Äntligen fredag

Ja, äntligen är det fredag och det känns så skönt. Blir dock inte någon vila i den här helgen, tyvärr. Har återigen tusen saker att göra till skolan och jag orkar inte. Jag vill sova och göra ingenting....

haha

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser Hollys inlägg nedan. Kommer verkligen ihåg hur jag skulle sätta på mig stumpbyxorna så slet jag sönder dom ist. Tror inte det var min grej det där med riktigt riktigt tunna. Ska dock göra ett nytt försök imorgon, har då lite tjockare tror jag(och hoppas). Det ska bli kul imorn, jag är taggad.

Och tack grabsen i klassen, ni är fan roliga alltså! Holly och jag har liksom äntligen börjat få lite vänner i klassen.. eller? Tur är väl det, annars brukar vi ju roa oss med sånt här...







Vi kan väl säga att min och Hollys humor inte riktigt är som alla andras...

Shoes

Idag köpte pappsen hälgrepp som jag tänkte prova i mina skor imorgon. Jag hade inte tid att köpa det idag så då fick han göra det åt mig, snällt va? Tyvärr känns det inte som om skorna kommer sitta så värst mycket bättre men jag får väl se, tänkte ge det en chans i alla fall. Man kanske skulle ge sig in på nån skoaffär och kolla ifall de har halvsulor också så kan man köra på dem ifall inte hälgreppen funkar. Herregud, lugnt dagens i-landsproblem "att få pumpsen att stanna kvar på hälarna". Tänkte att jag skulle försöka hitta en till klänning imorgon också och lite strumpbyxor, det är nog i-landsproblemet nr 2. "Strumpbyxor går bara att använda max en gång".

Haha jag minns en gång i slutet på tvåan så skulle jag och Z ha shorts på oss men töntiga som vi var så vågade vi inte ha shorts med bara ben under så vi satte på oss strumpbyxor också. När jag kommit fram till skolan upptäckte jag att jag fått en maska på mina strumpbyxor, panik, tänkte jag såklart och blev tvungen att rusa in på första bästa toalett och slänga dem. När jag några minuter senare mötte upp Z4RINS såg jag att även hon var helt barbent. Hennes strumpbyxor hade nämligen också gått sönder redan innan skoldagen ens börjat! Efter det har jag lärt mig att i största möjliga mån undvika de här extrem-tunna strumpbyxorna för de går ändå bara sönder på direkten.


JAAA!!!

Fick mejl av min förra religon lärare och jag klarade provet så nu är jag godkänd! YEEEES
Så jävla glad


Älsklingar

Jag är helt förtvivlad, mina svarta pumps vägrar sitta kvar i hälen! Hur ska man göra? Tänkte testa en sista grej imorgon, sätta i sk "hälgrepp" och kanske en halvsula där fram. Någon som testat?


Sov gott!


skor

Idag efter skolan var jag på stan med min syster och jag råkade hitta ett par stilrena och snygga skor som man kan ha sen mot sommaren och på alla studentskivor. Känns skönt att hitta lite grejer redan nu så man inte springer runt som en tok i sista sekunden (som det annars oftast blir).




Tiden springer iväg

Jag fattar inte vad som händer. Man har sjukt mycket att göra och så otroligt lite tid på sig. Hur ska man hinna med allt? Jag ska hinna med
1) Skola
2) Vara i stallet
3) Träna styrka/kondition
4) Plugga
5) Övningsköra.

Liksom hur är det tänkt att man ska hinna med allt det? Dessutom ska man vara social med familj och kompisar, man ska hinna äta (varför äter jag hela tiden btw?) och sova. Man ska hinna gå ut oh ha kul och så måste man ju ha tid för att jobba och shoppa. Nej, ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till. Förut var jag nästan jämt inne på msn och datorn men det har jag gett upp för länge sen, tvn likaså.

Vilken dag!!

Wow, det har varit en very busy dag idag. I förmiddags var jag och tränade, körde slut på ryggen totalt! Sen hem för att äta och sen till farfar och farmor och åt tårta (inte jag, blä!). Kom sen hem vid halv 6 och drog till stallet då. Efter att jag fixat allt till Havanna och ridit henne provred jag Saras häst Easy Fly och JÄVLAR vad kul det var! Är seriöst helt lyrisk nu haha. Gissa hur slut min rygg är nu, helt död verkligen efter sista rid-passet. Vi får väl se om jag har riktigt ordentlig träningsvärk eller ej..

Som Z tidigare skrev så var bion igår riktigt bra men det beror kanske lite på att vi älskar svenska polisfilmer..

