Kista

Idag ska jag åka till Kista (http://www.kistagalleria.se/) med mamma och Helena och förhoppningsvis hitta nått nice.. Det är ju riktigt skönt att allt är inomhus eftersom vädret inte är på top! Dom har även ett sånt där ställe där man kan äta alla olika sorters mat men man ändå sitter på samma ställe liksom, om ni fattar vad jag menar. En så kallad "Food Court". Det borde Uppsala verkligen skaffa. Sjukt bra när alla vill äta olika saker.  Efter kista ska jag hem till Helena så får vi se vad vi hittar på för skoj. Over and out

Regn, regn och åter REGN

Varför måste det regna så mycket?! Jag hatar verkligen regn, inte mysigt nånstans. Igår sa dom ju att det skulle bli snöstorm, men vad var det jag sa! Det blir ingen snö.. Nepp så de blir superregnigt istället, najs liksom. Jahapp va kul att jag är typ jättesur nu. Nu ska jag iaf gå och käka frulle, pizza blir det.

Ljus i Uppsala

Det är kul att se hur dom försöker göra det lite mysigare i den lilla staden Uppsala. Och det blir ju faktiskt riktigt snyggt, kolla här liksom..


 



(va tvungen att sno bilden från dig Acke)

GG

Helt seriöst nu, har du inte börjat kolla på Gossip Girl än så gör det NU!
Säsong två är så sjukt bra!!!!!!!



IDA OCH EMIL

Igår vaknade jag hemma hos Flisan och var där tills han skulle jobba klockan 3. Då åkte jag hem och bara tog det lugnt ett tag. Skulle kolla på Top Model men det visade sig ju vara bara ett tråkigt sammandrag av vad som hänt. Sen på kvällen åkte jag iaf in till stan för att träffa Ida och Emil. Jag mötte upp Ida vid Åhléns där vi sedan tog oss vidare hem till Emil. Det var nice att träffas eftersom det var väldigt länge sen senast.. Vi spelade singstar, guitarhero, och buzz eller vad det hette?! Det var skitkul, nästan så jag vill köpa det själv alltså. Man skulle svara på massa musikfrågor så var det olika utmaningar och man skulle samla poäng. Skitkul! Det togs lite bilder under kvällen, dock inte från mig men vi får se om det kommer upp något.

Idag, då ser min dag ut ungefär såhär:


white night

Som Holly skrev så har vi ju inte haft våran white night än och därför färgade jag aldrig håret svart. Det blev bara några blonda slingor. Man måste ju passa in till själva temat! Jag längtar...

Black..

Japp Zarins har blivit galen som ni läste i inlägget nedanför. Hon är helt inne på svart alltså, först skulle hon förga håret på sin ena syrra svart och nu på sig själv. Hjälp, den där damen är ute i god tid inför vår black night! Synd bara att vi inte haft våran white night än, då får hon kanske färga tillbaka det!?

Svart...

Nu tänkte jag göra nåt riktigt crazy.. Jag ska nämligen färga håret svart. Helt galet, jag vet.. men känner att jag behöver göra nånting nytt. Wish me luck!


Supermodel vs Top Model

Först tyckte jag det bara var töntigt att dom skulle göra serien "make me a supermodel". Jag tyckte det skulle bli värsta härma top model. Men nu har jag kollat på det några gånger och jag tycker faktiskt det är riktigt bra. Jag gillar att det är både killar och tjejer.. Fast jag kan ändå inte riktigt bestämma mig för vad som är bäst..

Vad tycker du? Make me a supermodel eller Top Model?


 





 

Nå, filmen igår då... Den var riktigt bra. Själv är jag ju ganska feg av mig och vågade inte kolla hela tiden, hehe. Men iaf, den är ju helt klart värd att se.



Bio och klocka

Är det nån mer än jag som blir förvirrad av bytet till vintertid? Både jag och mamma har iaf bestämt oss för att man borde ta bort vintertid och ha sommartid hela året, tid som tid ju!

