Dagen som varit

Har varit ganska mycket idag och därför har jag heller inte orkat skriva något. Nu är jag skittrött och måste råplugga lite tyska och rättskunskap innan jag somnar. Allt brukar fastna mycket bättre då så det är bra (peppar, peppar ta i trä)!
Men imorn tänkte jag skriva om dagen som varit och om fyverkeri, skor och annat krafs..


Holy macarony

Oj Oj Oj vad våra fötter har fått lida sen igår! Jag kan inte fatta hur det kunde göra så ont i fötterna efter ett par skor. Även fast vi hade lagt i gelé-dämpningar så gjorde det ont som satan. Först så ömmade fötterna lite och efter att vi hade satt oss ner en stund och sen rest oss upp så började fötterna BRINNA!! Asså.. det går inte, PINSAMT!!

Thanksgiving

Oj så mycket mat man har tryckt i sig nu. Kalkon, majsbörd, "majspudding" och massa annat gott! Nu sitter dom vuxna forf kvar vid matbordet och snackar meddans dom yngre drar sig in på rummen och leker. Ni vet hur det brukar vara.

Kapish





snöbilderna








lol


bra vare här!


Katching!

Uppdatering om gårdagen kommer om ett tag, har lite för ont i fötterna för det just nu..

HOLLY 18 den 28/11

YEAH BABY, HOLLY 18!!!!
(28/11-08)



















GRATTIS

Minus

Jaha då var det dags! Slasket kommer och världen blir allmänt jobbig, fötterna blir blöta och man svär mer än vanligt.. Jag ska lägga upp nån bild sen på hur mycket snö vi har haft här hemma nu, så sjukt fint och mysigt verkligen. Nu, ja... smälter det bort lika fort som isglass. Minusgrader kom för fan!


Gränby

Kom hem för ett tag sedan från Gränby. Ja alltså, så speciellt var det ju inte, självklart va det rikitgt snyggt där inne och ute såklart men det var ju inget märkvärdigt med affärerna. Det var 20% på dom flesta butikerna och det kändes som folk var som galna över det.. Sen tycker jag även synd om Magnus Carlsson och Idol-Ola som skulle stå på scen och sjunga.. FY va pinsamt det var, eller jag tyckte iaf synd om dom. Det var kanske 30 pers som kollade och ingen apploderade knappt efter och alla stod som döda sillar.. Hmm nej, inte så nice!

Så jag sammanfattar kvällen ganska dålig eftersom man först fick stå och vänta på buss nr.3 sjukt länge (ca:40min) för den ena inte kom, DÅLIGT! Är så jävla trött rent ut sagt på att bussarna inte kommer eller är sjukt sena. Skärpning där, det snöar liksom inte ens länge!!! Sen så var ju inte Gränby vääääääääärldens grej, jäkligt snyggt byggt och ser riktigt nice ut utifrån som sagt. Men min plan är att åka dit igen om några veckor och kolla när alla affärer öppnat och när det kanske lugnat ner sig lite...


Tidsfördriv

Jag har verkligen SÅ tråkigt just nu. Snoret rinner och jag blir tårögd pga allt nysande.. Låter det trevligt? Holly är inte i skolan än och kommer inte förns om typ 40 min. Vad ska jag hitta på så länge, jag orkar inte gå runt och göra nåt försök att hitta någon jag kan prata med, hoppas mer att dom kommer till mig nu när det är så synd om mig. Hur som helst, nån som har ett bra tips på tidsfördriv?

Jag hittade även den här snygga bilden, Top Model 11!


KUL

Finns det något värre än när man vaknar på morgonen och har sovit ganska dåligt för man är förskyld och man vaknar hela tiden utav att ens mun är som nåt jäkla sandpapper!? Så har det vart för mig två dagar irad nu och idag va det ännu värre att vakna. Jag kände verkligen att jag hellre skulle vilja ligga kvar och bara mysa med Flisan än att ta mig upp och gå till skolan. Men iaf, duktigt som jag är gick jag upp och traskade iväg.. Ungefär 30 gånger höll jag på ramla på vägen till skolan och när jag väl kommer fram är lektionen INSTÄLLD!!! Faaaaan, kul liksom! Så när jag går ut igen så är det världens halaste fläck (som man inte ser) och så åker mina ben åt varsit håll och jag har ingen koll liksom, men jag lyckas precis rädda mig själv innan jag ramlar på marken. Det trevliga är ju att det också finns fönster från alla håll från klassrum osv...yeah! Bra början på dagen, man får väl hoppas att den inte kan bli sämre...