Lugn söndag

Den här söndagen har varit riktigt lugn om man tänker på förra söndagen då man var tvungen att plugga som bara den. Har faktiskt varit riktigt skönt att inte göra nånting. Tänke gå och lägga mig tidigt så man är pigg till imorn då det är en lång dag i skolan.
Sov gott!

Trött? Som fan

Alltså, nu måste jag bara gå och lägga mig. När jag sitter på stolen och bara kollar rakt fram känns det som jag snurrar runt, typ som upp och ner.. mysko! Kanske är ett tecken på att jag är rätt så trött? Ska bli sjukt skönt att sova ut och inte behöva göra ett skit imorn, Over and out!

Holly och Z


Hälsade på Holly och hennes häst eller nej inte hennes men alltså .. ja


Varför får vi alltid så brottom till bussen?


Försvaret och Holly




Fjortis Holly





Piff och Puff?!


BIO!!!!

Tack för ikväll Holly och Sov gott!

Bio i massor

Jag var på bio med Holly i kväll. Vi såg Wallander- Hämden. Den var bra måste jag säga, jag gillar ju svenska polisfilmer..  Nu har vi kommit på massor av filmer vi vill se, det går verkligen jättemånga filmer som verkar bra just nu.  Här är några vi vill se..

I taket lyser stjärnorna (hitta ingen bra bild)


Australia



Benjamin buttons otroliga liv


De ofrivilliga


Vi hade i alla fall tur med vädret igen


Bröllopsduellen

hurry

Måste skynda mig nu och springa iväg och byta om. Ska åka iväg till Holly och käka och så.. sen ska vi se på Australia som verkar riktigt bra. Efter det så ja, vi får se..

Besviken

Jag och Z4RINS är riktigt besvikna. IG-prövningen kändes inte alls bra. Dessutom är vädret rent ut sagt pissigt och planerna för ikväll ändrades. Till råga på allt är man väldigt trött eftersom provet började halv nio.


Hoppas det var sista gången jag fick användning av det här..


En annan som är besviken lär vara Blondinbella. Jag såg bara några danser igår sen pluggade jag mest så jag missade ju när hon åkte ut. Stackars henne, hon känns optimistisk hela tiden och det måste bli jobbigt när saker inte bli som man tänkt sig. Om jag får säga det själv så tycker inte jag hon dansade så snyggt men en sak som är viktig är att komma ihåg att man inte kan vara bra på allt!


yo

Det värker i huvudet och jag är trött. Direkt när jag kom hem slog jag upp matteböckerna för att färscha upp minnet lite. Men jag måste ha mat om jag ska orka plugga något känner jag.. mamma kommer inte hem förns om ett tag för hon jobbat men sen jäklar blir det till att äta tacos.  Fy så gott, jag längtar så det knakar. Efter maten måste jag plugga ännu mer för att sedan kunna slappna av, kolla lite på tv, och sen sova! Imorn är en dag jag verkligen hoppas på att jag  får en "Aha-upplevelse" och mycket tur...

IG-prövning

Idag mina vänner blir det dåligt med inlägg. Imorgon har vi båda IG-prövning i matte C så det är bara att plugga järnet.



Dacapo

Kommer ni ihåg att de sa det på barnprogrammet Doris och Gösta när vi var små? Haha jag gillade det. 

Hur som helst var det inte det jag hade tänkt att skriva utan jag ville bara säga att jag håller med Z4RINS. Dock måste jag också säga att jag hunnit med rätt mycket idag, speciellt att åka buss. Först var jag i skolan men gick lite tidigare för att jag kände mig krasslig. Efter skolan bar det av för att äta lite och sen till stallet. Från stallet gick jag till mami's jobb där jag satt och vilade mig i en kvart och kollade lite på matten. Därefter vidare och fixade naglarna för att sedan åka hem, äta och hämta väskan till träningen. Vid kvart över nio hade jag stretchat klart (pappsen slarvade och bastade ist för att stretcha!!!!) och sen gick jag in i duschen. Hämtade mamma på hennes jobb (hon har näst intill bosatt sig där) och sen hem och käkade lite igen och ja.. nu sitter jag här. Ska kolla lite på matten nu om jag orkar och sen blir det sussa!

Så nu undrar jag bara, hur ska jag hinna med att räkna matte i 3 timmar en dag som denna?? Ja inte vet jag.


För lite tid

Har inte så mycket tid just nu att sitta vi datorn och blogga. Skolan pepprar på med saker att göra och den här veckan är helt full. Skönt med en ganska lugn vecka nästa vecka, vilket jag ser fram emot! Jag ser även fram emot helgen då det blir partey med Holly, raaawr!


