R.I.P Chantilla

Neej.. Nu ringde tjejen som var med och tog hand om skadade hästen idag. Hon åkte med till farbror doktor och berättade nu hur det gått. Hela kotbenet hade tydligen blivit splittrat och det hade försvunnit upp benbitar i kotan också. Det fanns ingenting att göra och så nu är hon alltså borta.

Det fula är att ägaren ringde veterinären när hon skadade sig och tydligen hade hon fått rådet att linda, lasta och åka in med henne. Nu är det så att han som äger gården och stallet är veterinär själv (inte hästveterinär) och berättade att man inte får flytta skadade djur. Det rätta är att ambulatoriska skulle kommit ut och gett smärtlindring först och sen bedöma hur det skulle bli. Hur fan tänker dom när dom ber en transportera en skadad häst i transport utan smärtlindring?

Holly är en grinpelle

Japp, det är precis vad jag är! Men det finns en anledning. Sorry för ett långt inlägg nu men jag måste verkligen skriva av mig lite.

Den här dagen har verkligen varit sämst. Först vaknade jag och mådde inte bra, ingen skola. Vid halv två var jag i alla fall i stallet och när jag mockat, fixat maten och fyllt på vatten i hagen var det något som höll mig kvar. På nått sätt kändes det som om jag skulle stanna kvar en stund så därför väntade jag lite med att gå hem. Därför tänkte jag att jag kunde fördriva lite tid med att pusta sadel och träns men nej. Då kommer en tjej in i stallet och ber mig gå ut i ridhuset för att hålla hennes häst som var blockhalt (=kan inte gå alls) så jag sprang ut dit. Där stod en annan tjej och höll i hästen och gjorde tummen ner. Well.. Benet såg inte alls snyggt ut. Stackars lilla (okej lilla och lilla..) hästen var chockad och hade ont så hon var dyngsur av svett, det droppade om hela henne och hon skakade och andades häftigt. I alla fall lindade de andra två tjejerna benet på henne och så lastade jag in henne i transporten. Hon hade inte lätt att gå men oj så duktig hon var ändå! Usch, stackars stackars pålle. Inte lätt med ett brutet ben, särskilt när man är häst. Jag hoppas verkligen att det går vägen nu men man vet ju aldrig. Även fast det inte är min häst blir jag så ledsen. I sånt tillstånd har jag aldrig sett en häst förut och vill aldrig se igen. Fy.

Efter en sån här skitdag vill jag bara gå och lägga mig och aldrig vakna mera. Blä, låt mig sova tills världen blivit bra igen.

skit också

Varför ska jag få ont i halsen nu, jag menar, jag har ju aldrig det annars. Nu är det inte ett bra tillfälle.

sjukt seg dag

Det här måste varit den värsta dagen på länge? Först och främst var jag sjukt trött och som Holly skrev hade vi väääääääääääääärldens segaste historia lektion, jag höll på somna hela tiden. Ögonlocken bara föll ner hur mycket jag än kämpade. Det var ju tur att det inte bara var jag som var drabbad... Efter skolan kunde jag inte åka hem och ta det lugnt, nej nej, då skulle jag vänta för att gå på teorilektion 17.45. Kunde som tur var gå hem till mormor och morfar men somnade ganska snabbt där, hehe. Iaf nu är jag hemma för ett bra tag sen och funderar faktiskt på att sova (redan), fast först måste jag lugna ner mig och kolla på OC. Krya på er alla sjuka!


om jag inte minns fel var det här på en annan historia lektion?!

"Är det farligt med blåmärken på halsen?"

Nån som kommer ihåg Pip-Larssons dom gick på tv när vi var små?


Någon som vill se mer av denna mystiska man?


Världens mest långsamma historialektion!

Idag hade vi nog världens tråkigaste historialektion nånsin. Det kändes som om hela klassen sov förutom typ 4 pers. Jaja, man får underhålla sig bäst man kan på egen hand. Här kommer lite pics från sista lektionen som var datorkunskap!

Sötnosarna Andreas och Gustav


Snart pensionär! Då bär det av mot Milano i BMWn utan bromsar..


"Pontaaa" spelar spel som vanligt, är det inte på mobilen är det på datorn. Helt klart spelberoende.

Dagens låt

Som ni kanske märkt är jag inte så förtjust i att lägga upp bilder på mig själv. Därför kör jag en dagens låt istället för dagens outfit, vad sägs om det?
 

Lördagen..

Japp, nu kommer alltså updaten om igår. Vid halv ett mötte jag upp min kusin Anna på centralen och så började vi jakten på en studentklänning till mig. Efter att vi rotat igenom NK på vita klänningar kände jag mig nog lite besviken men vi fortsatte vidare och tillslut fann vi den! Är inte 100 på om det blir den men troligtvis, kan ju hända att det dyker upp en annan lite senare i vår. Hur som helst, vart en liten shoppingrunda sen fika med morotskaka på Mocco. Därefter bar det av hem till henne på östermalm. Jag som egentligen är urusel på datorer fick agera datorproffs och fixa lite grejer, skillat! Efter allt pulande med datorn gick vi iväg till Ciao Ciao där vi hade ett bord. Ciao Ciao har Stockholms godaste pizzor, mums! Tillsist klev jag på tåget efter en, som alltid lika mysig tjej-dag tillsammans med Anna.