Har duschat nu efter att jag kom hem från stallet och idag checkade jag av det vi gjorde på träningen igår och det gick super, ännu bättre än igår! Det är verkligen så himla kul att träna nu för jag känner att vi utvecklas så mycket hela tiden och både Havanna (hästen) och jag har blivit så mycket starkare. Snart ska iaf jag och Z4RINS  (inte Z4Rins som det står i skolkatalogen..) iväg på bio som sagt. Vi ska ju se Låt den rätte komma in och jag kan nog säga att jag har rätt höga förväntningar på den! Inte bra men det kan inte hjälpas, det ska hur som helst bli kul att träffa Z4RINS eftersom vi inte setts sen i fredags. Haha hör och häpna, flera dagar!
Kolla in filmen på: http://www.sf.se/filmer/film?filmid=15004002

Movie

Söndag.. Idag är det verkligen inget höjdarväder ute och man blir bara allmänt seg. Jag hade iaf tänk ta mig till friskis och svettis och träna lite. Det känns alltid så bra efteråt. Johanna och jag tänkte att vi skulle gymma lite först och sedan avsluta med ett Yoga-pass, det blir nog perfekt!

Ikväll ska jag och Holly på bio, vi ska se "Låt den rätte komma in". Ska bli spännande och se om den är bra, personligen gillar jag ändå svenska filmer ganska mycket.

tid

Juste gott folk, tänkte bara påminna er om att ställa tillbaka klockan 1 timme inatt till vintertid!


LOST- dagen

Idag har jag varken haft lust eller knappt haft tid till att skriva i bloggen. Detta beror på att jag och Flisan har haft värsta chill-dagen där vi kollat på LOST från då vi vaknde tills typ 21 på kvällen. Den serien är verkligen hur bra som helst. Snacka om att den som gjort den måste vart riktigt smart som lyckats göra den så spännande och bra med alla dessa konstiga saker som händer. Jag slutade kolla på LOST under säsong 2 då jag  tyckte den bara var dåligt överdriven, men nu är det verkligen sjukt bra gjort. Måste träffa Flisan snart igen så vi kan börja kolla på säsong 4. För övrigt har han och jag haft en riktigt mysig helg.

Nu ska jag fortsätta i mina LOST-tankar...


Skolkatalogen 08/09

Någon som sett oss i skolatalogen?
Gillar vårt foto, (charmigt att jag har universums största haka) speciellt "utnyttjad bloggcoach". Kosha är en klippa, vi funderade även på om vi skulle fråga honom om han ville bli våra personliga träningscoach, vad sägs om det! Kolla även in de coola energiarna i "klubb kubb" eller vad den nu heter. Missa inte heller Smurf-föreningen, riktigt söta dagisvädersmurfar med spretande fingrar i mitten!

Körkort

Gud så skönt med en chill-dag! Har ju bara tränat imorse och sen kollat på tv och busat med vovven. Jag har också pluggat teori till körkortet, nu har jag kommit igenom hela boken en gång och svarat på frågor från den där boken som hör till. Borde kanske köpa nått sånt här frågegrejs på datorn också. Nu nån gång i november tänkte jag också försöka köra halkbanan och sen får vi se när jag känner mig redo för uppkörning och teoriprovet. Känner mig riktigt taggad på körkort så jag hoppas verkligen att jag kan ta det om inte allt för lång tid!

Ikväll är det svensson svensson, nån som ska se?

God morgon alla sjusovare!

Har kommit hem från träninngen nu! Så skönt att komma hem från stallet tidigt för en gångs skull, nu har man ju hela dagen på sig att göra vad man vill.  Ska käka nu, vi hörs senare. HÅNGEL

Dator kom till mig

Alltså.. hur överlever man utan dator? Jag har svårt iaf.. Man tänker tex "jaa men jag sätter på lite musik!". Har man musik? NEJ, det har man icke! Då tänker man ist "jag gör ett blogginlägg". Har man bilder till bloggen? NEJ, blir svaret även här. Så vad gör man? Jo jag tittade iaf om det möjligtvis fanns några bilder på den här datorn och se vilken tur jag har, hittade massa roliga bilder, bara att se och njuta!



En hund i studentmössa, sjukt najs bild på mig och min syster från förra året, rör (?) och sist men inte minst, skadan orsakad av när nån jävel körde på mig!

Har jag kul utan dator? Nej.. Haha get a life maybe!?

t-shirt

Hittade en ny t-shirt idag som jag gillade, såhär såg den ut!