Träning

Var på gymmet idag. Känner mig helt sjukt töntig i de kläder jag har. Jag måste verkligen köpa nya träningskläder, frågan är bara vad man ska ha för några. Body (HAHA) går helt klart bort. Korta shorts a la Stefan Holm likaså. Nu återstår väl tre alternativ. Shorts, mjukisbrallor eller tajta löparbrallor. Vad väljer man? Shorts är skönast eftersom man blir så jäkla varm med hellånga byxor. Däremot så är det galet fult på mig, jag passar verkligen inte i shorts till de där gympaskorna, ser ut som om jag kommer och går med ett par jättedojor! Har man däremot löparbrallor ser det mer normalt ut, men å andra sidan, varför ha såna när man står och gör marklyft etc? Mjukisbrallorna till sist då, sämst att ha enligt mig. Dom är bara i vägen och alldeles för varma. Jo men juste! En sak till om shorts. Man ser benmusklerna, helt klart ett plus enligt mig när man står vid spegeln (låter sjukt fåfängt).



So beautiful


internet är sämst

Ja, efter mycket gnäll, irriterande toner och svordommar har jag nu äntligen börjat komma på lite vad jag ska skriva på geografin. Eller jag hoppas det iaf. Man vet ju aldrig vad han vill att man ska skriva. Knasigt det där... och vad är grejen med att internet ska ha information om allt men när man väl ska ha den finns det inte ett skit?

Förberedelser

I vår tar vi studenten och då gäller det att hitta en bra studentklänning. Mössorna har vi redan provat ut och beställt så de är på g. Klänningen är ju som sagt lite svårare.. Tänkte att vi kunde åka till Stockholm för att se om utbudet är större där. Kanske det finns något i sturegallerian?

Jag erkänner..

..jag hade kanske fel. Ni som klagade på att vi var fuckade wannabes here it comes. Igår efter jag hade duschat och torkat och fixat håret:

Syster: Haha. Du ser ut som Blondinbella!
Jag: Eh, nej!?!


Ide-veckan

Veckan som kommer kommer jag och Z4RINS att gå i ide som två björnar. Vi har en massa plugg att göra, usch och fy! Denna söndag har då självklart gått åt till att plugga. Min kusin har också varit på besök den här helgen. Hon är så gullig, nästan som en storasyster, så det var jättemysigt att ha henne här. Lite otur bara att jag haft så mycket att plugga för jag blir så tankspridd då.

Sjukt sexig i termobrallor, raaaawr!


Åh så härlig



Duffy - Warwick Avenue

skitsöndag

Usch och fy vad jag inte gillar den här dagen! Nu kommer ångesten över allt man inte gjort som man borde gjort. Idag blir det bara till att sitta och plugga plugga plugga och plugga.  BAJS

HollyZ 2006-2009

Haha nu har jag lagt in en massa bilder från min mobil på datorn. Lite kul att se hur vi såg ut förr..
OBS! MÅNGA bilder!!


Holly, Lis och Z4RINS någon gång innan jul 2006

HT -06 Skulle jag gissa på

Om man för en sekund kan låtsas att jag ser helt normal ut så säger jag bara: Kolla in håret!!
Ge tillbaka det tjocka långa håret.

Valborg 2007 vid domkyrkan (Ser ni håret? Varför var jag tvungen att klippa av det..)

Sommaren 2007. Vi myste på bryggan vid stadsparken

Vi kramades i skolan

Vi blev Bitch1 och Bitch2 = FyrisStalkers

Vi var hos Andreas

HT 2008 började vi med Historia B

VT 2009 kom vi på att killarna var ena roliga typer. Här ser ni Z tillsammans med några av våra favoriter!

Vi hade svenska och skulle läsa konstigt. Holly var grym på mörkt och starkt.

Jaa vad säger ni nu då? Alltså det här är ju nästan reklam för fyrisskolan! Nu kommer ju alla vilja gå där när vi coolingar gör det.. Aja, synd, för vi slutar i vår!


I <3 Matte

Hjälp mig! Jag känner för att räkna matte!!! Är jag allvarligt sjuk!?

Ljusmys i stugan



















Glasögon?

Hmm, jag har länge gått runt med lite småfel på mina ögon. Och i skolan har det blivit med lite jämna mellanrum att jag skriver av Holly från tavlan. Ja, alltså först måste man boka tid sen ska man kolla synen och märka att man verkligen inte ser nånting. Så ja, då blir det glasögon. Jag vet inte riktigt om jag är så sugen på det, men man kanske måste..



Meeeeeacham



Mat är mums

Fan va gott det är att äta efter man har tränat. Käkade en skitgod soppa med bröd, mums! Var och tränade på Friskis och Svettis och det var riktigt skönt för det var inte så mycket folk. När jag stod på löpbandet kom även Adam dit och så efter det tränade vi lite mage tillsammans, det var nice! Känner hur trött jag är i magen faktiskt, men det är skönt och känna så, så man vet att man tränat bra!