Snöbomb

Shiiiiiiiit, kan vädret lugna sig eller? Går ju fan inte ens att ta sig fram. Och nyss fick jag reda på att 3 bussar på ungefär samma ställe hade kört fast... yeah liksom! Alltså vi bor i Sverige och vi vet att det kan komma snö och det har redan börjat komma så då får man väl vara förbredd med att ploga vägar och allt som behövs! Har inte sett en enda plogare idag liksom...

Nedräkning

White night nu på fredag! Vita kläder är det som gäller... och så har vi även ett födelsedagsbarn, vem kan det vara!?

cykelproblem

Oj så mycket snö det är, helt fullt när man kollar ut. Riktigt mysigt måste jag ju erkänna! Men en sak som är riktigt dåligt är att det har varit så kallt att mitt cykellås har frysit fast.. Skulle ta mig hem från bussen för någon dag sedan så då får jag inte ens in nyckel men då pressar jag som fan och får tillslut in den. Fast sen när jag ska vrida på nyckeln så har själva låsgrejen fryst fast så när jag ska ta ut nyckeln igen märker jag typ att det inte går.. och då såg jag att jag hade tagit i så hårt att nyckeln typ blivit böjd, ups! Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, får väl kanske ta med en kanna med varmt vatten och hälla över så jag får tillbaka min kära cykel... eller förstöra låset!?


Träningsvärk

Blev inte mycket i bloggen varken igår eller i torsdags. Men i torsdags var vi som sagt på Saco-mässan. Det var kul och jag och Holly fick väl reda på allt vi ville, tror jag iaf. Så nu har vi lite små planer för framtiden... Men shit va trött man blir i ryggen när man ska gå runt sådär hela dagen, inte särskilt nice allstå.

Igår( fredag) började skolan med idrott för tjejer. Den kursen är fan riktigt rolig, igår gymmade vi först och idag har jag världens träningsvärk i benen.. fast det känns liksom skönt på ett vis med eftersom att man då vet att man tränat. Efter gymmet körde vi ett aerobics pass! När det var klart tog vi det lugnt eftersom vi har 4,5 timmes hål efter det. INTE OKEJ! Hoppas verkligen vi kan fixa det så vi slipper vänta så länge där för man höll ju på somna flera gånger under sista lektionen som är 2 timmar och 15 min. Seriöst, man kan inte börja en skoldag halv 9 och sluta 16,45 med bara 2 lektioner.
Sen efter skolan åkte jag hem eftersom pappa fyllde år och då skulle familjen meacham komma hit och äta middag och ha det trevligt! Grattis Pappsen.

Idag är det lördag och som jag skrev där uppe har jag träningsvärk i benen om det är lite små oskönt. Jag har även lyckats få ont i halsen och  jag pallar verkligen inte det nu. Hoppas det går över fort. Idag står ingenting på min lista och jag känner inte heller för att göra något.. men vem vet, vi får se vad som händer!


Saco-mässan

Yeah, idag är det Saco-mässan! Får hoppas att det blir kul och att man kommer hem med lite nya saker man skulle kunna tänka sig jobba/plugga med. Just nu är det ju ganska tomt...

Grattis mamma!

Idag har jag varit i skolan (utan Holly som var på annat håll med sitt "secret mission", mycket tråkigt för mig) och direkt efter skolan skyndade jag mig för att hinna träna på Friskis och svettis men när jag väl kommit dit och börjat byta om märkte jag att jag hade glömt shortsen. Skit också! Så jag gick ner på stan igen och träffade Helena så vi gick bara runt och kollade lite innan vi skulle äta. Pappa och mamma kom vid 5-tiden så gick vi till en resturang som låg där Bill och Bull låg förut, kommer inte ihåg va den hette nu. Men det var iaf riktigt gott och ett sjukt mysigt ställe med trevlig personal. Efter middagen ville mamma gå runt på stan och kolla på alla ljus och eftersom det är hennes dag så fick hon bestämma. Det var riktigt fint, kul att dom vill göra det lite fint nu när det annars är så mörkt. Jag hade ju sett lite ljus men långt ifrån alla, iofs kollade vi inte på alla nu heller men fler än jag sett. Sen blev det fika på Linné och sen hem. Nu sitter jag hemma och tänkte kanske basta lite om ett tag, vore varmt och skönt! Till sist, ser fram emot Saco-mässan som är imorgon!

Så ledsen blev jag när jag inte hittade mina shorts...


Min fina mobilbild på universitetet



Hellre snö än slask

Har precis kollat på Uppsala basket mot Norrköping. Det blev förlust, men kanske inte så konstigt eftersom Uppsala inte spelade särskilt bra. Synd synd!