Tack för hjälpen med klänningen!

I väntan på tåget hem kom fyra poliser springandes efter tre små pojkar i 10-12 årsåldern. Killarna såg inte så glada ut och hade nog gärna stuckit iväg men poliserna höll dem kvar.. Busfrön?


helt slut



Fan att klockan är 17.16. Hade varit jätteskönt om den var typ 2. Hela dagen har redan försvunnit. Men jag har hunnit med ett spinningpass, lite gym, köra bil, varit hos mormor&morfar och nu är jag med Felix. Tänkte kolla på en film som heter Simone, bra och lite ovanligt film.

God natt

Nu ska jag gå och borsta tänderna för att sen sova. Idag har jag varit i Stockholm och imorgon kommer jag inte att vara hemma så mycket tror jag. Efter stallet blir det blogg update och så ska jag berätta om vad som hänt idag. Roligaste grejen som hände måste ändå vara när min kusin berättade att hon inte hade nån aning om vem idol-Agnes var förrän hon såg henne i en tidning och insåg att det var hennes nyinflyttade granne. Haha, jag säger då det!

Elise Ryan på Nelly.com



För alla som varit sugna på en Elise Ryan klänning ("Blondinbella-klänningen") finns de nu på Nelly.com. Smidigt om man föredrar att klicka sig hem kläder!


Helt rätt att Magnus vann!

Jag måste till Linneas stora besvikelse säga Heja Magnus!! Tycker faktiskt att det var toppen att han vann. Han verkar vara en fantastisk person och det är ballt att han kunnat lära sig dansa så med tanke på hans storlek. Annika då, gud så söt haha. Hon verkade blivit rätt glad!

läggdags



Anna har precis åkt hem nu efter en trevlig kväll. Vi har bland annat kollat på Lets Dance och även övat på våran egen quickstep.. blir nog en liten film på det imorn. Men skit att inte Laila vann, jag var säker på att hon skulle det. Hennes sista dans var ju så sjukt fin och mycket bättre än dom andras... dåligt tycker jag! Men men, nu ska jag iaf sova.

instämmer

Jag håller med Holly. Har inte riktigt nånting att skriva om. Men vi har iaf varit och kollat på resor idag. det är ju iofs sjukt nice. Känns som det faktiskt kan bli av nu, hoppas verkligen det! Tror det är precis vad vi behöver, en resa!


Bloggtorka

Jag har blivit helt knäpp. Senaste tre veckorna har det bara känts som om huvudet är helt tomt ungefär. Inga känslor, inget roligt, inget sådär så man känner YES och ingen koncentration. Bara helt.. tomt. Därför har jag ingenting att skriva heller.

Arlanda



Sitter och kollar på Stockholm Arlanda eller vad det nu heter. Är ganska mysigt tycker jag, har nämligen alltid gillat Arlanda. Känns som en plats där jag skulle trivas att jobba på. Alla människor där är ju oftast glada, spända eftersom de ska resa.  Fast iofs vore det kanske lite jobbigt om nåt strular och alla personer som vill åka iväg blir jättesura och irriterade. Kunden har alltid rätt, right?!

Datasal och the city

Sitter i skolan nu och drömmer om New York, verkar vekligen sjukt nice där.. dock kanske lite mer nice om man vore snuskigt rik. Får ta och fixa det, hörs sen.

come fly with me


Vem tror du att du är?!

Vad är det för fel på mig? Jag är skittrött och ändå sitter jag uppe nu. Internet går jättesegt så man blir bara irriterad. Jag vet inte, men tror att jag inte vill lägga mig för då vet jag liksom att jag måste upp på morgonen och plugga och sånt, palla! har iofs en körlektion imorn, läskigt... gillar inte riktigt de´där. Vi får se hur det går....



 


mat

Mat är fan bäst, jag äter typ hela tiden. Mat är gott! Mums. Har precis kommit hem från skolan och sitter och äter macka nu. Såg även på blogg.se att det är våffeldagen imorn, det borde firas rejält med massor av feta våfflor!



Tänkte ge er ett tips: Den rätte för Rosing ikväll klockan 20.

Mitt öga!

AAAJ! Mitt högra öga fick sig en smäll idag. Havanna (hästen) körde upp sitt ansikte rakt i mitt öga och som de flesta kanske vet så är inte hästar så mjuka och försiktiga av sig. Hah först såg jag ingenting men sen började tårarna komma, jag skojar inte när jag säger att det rann ur ögat! Måste sett rätt kul ut när jag stod där med ett sprutande öga. Jag hoppas verkligen att det inte är svullet eller nått imorgon, vore just snyggt att komma med det ögat plus min sexiga mansröst. Nej usch låt oss hoppas på det bästa nu.

Tack, tack så mycket!

Här släpar man sig till skolan, även fast man inte sovit en blund på natten och med en röst som jag vet inte vad. Och vad är tacken? Jo, folk skrattar och gör narr av en. Näej säger jag bara. Imorgon blir det kanske hemma. Fast egentligen borde jag verkligen gå till skolan då för jag missade fyra dagar förra veckan och den här veckan blir det åtminstonde onsdag som jag är borta. Men folk som skrattar åt en så fort man öppnat munnen och som säger att man låter som en man och t o m en målbrottsunge, det gör inte att man känner sig peppad. Tack så mycket för ett varmt välkomnande killar!