Ja, vad händer mer idag? Ingenting? Njaa, måste typ plugga som en tok först, sen kanske det blir nån fest för min syrras kompis ska åka till Australien nästa helg så typ en "hejdå-fest".Vi får väl se om jag orkar fixa mig och ta mig till stan bara... Just nu är jag rätt tveksam.


önskar att det kunde se ut sådär när man väntar på bussen, varmt och skönt...

Kom igen, bättre kan ni!

Kommentarer som klagar på att vi är wannabe Bb..Eh va säger jag bara..? Var finns likheten? Jo men nu kom jag på! Jag är ju blond, wow det är verkligen inte många som är blonda.


Wey!

Laila Bagge bäst ikväll igen. Hoppas hon kommer gå långt i tävlingen...

WHAT?!

Inte fan visste jag att våran badrumsspegel kunde ta kort..?! Fett läskigt


Dagens outfit

Eftersom vi bara har två lektioner idag så kändes det skönt med en ganska avslappnad outfit



Randig linne från H&M 149:-
Vitt linne från MQ 2för 199:-
Svarta byxor från NK 4999:-
Röda örhängen från Ur&penn 789:-

Top Model 11

Jag lyckas alltid hoppa in mitt i varje Top Model säsong men den här gången blev det bara kanske 2 avsnitt efter, yey!
Förut har jag alltid kollat på repriser av säsonger som gick varje vardag klocken 16, passde perfekt när man kom hem från skolan. Men nu får jag väl göra som alla andra och bara se två avsnitt i veckan...




Back on track


Gissa lektionen!

Ni som går i min och Hollys klass kan säkert lista ut på vilken lektion detta kort togs på. En ledtråd kan ju vara att jag inte såg lika trött ut innan lektionen började..


Te och muffins

Holly hade pratat om sina muffins hon gjorde igår i skolan och jag kunde bara inte låta bli att göra några själv när jag kom hem. Så dirket när jag kom innanför dörren satte jag på ugnen så jag inte kunde smita. Jag vet hur det blir annars om man väntar lite, då orkar man liksom inte sen. Självklart hade jag rätt och nu är jag skittrött. Har suttit och pluggat nu ett tag men jag känner hur ögonen bara vill stängas och sova. Fattar inte varför för jag har ändå inte gått och lagt mig särskilt sent... Men imorn, då jävlar.. då har jag sovmorgon till 11.05, YES! Jag sken upp som en sol när jag kom på det nyss. Jaja, plugget kallar.

Hur ser ni ut när ni pluggar? Jag ser iaf ut såhär.. (Det här med lugg när man pluggar kan ju ibland vara ett problem, då får man ju göra vad man kan för att lösa det.)


Holly och Z's dag!














Trötter

Kom hem från skolan för ett tag sedan, sjukt skönt att vi slutade tidigare idag! Ska vila lite nu sen måste jag plugga. Ska även försöka lyckas lägga in lider bilder från dagens skola..


Dead

Sitter och skriver lite på min grej till Historian, om vilket ämne jag ska skriva om. Är verkligen helt slut nu. Igår somnade jag inte förrns vid två och så gick jag upp vid tio i nio imorse. Först en lektion sen jobbade jag till 8. Nu snurrar det rätt bra i huvudet alltså..


Energi

Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag har jättemycket engeri nu. Alltså jag är typ skittrött på morgonen men sen på dagen/eftermiddagen blir jag jättepigg. Eller ja, bara när jag tränar! Kände det igår på idrotten för tjejer och sen nu idag när jag var och tränade på Friskis. Sprang på löpband först i 15min men blev så kissnödig(ovanlig) men efter toan sprang jag 30 min till. Grymt ju! Ska försöka få tillbaka min kondis nu när den legat på hyllan ett bra tag. 

Vi ses om nån dag igen, löpbandet!



  

Kliar i fingrarna

ÅÅÅh.. Jag hittade nyss Calle-Balles roliga klipp på Z4RINS & Co från midsommar! Haha jag skrattar nästan så jag gråter och vill så gärna lägga upp det och visa er men neej då får jag smisk av Z4RINS imorgon och det vill jag inte.


"Jag ser inte ett jävla fuck..!"

"Jag ska bara ligga här och slappa nav.."

Klockrent


Åh nej..!

Gissa om man blir ännu mer stressad av att man inte fattar någonting av uppgiften när man trodde från början att man gjorde det!