Men shit vilket väder det har varit idag, helt galet! Inte nog med att det ska regna sen blir det blandat med snö OCH världens blåst, är det okej eller? Snö är inte riktigt min grej(förutom på julafton) men hellre kallt och snö än bara massa slask. Ska snart börja göra mig i ordning för att sova, har filmkunskap första lektionen imorn och det ska bli spännande och se va den lektionen bjuder på. Är nämligen första gången jag har det. En annan ny kurs som börjat i skolan är idrott för tjejer, jag tror det kommer bli en rikigt rolig kurs och hoppas på att man får pröva många nya roliga saker.


Bombhot

Alltså vad händer i lilla stillsamma Uppsala? Läste i tidningen i morse att Kvarnen hade fått bombhot och att de skulle sprängas 30min från det att samtalet ägt rum. Polisen var sedan där i 3 timmar innan dom ansåg att de inte var någon fara längre.

Sen idag är det avspärrat vid och runt omkring Åhléns.. WHAT? vad är det som händer...?

Hej bloggen!

Igår jobbade jag och anna på Upplands Motor efter det så skulle vi hem för lite släkt skulle komma och fira mamma och pappa för dom fyller år nu i veckan! Det var lika trevligt som vanligt, god mat också men så får man ju inte glömma fikat, mums!! Jag kan väl inte säga att jag och Helena hängde så mycket med dom andra när vi "råkade" börja kolla på gossip girl och blev fast där X antal avsnitt. Lite bilder från kvällen kanske kommer senare om jag får några av syrran.

Idag vet jag inte riktigt vad som står på menyn. Jag tror ingenting vettigt kommer att göras idag utan det blir väl bara att vila upp sig för det jobbiga bytet av schemat som börjar imorn.
Men en sak man kan se fram emot den här veckan är på torsdag då vi ska till Älvsjö och gå på Saco-mässan!

    

Holly's almost back..

Yepp, får låna pappsens dator några sekunder nu så då får man ju passa på att blogga lite, eller hur!?

Min dag startades med en försovning, kom typ en timme och en kvart sent till första lektionen höhö.. Höll Jonte sällskap och bjöd på cola!
Sen va det bild (+musik) med allsång. Jag tror Andreas och Gustav uppskattar mej och Zarins. Jag menar, vad skulle dom göra utan oss? Dom skulle ha tråkigt iaf! Om jag ska va ärlig så tror jag nästan att Osk/car (vår lärare) börjar gilla oss också. Vi är rätt roliga ibland tror jag, en gång när jag och Zarins hade lite oljefärg kvar på paletten som vi inte kunde hälla tillbaka så gjorde vi "konstverk". Vi hade haft en sååååå tråkig dag så vi gjorde mörkt kludd med små ljusa fläckar på som stod för de (väldigt få) roliga sekunderna på dagen. Målningarna hann inte torka så då sa jag till Osk/car att dom skulle ligga kvar för att torka och han ba "ska ni spara dom där??". Haha stackarn, han måste tro vi är lite halvt obegåvade! Men han skulle bara veta..

Minilumpen

Minilumpen genomfördes helgen 16-18 maj 2008 vid Skaraborgs flygflottilj F7 i Såtenäs. Med hänsyn till Försvarsmaktens ekonomiska förutsättningar ställs "Minilumpen" vid övriga förband in under 2008. Försvarsmakten planerar att åter kunna genomföra Minilumpen för gymnasietjejer vid förbanden under 2009.

Hoppas på tur så jag och Holly kan gör detta!

haha!

Haha, vad tycker ni om den här designen?



Hungrig

Jag fattar inte varför jag är hungrig hela tiden. Har ni haft så att ni har precis ätit men ändå går och känner er hungriga hela tiden? Så har iaf jag nu och det är jobbigt. Man kan ju inte gå och äta hela tiden liksom.. STOP IT!


Svenska B

Idag vart det en väldigt kort skoldag med tanke på att vi bara hade nationellt prov i svenska B. Jag tror det gick ganska bra eftersom jag skrev om samma sak som jag höll mitt tal om. Alltså om typ uppväxt, varför vi männiksor blir som vi blir osv.. Men en sak fattar jag inte, man får sitta från halv 9 till typ 14 eller 14,30 kommer inte ihåg vilket det var. Vem sitter så länge!? Jag har var klar på ungefär 1 timme och 45min och jag var då inte först med att gå... Men ja, det är ju iaf bättre  med för lång tid än för kort.

Nu ska jag göra ordning nån god lunch och sen sätta mig framför tv'n och kolla på "Hemma bäst" som gick på kanal 4 i söndags.


(Jag och Helle)

wzup!?

Tja! Min fantasi är kass just nu och jag har inget att skriva, tjohej!

Vad skulle man göra utan musik?