Åh nej..

Jag såg ju nyss pretty woman och Richard Gere är ju med. Jag hade totalt glömt bort att jag lovat mig själv flera gånger tidigare att jag inte fåååår titta på filmer med honom. Jag blir bara kär ju! Åhh vafaaan gud va irriterad jag blir nu..


droppande svett

Har du lust att svettas? Då ska du gå på ett spinningpass. Jäklar i taket vad man svettas, helt sjukt ju! Jag har som ni kanske förstår varit på ett spinningpass idag och sen har jag även kört massa bil. Börjar komma in i det nu så nu är det bara att köra på, brum brum!

Sitter just nu och kollar på Gossip Girl med brist på annat att göra, jag vill se nya avsnitt...

Chips

Idag har jag varit i Sala igen (det var ett jävla åkandes till Sala hela tiden!!). Efter det har jag bara varit i stallet och så kom jag hem alldeles nyss. Gissa vad jag gör nu? Jo jag ska kolla på Pretty woman och till det äter jag nötter och *trumvirvelChips!! Haha japp, du läste rätt, chips var det! Jag som egentligen inte ens gillar chips hittade en påse i ett skafferi och vips så smakade jag på dem och det var helt okej! Måste nog lära mig att äta chips för såhär kan jag ju inte hålla på!


Kissemiss

Kolla här, inte bara jag som har pälsdjur!! Den här tjejen verkar ha en hare eller nått sånt..

Bild från stureplan.se

Hej hopp gummisnopp

Jaha hur mår folket idag då? Lugnt eller? Tänkte väl det. Rösten är finfin idag, har nämligen ingen. Min väninna Paulina bara skrattade åt mig när jag skulle säga hej och resten av folket fattade inte ens att jag sa nått. Ursäkta att jag anstränger mig och försöker vara trevlig!!!!! Ska genast sluta med det så kanske alla blir nöjda? Okej visst!!  Ehm ja idag har varit en skitdag. Japp för jag har som vanligt tillbringat en stor del av dagen med att diska skitiga foderhinkar, vattenhinkar och mockat typ två boxar. Dessutom har jag mockat en hage i typ 2 timmar, sååå mysigt verkligen. Aja, man får väl se det positiva också, blev rätt trött i armarna och ryggen plus att solen sken så in i helvete rakt i ögonen. Mypys! Nu ska jag gå upp och kolla vad pappa sågar för nått, det luktar träslöjd i hela vårat hus.

Ciao


Hundtricket

Sitter och kollar på hundtricket nu och shit va klockren den är. Alla kommentarer är bäst hela tiden! Har ni inte sett den måste ni göra det. Man garvar ju fan hela tiden. Kjell Begqvist är också så jävla skön, kolla klippet...


Alla gillar HollyZ

Helt sjukt, ännu en kille som föredrar HollyZ.
.

Porrösten

Ojoj, min röst är inte att leka med idag. Helt jättehes och så låter det som om jag är i målbrottet ibland, den spricker hela tiden. Dessutom förbjuder pappa mig att prata. Han säger att min röst kan förstöras om jag fortsätter prata. Då fnyser mamma och säger att hon undrar hur jag ska kunna hålla tyst. Jag brukar ju dessutom bli arg och "höja rösten" en aning minst en gång per dag och idag är inget undantag. Får dock inte lika bra kraft i rösten som vanligtvis. Vill ni se ett till underbart fan göra reklam för HollyZ? Här kommer det!



Lite damm har väl ingen dött av?!

Har kommit hem från Holly nu och måste tyvärr sätta igång och städa mitt rum. Har lovat mamma att göra det, men jag orkar inte. Det är ju bättre att låta dammet ligga kvar för då ser man det ju inte ändå!

Heter det chokladbollar?

Aktuell diskussion:


Tack

Ett stort tack till käraste Gustav von Nilsson som skjutsade oss i sin BMW Limousin hem!

Utgång

Igår kväll var vi som sagt på BJ. Egentligen var ju jag sjuk under dagen men mot kvällen började jag känna mig bättre så därför blev det utgång iaf. Man brukar ju säga att det som händer på BJ stannar på BJ och vi får väl låta det vara så. Orkar inte berätta nått just nu. Här kommer ett litet videoklipp iaf!



Eh ja.. lite osynkat ljud plus galna virriga människor och en jobbig röst bakom kameran men wtf!

Riktigt roliga killar

Haha ojoj, farliiigt!
"Du har ju illröda ögon" "Jaaa men det har jag alltid, jag har ju ögoninflammation!!"
"Vi paddlade hit!"



Den här killen försökte charma kustbevakarna..

Kvällen, sommaren och bröst

Ursäkta mig men här kommer ännu ett youtube-klipp. Asså killarna från göreborg.. HAHA fyyy va fult de pratar!!! "Sprutar hit och dit"


Träningstips

Hej alla träningsglada här kommer ett tips!
Joo jag vet att många har tidsbrist när det gäller träningen. Man ska hinna med så mycket annat men jag har en lösning, man kan nämligen kombinera träning och dusch. Jag låter därför Björn Gustafsson visa lite snabbt.