Panik

Stressat värre

Jag är dödstrött och inte det minsta pluggsugen. Jag hade tänkt att det kanske var skönt om man kunde skriva klart samhällskunskapen idag men jag vet inte nu alltså. Har iaf fått tillbaka min mobil nu, eller ja.. tillbaka och tillbaka, det var nått fel på den så jag fick en helt ny! Lite jobbigt bara att sitta och uppdatera, installera och allt vad man nu ska göra igen.
Dags för mig att fortsätta med mitt samhällskunskapsarbete nu. Skriver om svenska och amerikanska partisystemen och jag kan ju säga att detta inte är mitt allra största intresse haha.. Vi skrev förresten en del på vårat arbete till kursen "idrott för tjejer" idag. Jag hoppas det blir bra, men det känns som det iaf. Tänker satsa på att skriva bra eftersom jag hoppas på att få ett högre betyg än G på den här idrottskursen! På lektionen idag så hade vi först pilates (sjukt jobbigt som vanligt, att man aldrig blir bättre) och sen spelade vi badminton. Jag tycker badminton är superkul verkligen och vi var riktigt taggade (hoppas det syntes att vi gav allt!). Jag lärde även Z4RINS nått danssteg som hon tyckte såg kul ut. Hon skulle försöka få med sig kameran någon dag så ska ni få se supersteget! Jag undrar dock om inte våran idrottslärare tycker att vi är något besvärliga tjejer som ena lektionen vägrar vara med och andra lektionen ger järnet och tar i ända från tårna. Tyvärr är det ju så att saker så som fotboll och de flesta andra bollspel inte riktigt är våran grej, så vi hoppar gärna det och gör sånt där vi inte behöver träna med livet som insats.

Matte, oh'yeah

Alltså, matte.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Tar en paus nu och kollar ist på lite bilder som togs under matte-lektionerna förra året.. Det var nog inte Hollys och min starkaste sida + att vi hade det ca: 2h på måndag morgon och 2h på fredag till halv 5, inte direkt någon vinstlott.











Bleeding Love



Nöjd

Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd. Har suttit och pluggat som en tok nu och man blir verkligen så stolt över sig själv efter! Men det "roliga" är inte slut än.. Bäst att plugga som en galning nu så slipper man det sen!

J*vla söndagar..

Söndagar är nog den dagen jag avskyr mest. Jag har alltid riktigt fet ångest inför skolveckan som väntar, fråga mig inte varför.
 
Igår drog jag och Anja till sunnersta för en födelsedagsfest för Anna. Var väl egentligen inte så sugen på att dra dit eftersom jag absolut inte känner en kotte men jag ville gärna träffa Anna och säga grattis så det är klart man kommer ändå! Vi tröttnade efter en stund och Gabriella och Jonna tyckte väl också att det var dags att röra på sig så vi tog bussen in till stan. Väl inne i stan gick vi till Platina men det var SJUKT lång kö och killarna som skulle tagit in oss där hade redan försvunnit in, morr.. Därför gick vi vidare till BJ där resten av kvällen tillbringades. Tack för en trevlig kväll tjejer!

Idag blir det mest plugg hoppas jag. Ska ut och övningsköra en stund och sen till stallet. Tyvärr lär jag skynda mig hem igen för att skriva klart samhällskunskapen (som nog är det tråkigaste som finns).

Pappa, bäst ikväll!!!

Som ni kanske vet så brukar jag och min pappa och lite andra nära och kära gå och kolla på Uppsala Basket när dom har hemma-match. Min pappa har då som en grej att köpa 3st bollar för 50kr som man sedan ska kasta in på planen och få den att hamna i mitten. Skulle det hända får man gå upp och skjuta 5 skott med chansen att vinna en DVD, mobil och en 50 tum TV. 

Nu kopierar jag det min Farbror skrev i ett mejl!

" Who is The MAN? JANIS is ""The Man".
För det första måste man lyckas med att få in en boll mitt i mittcirkeln, bara det är en prestation mot alla andra som också kastar in mot mitten. Givetvis ligger Janis boll mitt i cirkeln. Speakern säger att det åter är legenden Janis Zarins som kommer att skjuta i halvtid (tredje gången i år). Sedan går Janis ned i halvtid och skjuter tre straffkast....sätter alla tre klockrent (only net). Sedan backar han ut en bra bit utanför trepoängslinjen..."vad gör han? tänker jag" Janis GLIDER IN MOT 3POÄNGS LINJEN MED HJÄLP AV EN STUDS OCH SWISCH genom nätet, sedan är det dags för det sista 3 poängs skottet om 50tums plasma TVn, Nu är Janis het...Jag tyckte jag hörde något viskas om Janne Ferrari från läktare eller också så drömde jag men Janis backar återigen ut rejält från linjen, tar åter studsen och böjer på knäna och ...SWISCH. Alla fem skotten satt klockrent, only net. Stånde ovationer från 1200personer, den största applåden och behållningen för kvällen."