Mums!

YEEES! Nu är det snart höstlov, bara en dag kvar och jag slutar för en gångs skull två på en fredag istället för kvart i fem! Det känns verkligen att det det behövs såhär sista året på gymnasiet.

Idag lämnade jag in lappen om tiderna till jobb på posten (där jag har jobbat dom senaste 4 eller 5 jularna) så nu är det bara att vänta och se hur mycket det blir. Vi brukar ha askul där på julen, roliga människor, såå sköna arbetsledare (förutom när Maja började kalla mig Askis och resten inklusive arbetsledarna tog efter henne..) och inte minst: varm choklad!! Haha det är toppen.. Men herregud så slut man är sen! När jag hade jobbat sista dagen förra året åkte Linnea och jag hem till mej och tänkte typ chilla lite, kolla på film, käka lite eller nått inte vet jag, men vi gjorde nått vi inte borde gjort! Vi drog ner persiennerna, släckte lampan och....... nej ta det lugnt inget sånt!! Hur som helst, det vi verkligen gjorde var att vi somnade! Haha och så kom min mamma in och blev något överraskad när vi bara låg och sov.. Jaja så kan det gå med oss, men så är det ju, man ska kunna "slappa nav" (som Linnea så fint sa på midsommar) ordentligt med bra kompisar!

KALLT!!

Vart fan har värmen i skolan tagit vägen??

Hej

Idag är en bra dag. Men morgondagen blir helt klart bättre. Vi ska äntligen få våra skolkataloger då! YEAH

Favorit i repris?















Arosfortet.
Seriöst, ni som inte provat detta förut måste göra det! Det är hur kul som helst och ni kommer inte ångra er!!!

Jamenvisst

Pjuh! Nu är äntligen den sega och långa uppsattsen om Vietnamkriget klar! Äntligen kan man sätta sig framför tvn med gott samveta utan att behöva känna det där att man hela tiden måste plugga men man inte gör det iaf. Jag kan njuta nu! Fast nu är jag ganska trött.. Hmm, inte bra det här. När man väl är klar med nåt är man så trött att man bara vill gå och lägga sig. Well well, 30 min kvar...


Mihii

Jaa det här med rubriker är inte lätt! Idag har det varit en riktigt tråkig dag, slapp men tråkig.. Därför blir man så själv. Ni vet lite sådär seg och trött i huvet och vill bara ligga i soffan och titta på film eller tv! En sån dag har jag idag men inte får man slappa här inte, nej idag ska det pluggas..

Jag tror jag behöver lov, SNARAST!!

Braiga Tisdagar

Idag är det tisdag och alla vet väl vad de innebär? Ja självklart tänker jag på att det kommer nya avsnitt av Gossip Girl och One tree hill. Underbara tisdagar... Jag måste faktiskt erkänna att jag blivit lite intresserad av en till serie, nämligen LOST! Jag var hemma hos Flisan och han ville kolla på ett avsnitt efter det blev det ett till och ett till.... ja, jag vill se mer!


Koreakriget

Vaaaahh Koreakriget är riktigt tråkigt, fattar inte varför dom höll på ens.. Som ni märker är min uppdatering på bloggen fortfarande inte på topp och detta beror ju såklart på att jag inte fått varken nån ny dator eller mobil än. Så sorry guys, det kan dröja ett tag till men sen så, då blir det andra bullar! På tal om bullar så känns det som om varenda tjej/kvinna/whatever har bulle i ugnen just nu.. Är det så eller är det bara jag som råkar träffa på såna?

Mjuhusick




Överraskning


Yes, jag och mami åkte till Thun´s men till min
 besvikelse hittade jag ingenting... Jag får glädja mig med att vi åt en riktigt god pastasallad där ist! Just nu sitter jag och gör det sista om inlandsisen som förhoppningsvis ska redovisas imorgon.
Alltså våran lärare säger att man ska ha med en överraskning, någon som kan komma på vad det skulle kunna vara?
Jag har no idea...
 

Z4RINS dagens låt



Those dancing days - Hitten

Fyrisdag

Har precis kommit hem från skolan efter våran "Fyrisdag". Men jag och Holly va väl inte direkt mycket i skolan utan vi var på stan och kikade runt. Kicks var vårat favorit-häng där vi kanske spenderade 30 min.