Käk och filmmaraton

Idag har jag haft en riktig tjockisdag. Allt som allt har jag ätit 3 stora kakor, en portion makaronipudding, en halv påse popcorn, en dubbelmacka med ost, keso, sallad och skinka på och sist men inte minst en banan. Haha och klockan är bara 15.40, galet! Dessutom har jag faktiskt också hunnit med 3 filmer. Först Linas kvällsbok och därefter Patrik 1,5. Nyss avslutade jag också Fjorton suger. Roliga filmer tycker jag.
Jag kan ju bara säga till de som inte sett Linas kvällsbok, se den!! Klockrena kommentarer hela tiden. Så himla rolig film. Patrik 1,5 är det lite mycket förväntningar på så man blir lite besviken även fast den ändå är bra. Sen har jag lite svårt för att se när de hånglar och sliter av sig kläderna men det är ju en annan sak. Jag menar hallå, man kan ju bara inte sätta Gustaf Skarsgård i en roll som homosexuell, då är ju inte livet värt att leva längre!

Fjorton suger är mest bara rolig för att den är så grymt fjortis. Typ "allt händer, alla knullar med alla" ja ni vet, lite sån stil med en massa helpsykat drama som ingen utom hormonberusade ungdomar fattar. Sen ett plus för att man blir sugen på sommar och mysiga fester! Kolla det här klippet, när pappan frågar om han ska med och spela golf  så svarar han att "det är sossit å spela golf".

Oj! Nu kom jag på att jag måste se Hip Hip Hora när jag ändå håller på..object width="425" height="344">

Z här

Första spinning-passet idag, jobbigt, svettigt, skönt. Nu är jag trött och ska sova. Måste vara pigg imorn!


det är inte vitt bakom mig längre

Gulligt par

Åh, såg nyss på Walk the line som är en toppenfilm enligt mig! Jag tycker att Johnny och June är så himla gulliga tillsammans.


Och i Walk the line...

Toaletten exploderade!

Haha vid 5 idag så satt jag på nedervåningen och tittade på film. Helt plötsligt hör jag värsta poffet och sen låter det som om nån satt på en kran på fullt. När jag sen går upp och kollar så står pappa inne på ena toaletten och är sjöblöt samt att golv, väggar och tak är helt blöta. Toaletten har varit ur funktion ett tag och nu skulle pappa precis fixa den. När han satte sig bredvid på knä så exploderade den bara helt utan anledning. Haha jag har aldrig hört talas om toaletter som exploderar..

Onsdag

Igår började jag känna att jag skulle få ont i halsen och vad hände då imorse när jag vaknade? Jo, jag hade verkligen jätteont i halsen och kände mig hängig. Usch jag orkar inte vara sjuk! Nu mår jag iaf lite bättre, har visserligen fortfarande ont i halsen men ja.. Vi får se om jag tillslut orkar pallra mig iväg till jobbmässan i eftermiddag. Typiskt att det ska bli såhär, jag blir jämt sjuk när det inte alls passar sig. Imorgon är det ju fjortispartyt på BJ och sen är jag upptagen hela helgen.

fullt uppsala

Har varit en nice dag idag. Först en soft dag i skolan, sen blev det iofs rätt jobbigt när jag skulle gå på stan och vänta på mamma i flera timmar... Men men, sen blev det käk och sen basket. Var verkligen skitkul ikväll för det var fullt med folk och alla var taggade! Kan ju säga att Uppsala har gått till semifinal nu och de har dom inte gjort sen 1996 om jag minns rätt, yeah!!

Imorn ska jag ha en körlektion och sen ska jag göra mitt första spinnpass, läskigt!


hatar det här

Har suttit vid datorn och kollat runt lite nu så tänkte jag att jag skulle börja kolla på OC. Men gissa om ljudet inte funkar då? Så sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt irriterande. Hur kan en grej bara sluta funka? Den lyser liksom rött och alla sladdar är i men det går inte att få på den... Hjälp mig!


Tandläkare

Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag är supernervös inför imorgon då jag ska till tandläkaren. Hur ska det gå?


teorilektion + dryg tjej

Har kommit hem från min första teorilektion. Helt värdelöst, missade att det bara var information som man redan hade hört typ 1000 gånger. Plus att det var en asdryg tjej som frågade saker hela tiden och frågade om saker han nyss hade berättat, lyssna vafan!!! Sen så slutade vi ungefär 20 minuter tidigare så jag missade min buss med bara nån minut, härligt de´där!


Vår

Det kändes verkligen att det var vår i luften igår. När våren kommer blir jag alltid sugen på nya jackor. I år är det åter Barbours jackor som gäller för mig. Denna i svart gillar jag!


Självklart ska det matchas med ett täcke till vovven

Hur många procent är egentligen ditt eget saliv?

Läste nyss att man har kvar någons saliv i tre år efter en tungkyss! Om det stämmer lär man ju inte ha så mycket eget saliv kvar ens. Man borde vara mer sparsam! Hemska tanke..

Ajaj

Mina ben och fötter är inte vad de borde idag. Efter två utekvällar med lång väg att gå och mycket dans i 12 centimeters klackar och ett döjobbigt ridpass är benen fulla med träningsvärk. Jag fattar inte hur det kan vara så jobbigt att gå i höga klackar! Nästa vecka tror jag inte att det blir två utekvällar efter varandra. Dessutom måste jag faktiskt börja tänka på ekonomin..