Sjukt bra jobbat pappa, jag höll på dö dom sista kasten för jag var så nervös!



Nu jävlar blir det till att kolla på tv, haha!

Tummen upp för Bagge

Ja, har nu suttit och kollat på Let's Dance. Min favorit blev helt klart Laila Bagge. Med tanke på att hon gått på kryckor större delen av tiden var hon ju fan grym. Skit bra jobbat! Men måste bara säga.. Blondinbella, vad hände? Alltså efter allt snack man hört från henne att dom var skitbra förväntade man sig ju ändå lite. Okej, det är säker skitsvårt att dansa dom där danserna men jag kunde inte rå för det. Jag börjare nästan garva för hon var så dålig! Nej nej inte Bella, Tummen upp för Bagge!


Första skoldagen

Första dagen i skolan efter lovet är nu avklarad! Va väl inte direkt det bästa att gå upp i morse när det kändes som klockan ringde mitt i natten och man inte hade någon aning om varför. Men iaf, skolan var ändå helt okej. Jag och Holly har kommit på några saker för att göra det roligare i skolan. Hittills funkar det ju rätt bra!

Efter skolan var jag och tränade med Helena på Friskis och Svettis, träffade även den glade pricken Adam där, yeah! Riktigt trött blev jag och efter jag kommit hem och ätit ett par riktigt goda pannkakor somnade jag en liten stund soffan.. hehe. Nu är det snart tid att gå och lägga sig så man orkar med den riktigt långa skoldagen imorn som är enda tills 16.45!!! 

Sov gott! 






Munsår är skit!!!

Jag hatar verkligen munsår. Det är så sjukt drygt! Har nämligen lyckats få ett mitt på munnen, jo shit va fräscht liksom! Kan inte fatta att det finns mediciner och krämer för precis allt men en salva för att ta bort munsår finns fan inte! Eller jo det finns, men säg nån som funkar.. Ingen? Jo precis. Och grejer är den att jag får inte direkt så som alla andra. Vissa klagar jättemycket för att dom får ett munsår som knappt syns. Jag har typ en fet grej mitt på läppen och det ser fan ut som en fläskläpp, TJOOOOOHO!


Cosmonova

Min dag igår var jättebra! Vaknade hemma hos Felix, dock jäkligt trött. Vi skulle nämligen upp tidigt för vi skulle åka till Cosmonova, yeah! Men dagen började kanske inte riktigt som vi tänkt oss. När vi väntat på bussen i ca 10 min var den sen. Bajs, vi missade första tåget som vi tänkte ta bara för vi va sega nog och skulle köpa biljetter innan vi sprang på tåget. Inte mycket att göra åt, bara gå vidare! Vi lyckades iaf komma med nästa tåg och begav oss mot Sthlm. Väl framme letade vi reda på vilken tunnelbana vi skulle ta för att komma fram. Mannen sa självklart fel och vi gick av en plats för tidigt. Gjorde iofs inte så mycket eftersom dom går så ofta och vi bara kunde ta nästa tunnelbana en station till.

Äntligen framme vid Cosmonova skulle vi hämta ut våra biljetter. Hon i kassan började små-skratta lite när hon märkte att den andra biljetten åkte ut och vi skulle se 2 filmer, direkt efter "rullade" nästa biljett ut och hon kunde inte hålla sig för skratt när vi hade bokat biljetter för 3 filmer! Men vadå, hur ofta åker man dit? Man måste ju passa på liksom.. Men snäll som hon var fick va gratis entré till alla andra utställningar de hade!

När vi hade varit där i några timmar började båda bli rejält trötta och vi tog oss hemåt! Väl hemma åt vi middag på "peppar peppar".  Mycket mysigt. fint och gott ställe!

Tack för en jättebra dag min fining!
(bilder kommer när jag fått några, jag själv är rätt dåligt på det där med att ta med kamera)


Sjuk?

Jag undrar om jag kommer bli sjuk snart. Frågan är väl kanske snarare när jag kommer bli sjuk. Tråkigt, jag som hållit mig frisk hela hösten! Kanske inte så lång tid för de flesta men sedan jag hade körtelfeber augusti-november -07 så har jag varit jättekänslig. Det brukar tydligen vara så.. 

Jag har precis stått och gräddat en massa pannkakor och gjort crepes så snart är det dags att äta. Sen blir det kanske promenix med Anna (vågar inte motionera ordentligt förrän jag känner mig helt frisk) , stallet och ikväll middag hos några.