Här hemma låter det som att hela huset ska gå sönder eftersom vi håller på att göra om badrummet. Så sjukt nice det ska bli när det är klart! Vad som händer annars idag är väl att jag ska fixa klart geografi arbetet för redovisning imorn sen kanske det även blir Thuns med mamma, yeah!

Juste, vi får inte glömma Top Model 6 kl:16,00!


Kroatien 2008

Lika?

Jag och Anna har fått höra X antal gånger att vi är lika varandra, nu märkte vi även själva att vi lät lika.. Håller ni med?


En vanlig lördag på upplands motor


Hmm, vart var "Bullens"... ?


Meacham gör smygreklam för Cola



haha, kort från den här vinkeln är ju bäst, utan tvekan



Meachams dagens outfit

Lördag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det  var lika trevligt som vanligt! Jag har även bokat biljetter till rally brudarna eller vad den heter, den verkar hur som helst ganska rolig. En härligt och lätt film att kolla på en lördagkväll. Nu väntar jag bara på att mamma ska höra av sig om vi ska äta ute eller hemma...

Over and out

Coldplay, Viva la vida

Är dom inte för bra alltså, deras senaste album är underbart!

Strawberry swing



Death and all his friends
(Älskar det som är efter 2,47 sek)

Småföretagande

SUGER BALLE! Jag skulle vilja ha ett svar på varför jag behöver sitta på en tvåtimmarslektion utan att få hjälp!? Fattar verkligen nada av det här bokföringsprogrammet..

Have fun

Allas våran Bamse




Hollys arga dag

Herregud vilken dag! Jag slutade 11.05 idag eftersom jag redan hade skrivit tyskaprovet igår, superskönt. Därför gick jag med mor&far för att äta kinamat. Efter det gick jag och papi till Phone House och blev visade lite olika mobiler, problemet är bara att den mobilen jag tror att jag vill ha (HTC toutch pro) inte har så värst bra kamera och så men den är grymt snygg och jag tror verkligen att jag skulle trivas med den.  Sen finns det ju också några mobiler som har bra kamera, musikspelare osv osv.. men dom känns inte sådär bra!! Alltså HUR ska jag göra?? Jag vet att det låter lite wierd men näääe jag kan bara inte gå å köpa en mobil som jag inte trivs med! Samtidigt som jag inte heller vill köpa en mobil som inte har dom "finesser" jag vill ha!! Nej usch, så alla som vet hur arg jag kan bli när något inte är som det borde (typ bara mamma, pappa och min syrra som har sett det iofs..) ni kan förstå hur arg jag var.
 Iaf, när vi var klara där gick jag till bussen för att åka till stallet. På vägen till busshållplatsen mötte jag nån snubbe som hejade på mej och när jag bara tittade tillbaka på honom (antagligen såg jag ut som om jag tänkte "jävla dumhuvud, käfften!") varpå han ryggade tillbaka och snabbt tittade bort igen! Som tur fick jag gå på bussen först och, YES, tänkte jag, nu kan jag sätta mej och sova!! MEN ICKE! Den där dumma busschauffören stoppar mej direkt och säger "har du leg?" och jag ba "va!?" och så upprepar han ju såklart frågan. Så jag som längtade efter att sova fick gå åt sidan och ta upp leget ur plånboken och visa det. SNÄLLA nån, jag är för fan 17 och inte 20! Jag ska inte ens behöva visa mitt j*vla leg på bussen!! Japp, arg som ett bi gick jag och satte mig. Det var min superroliga dag, hoppas ni inte haft det som jag (som dessutom inte har nån dator än)!

Juste! För en stund sen frågade jag mamma om en grej till en skriftlig grej till internationella relationer och när hon bara sa "jag vet inte" och gick ut så kände jag att jag bara behövde göra något som jag gör alldeles för sällan. Har inte ni märkt hur skönt det är att skrika sjukt högt när man är jättearg? Det har iaf jag men när mamma och pappa är hemma går det inte, dom blir helt galna och pappa säger bara att jag borde bli militär varje gång jag skriker sådär. Anyway, try it!