Yesterday

Igår var en skitdag. En så där dagen efter dag när man är trött och tjurig och går i sin egen lilla värld. Träningen gick inte så bra, körde axlar och mage i ca 45 min sen skulle jag springa men det var så uttråkande att jag bara klarade av tre, ja ni läste rätt, tre ynka minuter. Kvällen skulle tillbringas hos käraste Niklas för att titta på melodifestivalen men ja, så kul är det ju inte. Hur som helst slutade även denna kväll med utgång. Först var vi på en nation, billigt värre! Därefter tog vi och några av killarna taxin till folket. People är ju inte mitt favvisställe men med rätt sällskap kan man hitta på de mest galna sakerna och skratta så att man får ont i magen. Dessutom träffade vi en kille som hade störst händer i hela världen, jag skojar inte, de var verkligen det.


Snart ska jag dra till stallet för att fixa allt där. Ska rida en annan häst idag så träning på gymmet behövs inte!

IKEA måste tjäna mycket på sina påsar, de finns ju i vartenda stall!


yoghurt-våfflor

Igår fick Filip för sig att han ville ha våfflor men problemet var det att Felix inte hade någon mjölk hemma så då tänkte jag att vi kanske skulle kunna ta vanlijyoghurt ist. Och ja, dom blev faktiskt skitgoda. På riktigt! Så jag rekomenderar det ist för mjölk!!!


Hiprov

Nu sitter jag och försöker göra lite nytta. Sakta men säkert svarar jag på lite frågor på historiaprovet..


Bra kväll

Gårdagens utgång vart spårad men mycket lyckad. Till en början satte jag och Paulina oss och tog en drink på BJ. Vi spanade in några killar vi ville ha och bestämde oss. Självklart lyckades vår plan. Visade sig att de var några stekare från stockholm, inte helt fel. De hade reserverat bord (vilken normal lame uppsala-bo reserverar bord på BJ..) och sen skålades det Moët. Träffade även på Z, Felle-ponken & CO!

Påväg därifrån ropade någon okänd Viktoria och sen började han snacka om "gay-Robban". Alltså hur länge ska man behöva höra det där? Känns ganska uttjatat nu med tanke på att det var nästan 1,5 år sedan. Kvällen avslutades på Firman där vi sen dessutom bytte killar. Nån hög jävel försökte sno med sig Paulina eftersom han skyllde på att han "inte kunde rå för att han var kåt på min kompis". Nähä du sa jag då och så flyttade vi på honom och satte dit en kille som såg ut som Soran. Mitt sällskap var en halvsvensk kille vars pappa kom från Libanon. Han tyckte om att slåss och hade gått ut gymnasiet med 300 poäng. Nån som vet vad SCAM FAC är? Inte jag heller. När klockan sen närmade sig gå-till-stationen-i-klackar-för-att-ta-sista-bussen-hem-tiden så lämnade vi folket.

Tack för en händelserik kväll allihopa!

kalas

Hey!
Sitter hemma hos Felix nu och sen ska vi åka hem till Anter som fyller 20år. Grattis! Efter middag och sånt där, blir det utgång vad jag hört... vi ses!

Torsdag

Lugnt?? Okej, ingen historia gjord idag. Imorgon är det troligtvis utgång med Paulina så det får bli som det blir. Vi ska ut och ragga killar haha! Det ni.. Jaa hur det kommer gå, well, jag kommer bara strö bitcblickar omkring mig så det blir nog inte så många killar här inte men ah, kul med en singel-night iaf! Haha.. Nu ska jag sova, sjukt stressad och är bara trött hela tiden. Jävla bajs verkligen. Heeejdååååraa

PS. Nya Fejan är sämst!


Godnatt

Har försökt plugga historia nu efter att jag kom hem från träningen men det går inge bra. Får helt enkelt göra klart imorgon! Nu ska jag sova och vila mina slutkörda stackars armar, aoutch!

Godnatt

Var är Stilrobin?

Hallå.. jag kommer inte in på Stilrobin, står typ att stilrobin.com inte finns. Har han tagit bort bloggen!? Det går ju inte! Robin om du läser; kom tillbaka!

OC


Känner mig mycket bättre nu. För att inte deppa ihop totalt satte jag på OC säsong 2 och fixade te och mackor.
Tänkt så gott det kan göra!

väck mig i maj

Alltså jag säger bara fan för Historia B. Just nu är jag så himla irriterad, less på att plugga och orkar verkligen inte mer historia grejer, önskar att jag hade en boxningssäck nu som man kunde gå och slå på, få ur sig all irritation som jag har i kroppen just nu!!!! Sen tänker jag lägga mig under täcket och vakna upp i maj då det förhoppningsvis är bättre tider och allt jobb som hör till skolan är över...


Galen kille

Plugga? Mjaa snart, roligare att Youtuba.. Lyssna på den här killen som ringer Blondinbella via eniro!



Kolla den här då:


Killen ba "hehe det är inte alla som får va.. som får komma in i Zouiten..!.. man måste ha pengar.. för att göra det.. haha.."

lugn i stormen

Har kommit hem nu efter att ha varit i skolan och sen tränat på friskis och svettis. Jag gillar onsdagar då vi bara har två lektioner i skolan! Ska ta och käka nåt nu sen bege mig till soffan och vila lite, känner mig riktigt trött. Sen väntar historian...