 




Bio

I lördags var jag och kolla på den nya Bond filmen. Man hade ju ändå ganska höga förväntningar även fast man hört att den inte var så bra. Och ja, jag tyckte väl precis som dom flesta andra. Jag tycker det var på tok för mycket fighter och lite väl överdrivet. Jag tyckte den första filmen var mycket bättre. Men jag satt och tänkte på att Spegeln är väl den största biosalongen här i Uppsala? Man tycker ju den är ganska stor, men då kom jag och tänka på när jag var i London för några år sen och skulle på bio. Snacka om stor biosalong där. Folk hade som jobb att stå i de olika ingångarna och peka med ficklampor vart man skulle sitta... Där var det verkligen "film är bäst på bio"...


Här har ni en bild på spegeln


Här har ni biosalongen i London, den är typ dubbelt så stor som på bilden eftersom man bara ser den främre delen..

jobb

Jobb med anna på Upplands motor idag, hey!

Prosit


Badrum

Nu så, nu börjar vårt badrum bli klart.. Eller ja, allt är väl klart förutom bastun, men det kommer ju fixas på måndag så det blir naajs! Det är verklien så snyggt med nytt badrum. Det går inte ens att gemföra med vårat gamla för det var så fult. Vet inte hur länge sen det fixades något där. Men nu är det iaf gjort och det är woooho!

Här nedan kommer lite halvdåliga mysbilder på badrummet










white night

Nedräkning: 3 veckor kvar...  Mer information kommer nästa vecka, håll ut!

Glada

Idag höll jag och Holly våra tal. Fan va glada vi var efteråt för att det var gjort. Så sjukt skönt verkligen.


tal

Jag antar att det inte bara är jag här i världen som hatar att hålla tal? Det finns nästan inget värre än att ställa sig där framför massa människor och spela att man är hur bra som helst på att hålla ett tal och att man säger nåt så himla intressant. Man håller ju själv på att dö och man känner att börjar sluddra eller att man pratar så sjukt fort så det man egentligen skulle säga på 5min tog bara 2,5 min... USCH! Varför varför varför utsätter dom oss rädda människor för det här. De få personer som verkligen tycker det är kul kan väl få stå där framför klassen och prata men låt oss andra slippa. Det här med tal och sånt går verkligen inte att gemföra med att prata med andra människor annars, det är en helt annan sak. Låt mig få dom där 5 min att gå fort imorgon, snälla...


"publiken är i extas"

Var ju som sagt på basketmatch igår med anna. Vi möttes innan och käkade Tacos, mums. Sen kom Flisan och vi gick och satte oss. Matchen började lite segt men shit pomfritt va bra som spelade sen, va sjukt nice drag! Det var en jätterolig kille också som satt en bit bort från oss och han gjorde roligaste minerna och skrek som fan, riktig hejare de´där! Hoppas på en sån match nästa gång med, keep up the good work!


Ledig dag

Idag är vi lediga i skolan för att vi har utvecklingssamtal. Jag har mitt klockan 14,10 så det är skönt! Har dock inte  kunnat sova ut som jag tänkt eftersom byggarna är här och gör det sista inför badrummet. Längtar som fan tills det är klart, vilket blir typ imorgon eller på torsdag!!! Nu har jag suttit och pluggat ett tag och ska snart börja göra min i ordning för att käka och sen åka till stan. Efter samtalet blir det hem till Helena och hämta grejer och kanske stanna där ett tag. Ska på basket ikväll också med anniepan,  hoppas på vinst!


seg

Hey! Har suttit och pluggat små företagande nu och jag orkar inte mer. Kan ju inte säga att det är så himla kul, men vi skulle ha provet på ungefär samma saker som innan så det borde ju gå bra...


Om ni  undrar vad Holly gör så vet jag inte...


Brrr..

Inte  lite kallt det är alltså! Har precis kommit hem från stallet och jag är ISKALL om benen.. Jag ska önska mig en overall i julklapp tror jag!

Amerikanska pannkakor

Härliga lördags morgon. Jag sov hos Helena igår efter att vi hade varit hemma hos Acke och spelat lite guitarhero och kollat på film och sånt. Nu till morgonen då, när vi vaknade kollade vi först lite på Miami Ink sen gick vi upp och gjorde amerikanska pannkakor, sjukt gott verkligen. Alltså när jag hör ordet amerikanska pannkakor tänker jag bara på den här filmen Matilda. Kollade jämt på den när jag var liten, så himla bra. 

Vad händer idag då? Jo snart ska iaf jag och Helle, kanske Johanna också gå och träna. Efter det blir det kanske hem till helena en stund till eller så drar jag nog hem till Flisan direkt. Vi ska fixa organokyckling eftersom hans päron inte är hemma. Det känns som det kommer bli en bra dag.



RSS 2.0