Lumpen

Jag och Holly har väl nästan hela dagen suttit och pratat om man ska göra lumpen eller ej. Sen kom vi på att man kanske kan göra en såndär sommar/vinterkurs till att börja med. Det ska vi kolla upp lite bättre sen tänkte vi. Men tanken bakom det hela är ju att vi ska ha det som en bra erfarenhet när vi ska söka in till Polishögskolan och därefter ta oss vidare till insatsstyrkan.  Tror du vi är bäst lämpade?


Inlandsis

Låter det intressant, nej det var väl det jag trodde.. Vi måste skriva om det iaf, och det ska bli bäst ever. Hej svejs!

!!!

Yeah baby, äntligen har det kommit nytt avsnitt av Gossip Girl och Oth! Ska bli riktigt nice att kolla på dom nu medans man sitter och väntar på mamma som ska komma och hämta en innan vi åker och tränar. Helena och Johanna ska också med så det blir värtsta familje-träningen.. Vi tänkte köra ett medelpass och det låter ju helt okej eftersom det var ett tag sedan jag var på något friskispass. Nej nu kurrar min mage så tänkte ta och göra varma mackor som jag kan äta till gossip girl, MUMS!




Fight!

Miljardär.. Någon??

Happ kul nu har jag tyvärr ingen dator längre.. Inte har jag nån mobil heller, eller okej, jag har en gammal som jag fick i sjuan. En "värstingmobil" då men nu med 1, 3 megapixlar, mediaspelare, 3G osv. känns den tyvärr ganska rutten! Helt klart dags för en ny iaf. HTC:s toutch PRO verkar najs men papi tyckte inte att den var något för mig.. Eftersom jag måste ha en ny dator, ny mobil, nya skor, nytt smink, ta körkort, börja träna mer och köpa nya ridstövlar har jag kommit på att jag borde gifta mig rik! Är du rik eller känner någon dom är det, tveka inte att höra av dig! Vem vet, det kanske klickar direkt!

Helg

Go´kväll!

Hela min helg har jag spenderat hos Flisan! riktigt mysigt! I fredags kollade vi på idol sen gick vi iväg ett tag till Josef och Danne och hängde lite med dom innan dom skulle ut. Calle och Filip kom också sen så det blev dom vi spenderade resten av kvällen med efter de andra grabbarna dragit. Sen tog vi en cykeltur hem till Felix där vi lyssnade på busringningar, så jävla kul!  Måste höra fler sen alltså.. Efter det blev det lite backpacker och sen sov-time.

Lördag
Vaknade ungerfär klockan 9 för att några idioter börja borra så det kändes som hela huset skulle gå sönder. Alltså är man helt knäpp och börjar så tidigt på en lördag? Vi lyckades iaf somna om tillslut och vaknade igen klockan 13, skööönt!
Sen blev det lunch och efter det drog vi och tränade på Friskis och Svettis. Har träningsvärk nu ja...
På kvällen kollade vi på Sverige- Portugal och det var ju en ganska bra match tycker jag. Lite synd att det inte blev några mål bara men men...

Idag har jag inte gjort nånting typ ska kolla på "Se upp för dårarna" sen klockan 21. Gör det du med, den är nice!


Träning

Har vart riktigt duktig idag och tränat på Friskis och Svettis. Så nu har jag ont i magen och ryggen!
Ska försöka börja träna ungefär 3ggr i veckan iaf. Nu jäklar!

Hejhopp!

Nu sitter jag i bibblan och har precis skrivit ut arbetet till rättskunskapen som ska in idag. Jag sitter även och väntar på Holly som har lektion, men hon bör sluta vilken minut som helst.  Efter skolan ska jag hem och äta och greja sen ska jag in till stan och träffa Flisan (och Calle?). Det blir nice. Ska bli sjukt skönt med helg nu efter en ganska så tung vecka.
 

yes

Äntligen är jag klar med uppsattsen till rättskunskapen. Känns riktigt skönt att kunna slappna av lite nu. Sitter och kollar på Made och jag måste ju bara säga att många program på MTV är riktigt bra. Som till exempel:
Made
Dissmissed
Next
X-effect


Håller ni med?  

Vadå LITEN??