Ingen har väl glömt..

.. Doktor Snuggles? Jag gillar när dom sjunger lite ljust "..vill att vår värld ska bli bääääääättreeeee". Det är riktigt fint tycker jag.





Välkommen till vår klass


Bild från studera.nu


Vi gör ett medvetet val.

Äre lugnt???? Har precis fått hem lite reklam från studera.nu. Jag upptäckte att dom smygfotat vår klass typ! Borde förbjudas! Allt är precis som vanligt, Pontus Ki (haha jag dör av Pontusarnas Ki och Ka..) pluggar flitigt, Adam filosoferar, Kosha är allmänt skön, Gustav steker, Pontus Ka (haha igen..) spelar bilspel på mobilen och Andreas roar sig med sin tjej. Dessutom, bäst av allt så sitter HollyZ ihop precis som vi ska! Vilket bra foto dom fick, grattis!

riktigt skön vinst

Den här dagen har varit jättebra tycker jag! Först var den som Holly sa högskoledagen. Och resan med Fermens bil var nog det roligaste på länge, haha! Sen efter det gick jag till stadsbibblan och läste en bok som jag måste läsa till svenskan, satt där i nästan två timmar för att jag skulle vänta på Anna. När jag hade hållt på somna tusen gånger och det kändes som jag hade kissat på mig kom hon äntligen! Då gick vi till Hotel Linné där vi åt mat innan basketen. Shit säger jag alltså, fett bra och spännande match! Jag och anna skrek som fan i slutet när det var 12 sekunder kvar och Uppsala ledde med 2 poäng och de andra laget tog bollen hela tiden, men som tur var lyckades dom aldrig få i den i korgen.  2 poäng till Uppsala och vinst med 74-70. JAAAA!!!





Högskoledagen

Idag har det varit Högskoledag för oss som går sista året på gymnasiet. Vi fick gå runt och lyssna på föreläsningar på universitetet. Först gick vi på en samhällsinriktad föreläsning. Egentligen var det meningen att vi skulle lyssna på en om allmäna studier på universitetet men vi råkade av någon anledning hamna fel.. Efter det mötte vi Kosha, Andreas, Kinden och Rezan och därefter knallade vi bort till Ekonomikum för att lyssna på ännu en föreläsning. Jag måste bara säga att Nationalekonomi verkar vara det absolut tråkigaste man kan läsa! Handelsrätt verkade däremot riktigt intressant. När dagen var slut hoppade vi in i Fermens bil. Det var inte den mest bekväma åkturen jag varit med om, fick ryggskott. Så åt vi lite på Max (!) och sen tillbaka in till stan.

Jag kom hem för nån timme sen, har varit i stallet och bussarna är inte så värst snabba. Idag mötte jag och Havanna en gubbe med sin hund när vi var ute på promenad. Alltså folk är så himla trevliga ute på landet, där hälsar alla och man byter några ord. Den där gubben med hunden var så gullig!


Dags att avsluta det här inlägget för nu är det dags för mig att packa träningsväskan, mot Kraftkällan!


Hihi söta vi va!!


söndag

Söndag är en segdag enligt mig eftersom jag aldrig orkar göra något då. Har väl därför så sjukt mycket att skriva i bloggen, nja inte direkt. Lägger upp nån random bild ist för det är nog roligare..


En söt liten hund(!!!!!)


Eckerölinjen - inget att rekomendera,  höll på spy för det gunga så mkt


bra rastplats, ser annars ut som jag har jättekort hår


bara Holly och jag vet hur underhållande det kan vara att sitta här på sommaren


Holly försöker förklara nånting


Z roar sig i väntan på bussen


Dom är väl för underbara...


Jag klarade det!

Igår filade jag ner mina naglar och tog bort förstärkningen. Fick fila ner dem ungefär 1/2 cm så nu är de korta.. Menmen, lika bra med lite variaion.
Före:

Utan förstärkning:

Korta och mörklila lack:


Woho! Duktigt va? Ni får ursäkta mina dåliga mobilbilder menmen!


piff och puff

Satt och läste Hollys inlägg här nyss. Alltså vi är ganska lika, jag vaknar också tidigt hela tiden nu, varför? Jag har vaknat ungefär 07,45 varje morgon, skittrött. Varför kan jag inte somna om då? Mycket skumt, kommer nog vara lika död idag som igår... min ork är borta. Tror jag kanske kan behöva lite sommar, jo så är det nog!



åh, jag skulle göra vad som helst för att ligga där igen (NU)


sitta och äta lunch i bikini

Alltså, jag vill ha sommar! Den här snön och vintern gör mig galen

Lördag

Jag har fortsatt trenden sen förra helgen, vaknade tidigt idag med! Kvart över åtta hade jag legat vaken i en halvtimme och gick då upp. Helt dött hemma eftersom alla inklusive Bamse sov. Så jag gick ut och hämtade tidningen och åt frulle. Nu ska jag till stallet. Tänkte ta en promenad med Havanna idag igen och sen måste jag hem rätt snabbt igen. Ikväll ska jag med familjen till wermlandskällaren för vi ska tydligen fira nån grej vad jag fattat.