Ingen pluggdag

Som väntat blev det inget plugg idag heller. Nu har jag väl imorgon på mig för på onsdag ska jag jobba igen och på torsdag börjar ju skolan.

Idag har jag inte gjort så mycket, var i stallet först och sen körde jag till stockholm till min faster och hennes familj och sen tillbaka igen. Ett hjullager på vår bil är lite knasigt så det vibrerade en massa och så gick de inte att köra fortare än 90.. Haha kände mej som en kärring på motorvägen!


Fjällen
























Bilder - Julafton

Nu sitter jag hemma hos Helena efter en lång dag på stan och tänkte därför lägga upp lite blandade bilder från julen!













Holly och jag

Alltså det är ju ganska kul det här.. Nu känner jag mig snurrig och skit! Varför smittar Holly mig fast vi inte setts? Vi har liksom en tendens att få alla saker samtidigt..

-14,1 grader ute

Nu är det kallt som bara den. Det jobbiga när det är så här kallt är att veta vad man ska ha på sig för att inte frysa men ändå itne svettas ihjäl och samtidigt kunna röra på sig. Jobbigt, speciellt när man ska ut och springa etc! Samtidigt är det ju väldigt fint med den här kylan, allt blir ju så glittrigt ute (haha varför lät jag som en liten tjej i 5-årsåldern som älskar rosa och glitter?).

Idag har jag hur som helst bara tagit det lugnt. Mådde skit på förmiddagen och mitt på dan, typ helt snurrig! Sen var jag ute och red lite med Anja. Jag förfrös både öron, ansikte, händer och fötter!! Sen tog jag med mig mamma till Havanna och fixade lite grejs. Sen.. Jaa inte har ja pluggat matte iaf..


4 dec

God morgon!

Som tur var kunde jag somna igår efter mycket om och men.. Har nog vart uppe för sent dom tidigare dagarna för att kunna somna i bra tid. Men låg man och slappnade av ett tag blev det bra till slut!

Ja, idag så måste jag räkna massor med matte, vilket jag absolut inte ser fram emot. Varför måste alla jämt krångla till allt i matteböcker?! Ställ frågan ni vill ha svar på rakt ut ist för att ställa frågan som nån jäkla gåta. Träna måste jag också göra, kanske blir det Friskis och Svettis, kanske springer ut hemma, time will tell.

Usch, man märker att skolan börjar snart, jag  börjar bli stressad för att det är så lite kvar. Får en chock varje gång jag märker att det snart är måndag ist för torsdag eller nåt.. Känns som jag ligger en vecka efter. Lov får ju liksom en att glömma bort dagarna.

4 januari - 2 månder tills jag fyller år nu! WOHO!




Fin sommarbild


Dagens förberedelse inför Mission A

Idag har jag haft vilodag. Jag tog Havanna på en skrittur runt herrgården barbacka haha.. Sen tänkte jag att jag skulle tagit en lugnare promenad men det blev tyvärr inte av så imorgon får jag köra på en jobbigare runda tror jag. Tyvärr fick jag rätt så ordentligt ont i mitt ena knä efter gårdagens dressyrpass så jag sov ganska dåligt och därför fick jag en ofrivillig vila idag. Hmm, aja så kan det bli. Jag pratade med en sjukgymnast om det här med mitt knä som spökar. Hon sa att eftersom hästen är dräktig (gör ju att magen blir större) så kommer knät i en annan vinkel som egentligen inte är så bra. Anledningen till att det bara är ena knät antar jag är för att hästen är lite oliksidig.

Mjaha

Det här med att ta och plugga går inte något vidare för mig. Jag lovade mig själv att jag skulle börja på historian, samhällskunskapen, skriva svenskan (som jag för övrigt är lite drygt ett år sen med att lämna in..)och plugga till IG-prövningen i Matte C. Har jag gjort ens något av det? Svar nej.

Mission A

Har spenderat några dagar hos Felix nu och det har varit riktigt mysigt! Igår var vi även och åt middag tillsammans med Filip, Adam och Calle eftersom Filip och Anton har åkt "jorden runt" nu och ska vara borta i ca 2 månder! Fett kul för dom. Snart drar ju även Adam iväg.... i 4 år!!! Men som sagt, ikväll blir det till att bara ta det lugnt och kolla på körslaget. Känner att jag inte har så mycket krafter för att göra något annat just nu.

Imorn börjar jag planera inför Mission A. Det kommer bli jobbigt, men det ska gå! Och det ska bara gå bättre och bättre!


