk.. Det är inte världens roligaste måste jag säga. En sak som inte är sådär jättekul heller är att det första man gör är att vara tvungen att torka upp hundspyor när man kommer upp på morgonen.

Förövrigt kollade jag lite på film för en stund sen men nu är den slut. Men det ät klart jag har nått att göra, måste åka till stallet så jag drar väl dit om en stund. Jag lär väl frysa ihjäl eftersom det verkar som om febern är kvar.

Åh, tänk vad skönt när man kan gå omkring utan jacka på sig!

Tjejer med muskler

För nån eller några veckor sen var det en diskussion på en massa bloggar om det här med tjejer hur de ska se ut och inte se ut. Vissa anser att man absolut inte får vara "smal" för att det ser äckligt och onaturligt ut. Som Stina-Lee skrev på sin blogg så håller jag med henne och vill försvara de tjejer som är smala av naturen. Hur kul är det att jämt och ständigt få höra att man är för smal hela tiden och att man är ful för att man råkar vara född i en viss kropp?

Sen har vi ju de som är lite mulligare naturligt. Då är det helt plötsligt helt fel att vara det också och man är tjock och är ful pga det. Hur ska ni ha det egentligen? Inte på något sätt räcker man till. Hur som helst är enda lösningen att man skiter i alla kommentarer (hey, piece of cake..) och accepterar att alla ser olika ut och att man är bra som man är. Man måste helt enkelt lära sig att tycka om sig själv. Man kan aldrig tvinga alla att tycka lika. Vissa kommer alltid att tycka att de som är tjocka är fula och andra att smala är fula. Så kom ihåg; du är bra som du är! Det här med individualitet är viktigt! (Hoppsan hur kom det me lite politik här..!?)

MEN!
Nu har vi ju det här med tjejer med muskler, det tycker jag är nästa problem. Det känns som att det inte riktigt är helt accepterat med tjejer med muskler. Eller nej, det känns nog snarare som ett ganska så nytt fenomen. Visst, det finns de som gillar tjejer med muskler. Men frågar man nån vad den tycker om tjejer som har muskler så får man nästan alltid ett usch!!! och en rynkad näsa till svar. Möjligtvis kan det vara okej om man har muskler under fettet för då syns de inte men synliga magmuskler är bannlyst. För några år sedan var det äckligt med fett, nu är det äckligt att vara smal och man får absolut INTE ha muskler på sig. Ajaj, det är inte lätt att hänga med.

Själv tycker jag det är jättesnyggt med tjejer som har mycket muskler! Fast kanske inte överdrivet mycket dårå. Den här tjejen var kanske lite väl för min smak men smaken är ju som baken, delad!




Det finns en tjej som bloggar på metrobloggen.se/sofilindberg , hon är riktigt ball och har precis lagom med muskler. Så spana in henne!


Nejnejnej

ÅÅh.. varför blir jag sjuk nu för?


Man on fire

Ska snart sätta mig och skriva en filmanalys om en film.. För mig blir valet självklart inte svårt. Min favorit är ju Denzel Washington och därför blir filmen också självklar Man on fire. Har ni inte sett den så gör det, ni kommer inte ångra er!!!

TRAILER


Det var den helgen

Japp då var helgen slut då. Såg ni bilderna längre ner från i fredags förresten? Haha riktigt snyggt. Fast det är klart ett undantag, hur ful Z4RINS än försöker göra sig så går det inte, hon är helt enkelt född permanent söt! Vi andra fulisar hade inte riktigt lika mycket tur. Hur som helst så har den här helgen i stort sett sett ut som alla andra. Träning för Viveca i lördags, riktigt trött i ben, mage och rygg. Inte var det bättre idag heller, körde axlar+bröst med PT Thomas. Märker faktiskt stor skillnad nu och kan köra med mer vikt, yay! Kände också på hur magen, ryggen och benen kändes efter gårdagen och det var lite tungt.
Veckan som kommer kommer troligtvis se ut såhär:
Måndag: Vila
Tisdag: Kondition
Onsdag: Vila
Torsdag: Armar, rygg, bröst och axlar
Fredag: Vila
Lördag: Kondition
Söndag: Ben, rumpa och mage


Jag hoppas att den här veckan kommer att gå fort. Det känns som om det kommer bli mycket i stallet och sen ska jag jobba också, har två grejer som måste göras klart där. Skolan kräver en del just nu och egentligen skulle jag behöva plugga körkortsteori. Jag som bara vill sova, äta och träna!? Trööökitt


Myskväll med Meacham och Felix

Fick en heldag med anna igår och vi jobbade först på dagen sen bar det av hem mot henne då Felix också kom. Vi käkade, spela kort och hade det nice! Kommer säkert fler bilder sen, måste bara sno några från M.


Fredag i bilder

Lite seg med att komma med bilder, jag vet! Men jag har verkligen inte haft tid.. slänger upp lite nu!


































RSS 2.0