Juste! Höll på att glömma;



Fortsätter jag köra den på repeat som jag gör nu så lär den vara uttjatad rätt snart!

jag vet att du också gillar den


snigel

Dagen började iofs ganska bra med en lektion i skolan och sen träning på det. Gick riktigt bra att träna idag! Men när jag kom hem var jag så himla trött så somnade framför tv'n. Känner mig fortfarande väldigt seg och så börjar jag bli riktigt hungrig. MEN jag måste göra maten själv idag. vem orkar det egentligen?! Fast jag måste nog innan jag börjar må illa för att jag är så hungrig.. buu!

Update: YES, fanns wok kvar från igår, bara att ställa i micron

Rädda mig!

Snälla någon kom och ta mig härifrån! Har tråk-datakunskap och ingen Z..

The city - fast


Jag är fast i The City. Åh vad man skulle vilja prova på att leva i New York och ha alla fina kläder och skor och en underbar lägenhet! Serien får mig att vilja åka dit så sjukt mycket.. Sen har jag även kommit på att jag älskar skor, skor skor skor, ge mig mera skor!!!

Båtmässan 2009

Nyss hemkommen från båtmässan. Det är tradition sen många år tillbaka att gå på båtmässan varje år men nu var det säkert två år sen jag var där sist. Skäms på mig!

Jag kan börja med att berätta att träbåtsutställningen var urusel och i princip obefintlig, det fanns ungefär två träbåtar. Fattigt. Utöver det fanns såklart massvis med GPS (GPS i plural någon?) och racerbåtar. Kul kul men jobbiga försäljare som hoppade på mig mest hela tiden och tomt på tjejer. Gick mest runt lite för mig själv och pratade med bl a poliser, försvaret och racerbåtssnubbar. Vid halv sju  mötte jag upp de andra och då åt vi. Sen gick jag runt med pappa och Mats för att kika på badbaljor (läs plasbåtar). Min favorit på den fronten blev Storebro:s 435 Commander.


Helt okej för att vara plastbåt, rymlig och välplanerad med snygg inredning och bra sikt. Dock något låg takhöjd. Dessutom gillade tydligen försäljaren oss så vi satt i VIP-hörnan och pratade (lite för länge).
Till sist kände jag på en Audi Q6. Den var lite av en besvikelse. Kändes medelmåttig, lite VW-aktig faktiskt. Alltså inte fy skam men inte hurra liksom. Jag hade nog helt enkelt för höga förväntningar.


En sak som förvånade mig mycket var hur mycket båtar egentligen kostar. Helt sjukt egentligen att man betalar så mycket för något man använder i två månader och som bara står på land resterande tio månader av året. Pappa skulle kolla på nån liten roddbåt till en kompis och gissa priset: 16 800!!!  Jag fattar inte hur man frivilligt kan betala en enda krona för att sitta och ro själv haha.. Jaja smaken är som baken, delad!

Nej nu ska jag sova tror jag, stek lugnt!

Flippis = Z

sa ju igår att jag skulle visa tårtan jag fick av mina fining och min underbara Converse..




trött födelsedagsbarn

Ja, jag fyller som sagt år idag och det har varit en bra dag! Jag är tyvärr för slö för att berätta något just nu eftersom jag är sjuuuukt trött. Men imorn kan ni få se bild på tårtan jag fick av min fining och sen mina underbara Converse...

Sov gott people!


Myror i brallan

Jag börjar känna mig riktigt raslös. Har suttit inne hela dagen och läst svenskaboken. Nu kanske man skulle ta sig an den dödstrista samhällskunskapen och vänta på lillasyster. Tänkte att jag skulle ta med henne ut på en runda med Bamse. Han behöver se lite solljus och röra på fläsket.

Grattis Z4RINS!

Stora gratulationer till Z som fyller 19 barre idag! Nu är det bara ett år kvar till systemet och våran 20-års cigg. Dessutom, två år kvar tills vi drar till Las Vegas! Wohoo!

 

Gårdagens tips!

Jag lovade ju igår att jag skulle ge er ett tips för när man ska hålla föredrag. Håll i er, för här kommer det!

Jo, när man ska hålla föredrag är det ju viktigt att man står någulunda stilla tex. Man ska inte vandra omkring en massa och inte luta sig mot en vägg, hålla händerna i fickorna etc. Att stå och pilla med håret kan också vara riktigt irriterande för publiken att sitta och se på. Det misstaget gjorde jag igår, jag tog bak håret alldeles för ofta. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det (vet att de flesta som lyssnade läser bloggen, kanske dessutom vår svenskalärare!). Anledningen till att det blev så mycket krångel med håret är att jag har en hårprodukts-fri vecka just nu. Alltså, ingen hårspray! Jag är lite rädd att mitt hår ska bli förstört pga min överkonsumtion av hårspray så därför tänkte jag vara lite snäll och låta det vila en vecka även fast man ser ut som en dränkt katt i mitt fall. Mitt tips är alltså, planera din hårprodukts-fria vecka och ha den inte när du är tvungen att redovisa eller hålla föredrag. ¨



Tänk att lite hårspray kan påverka ditt betyg!