Duktig flicka

Nu är det ju såhär att vi måste förbereda oss för vårat Mission A och därför startade jag idag med en runda på nästan en mil, duktigt va? Jag råkade gå vilse rätt långt inne i skogen (yepp, roligare i skogen än att knalla runt helt svettig och röd bland folk på asfaltsvägar) så det blev lite paus nångång i mitten när jag mest gick runt och försökte fatta hur jag skulle klara av min lilla runda. Tillslut märkte jag att det var rätt så mörkt och att vara mitt ute i skogen, halvvägs till lunsentorpet kändes inte så lockande så det var bara att öka farten.

Nu jävlar är vi påväg


KAAAAALLT!!

Är det någon som är påväg ut nånstans nu vill jag bara säga GÅ INTE UT!!!!!!!!!!!! Det är kallt så in i helvete och man fryser arslet av sig så man bör inte ge sig ut utan en stor overall och eskimåskor. Jag kommer precis hem från (min väninna som hennes föräldrar presenterade mej som för några bekanta) Anja. Vi satt och pratade och nördade oss lite men sen gick  vi och gav hästarna kvällsmat. Helt otroligt, jag har träffat en massa djur idag! Dels har jag en egen vovve plus att Anja har en och så finns det några i mitt stall. Sen var jag ju först i mitt stall och träffade hästarna där och sen till Anjas stall och träffade dom med (lite btw sådär så måste jag säga att det finns en såå söt pytteliten svart häst där som heter Harry Potter) OCH sist men inte minst så klappade jag en massa får! Faktiskt sjukt söta (helt klart ett minus att de stinker något fruktansvärt) djur och väldigt gosiga att klappa på..

Höhö nu tror jag att Holly the bonde har talat klart. (Tänkte skylla på att jag är något övertrött nu)

Guten Nacht (? man kan ju inte alltid kunna allt perfekt) 


2009

Nu är det äntligen år 2009. Jag undrar vad som kommer att hända detta år. Framförallt hur situationen kommer se ut efter skolan efter som vi tar studenten om 5 månader..

Iaf, själva nyårsafton igår var trevlig. Först möttes jag och Linnea äntligen upp på stationen. Vi hade inte setts sen skolan slutade om jag inte misstar mej så det var skönt att träffas igen! Snacka om pinsamt, vi båda skämdes typ ihjäl för vi kände oss så sjukt fula i skor och jacka till våra outfits. Sen tog vi bussen till Felix som inte var hemma.. Han kom dock efter typ två minuter med Adam och Anton som sällskap, de hade varit och handlat mat till kvällen. Vi började laga mat och sen kom det lite fler, allt som allt var vi nog 10 pers. Linnea och jag skötte salladen och lite av potatisarna (vart ju självklart SÅÅ bra dåra..)

Efter maten lite tv-spel (don't ask me why) och efterrätt som bestod av kladdkaka, snickerstårta och glass! Innan tolvslaget tog vi taxi (höhö Linnea och jag ville verkligen inte gå den korta biten ens..) till slottet. Linnea och jag var mest rädda hela tiden och stod på helspänn. Dessutom var det sjukt kallt! Nästa år ska vi ha termobrallor och raggsockor, ofta nån bryr sig?

När vi sen tröttnade på slottet drog vi vidare till stora torget för att ta buss 67 till valsätraskolan. På vägen till bussen mötte vi min Anna! När vi stod där och pratade så var det nån som tog min hand och jag trodde det var Linnea. Det visade sig tyvärr vara nån äcklig snubbe som stod och flinade.. Pinsamt!!  Dessutom träffade vi på Linneas Anna också. Haha bussen då.. Det var KAOS jag tänker inte ens gå in på det men jag kan ju säga att man mosades in och stod som  packde sillar medans en massa Hej-Vi-Är-Från-Gottsunda-Människor stod längst bak i bussen och rökte, lekte apor och slet sönder bussens inredning. Dessutom var det nån som hade sin hand lite väl nära min rumpa, inte okej!! Vi hittade inte riktigt vägen till festen men sen mötte vi några som skulle dit och vi hänge på. Själva partyt var ganska så over när vi kom dit, möttes av Paulina i dörren som sa att vi va tvugna och dra men Adam, Filip, Anton och Calle hade redan tagit sig in så vi trängde oss in ändå för att hjälpa tjejerna att avsluta festen och dra ut dom iaf. Väl där inne mötte vi en hel del kända ansikten och blev bjuden på efterfest. 

När vi dessutom lyckats ta oss ut gick vi tillbaka till bussen och jag hoppade av nånstans i Eriksberg (?) där mamma mötte mig. Efterfesten dissades för jag ville hem och sova (vilken otacksam kärring va?). 

Det var alltså en liten sammanfattning av vårat nyår. Har vi tur så kanske jag eller Linnea lyckas få tag på lite bilder från Felix eller Adam också!

RSS 2.0