Väntar med spänning

Ja jag sitter hemma hos Felix nu och väntar på att han ska duscha klart, kan ju lugnt säga att han är segast i världen.( då skyndar han sig faktiskt också)... Men jag läste precis att Holly ska skriva tips om hur man ska hålla föredrag, kan ju säga att även jag väntar med spänning på att få reda på det! Höhöhöhöhöhöhöh

Trainieren

Nu ska jag packa väskan för att dra till  http://kraftkallan.com/index.php  och träna lite. Får som sagt se hur det går idag eftesom jag inte känner mig på topp. Helt klart värt ett försök iaf. När jag kommer hem ska jag försöka hinna me att ge er ett tips angående att hålla föredrag.

Håll utkik!


Smarrigt mellanmål

Jag kom hem för en liten stund sen och var vrålhungrig. Tog två mackor och hade på tonfisk + fetaost. När jag tog första eller andra tuggan på andra mackan kände jag en SÅ äcklig smak plus att det luktade skit när jag andades in. Sjukt konstigt. Tuggade en gång till och den äckliga smaken var fortfarande kvar. Så spottade jag ut det för så äckligt har det aldrig smakat tidigare. Då såg jag en mörk liten fläck så jag vände på resten av den hela mackan. Möggel! Euw, en fläck med grönt ludd på. Hur äckligt är inte det? Nu blir jag säkert sjuk också bara för det. Tack gode gud för att jag inte svalde iaf.

Holly+Z4RINS=Kraftkällan 8/3?

Nu börjar vi om några minuter så det får bli ett snabbt inlägg! Iaf, var inne på kraftkällans hemsida alldeles nyss, där stod det att alla kvinnor som är medlemmar där får bjuda med en väninna dit på gratis träning. Kanske vore något att ta med Z på?

Föredraget: Check!

Nu är äntligen argumenterande föredraget i svenska c gjort. Vi tog första tillfället och det var verkligen skönt att göra det, nu är det en sak mindre att tänka på! Snart har vi geografilektion och sen blir det stallet. Hann tyvärr inte rida igår så jag måste göra det idag istället. Dessutom måste jag verkligen till gymmet eftersom jag inte gjort det sen i fredags. Pappa ville träna igår men jag kände inte att jag hade tid och sen har jag lite krämpor som dock fortfarande finns kvar.. Hmm jaja får gå dit och känna efter iaf. Tyvärr kan jag inte lyfta armarna eller spänna magen men visst!

bara ett till...

Imorgon efter skolan ska jag träna. Ska bli sjukt nice, har inte gjort det på riktigt på länge nu för halsen. Försökte lite i lördags men slutade ungefär lika fort som jag börjat. Men shit va nice det är när man längtar till att träna, SVETTAS!





Att gå upp 7 utomlands för att ens kunna springa i hyffsat bra temepratur är ingen höjdare...
Fast efter, jävlar i havet vad nice det är!

Baby Baby

Ja gott folk... Avslutar min dag i bloggvärlden med denna låt!



Föredrag

Precis som Z sitter jag och klurar på mitt föredrag tills imorgon. Jag hade tänkt att argumentera för att det borde ställas högre krav på busschaufförer. Intressant? Mjaa.. Sitter förresten och käkar popcorn till, mums!

Fler poliser på natten

Yes, det är vad jag ska säga imorn på mitt svenska tal. Mycket påhittigt tycker jag..eller?! Men det vore faktiskt nåt. Tänk så mycket tryggare man skulle känna sig på natten när man va ute och gick om det kom en polisbil då och då. Om något år är det kanske jag som åker omkring där i polisbilden och gör dig säker!



Träningsvärk..

Pinsamt! Jag körde en massa mage i fredags och nu är det söndag och jag har fortfarande äckligaste träningsvärken. Kan inte ens resa mig upp ur soffan normalt och skratta är inte att tala om. Imorgon kommer ryggen och benen säkert vara döda efter dagens ridpass..

Beck

Nu är det Beck. Jag missade tyvärr första halvan eftersom jag duschade (vilket tar typ en timme för mig) och sen va ute på kvällsrundan med Bamse. Man brukar ju som tur är komma in i programmet ganska fort.

Sonntag

Den här helgen har jag vaknat jättetidigt både lördag och söndag. Igår vaknade jag halv nio och idag vid kvar över åtta. Vafan liksom, när man väl kan sova ut så vaknar man tidigt. Aja lika bra det för idag hade jag dressyrträning halv elva (snark!). Den gick förövrigt inte superbra men det lossnade efter ett tag och i slutet kändes det rätt bra faktiskt.

Pappa har varit i Tyskland med sin bästis och kollat på båtar. Idag kom han hem och gissa vad han hade med sig? Jo, choklad!! Mums! En toblerone och en milka, båda i megasize! Haha jag som är helt tokig i choklad, mamma frågade hur länge jag trodde att det skulle räcka, jag tippade på en vecka. Vi får väl se..


Nu ska jag skriva lite på mitt svenska-föredrag eller läsa boken. Tack och hej leverpastej!


BTW

Blev fett nöjd med håret, lite blonda slingor är alltid fräscht!

sovande anna

Just nu ligger Anna kvar och sover i min säng, eller vet inte om hon sover men hon gillar min säng så hon vill inte gå upp! Idag känner jag mig väldigt krasslig om man kan säga så, är förskyld och seg. Och tänker därför inte göra nånting  tills mormor och morfar kommer över ikväll!

Ska väcka fröken nu så vi kan kolla klart på Låt den rätte komma in


RSS 2.0