Ni vet när man står med en person som är myyyyycket större än en själv så känner man sig som en lite myra? Så kände jag idag när röda jackan ställde sig bredvid mig.. Till råge på allt så utbrister Linnea "Hahah Holly, va liten du ser ut nu!!" Haha.. jag verkligen HATAR att känna mig liten! Å andra sidan tycker jag inte heller om att känna mig stor, det känns som om man ser ut som en man då. Jag antar att det är därför jag har typ sveriges sämsta hållning och krymper typ 8 cm..


Sträck på ryggen!

Skönhetssömn

Nej nu är det helt klart dags att sova, HollyZ är ena riktiga mystanter som sover tidigt om kvällarna! Testa, det rekomenderas varmt.. Sov gott alla sötisar, HÅNGEL

4 favoriter

Har du tråkigt och inget att göra, då kan jag hjälpa dig lite på traven. Här nedanför lägger jag upp början på fyra favoriter så får du fixa resten sen!








Lika som bär, eller?

Helt otroligt! Jag vet inte om det är nått som märks men Z4RINS och Holly är ju inte alls lika men på vissa fronter kan man se att vi är mer lika (HAHA höll på att skriva likare iställer för mer lika, jag har typ stopp i hjärnan nu) än vad man tror. Titta här bara:


Zarins min, känner ni igen den från bilden på Holly på hästen?


Självklart har vi ju likadana overaller också..


..och exakt likadana jackor, NAAAAJS va?


Vi är nästan som Piff och Puff!


Träna med Holly och Z4RINS

Ofta du inte vill vara snygg beach 2009? Tänkte väl det... därför kommer här några tips du kan tänka på när du ska börja träna.

Först och främst måste du värma upp så kroppen och musklerna blir varma. Träningskläder och gympaskor är också ett plus. Sen är det bara att köra men glöm inte inställningen, du kan.. lycka till!!

      

Sådär glad som Holly är ska man vara när man tränar. Träning ÄR kul!

Sp3C

En dålig bild på den coola klassen Sp3C



ÄNTLIGEN hemma..

.. sista svenskalektionen på onsdagarna är verkligen såååå tråkig! Vet inte vad det beror på men hela klassen är för det mesta helt okoncentrerad och flummig och det slutar oftast med att vår lärare får ge upp och släppa oss några minuter tidigare. Synd att svenskan ligger som den gör, en ganska lång sista lektion på onsdagar, jag som vanligtvis brukar tycka att svenska är bland de roligare ämnena.

Har för övrigt varit en riktig flummdag idag, hade mycket roligt för oss! Vi spelade bl a in lite filmer med vår käre "utnyttjade bloggcoach" Kosha (eller Göran, välj själv). Vem vet, de kanske kommer upp senare idag!

Vilken fantasi!

Är det bara vi på fyrisskolan som är grymma på att komma på smeknam på folk? Jag vet att det på en annan skola har funnits en haj och en fena men kan nån annan kommit på namn så som mockavästen, hon som liknar/hon som tittar, Nils Karlsson Pyssling, gröna mössan wannabe eller långtjocken? Långtjocken måste vara det bästa namnet i historien. TÄNK om Långtjocken visste om sitt smeknamn, haha jag tror att vi skulle ligga risigt till! Det värsta är ju att personen i fråga inte är tjock alls utan egentligen värsta spinkisen. Att bli kallad modellen däremot måste ju vara en komplimang, jag menar, vem bangar på att se ut som en modell?
Jag tänker inte säga vilka namn jag vet att jag har haha.. Vad har ni för namn?

Jaja nu ska jag sluta svamla och plugga lite till, BLÄ!

Gossip girl / Oth

Alltså, har ni vart med om att ni har velat se nästa avsnitt av en serie och bara gått och väntat till nästa vecka?! Det är precis det jag gjort nu, jag såg fram emot att få komma hem från skolan för att se nästa avsnitt. Men sen så märker jag att det inte ens kommit några nya. Vad är grejen med det liksom...?

Estetisk verksamhet

Eller vad det nu heter! Holly och Zarins valde till en början musik men insåg redan efter första lektionen att spela instrument och sjunga kareoke solo seriöst inte var något att satsa på! Därför byttes det till bild och det har vi inte ångrat sedan vi kom dit första gången. Läraren är en jättegullig ung man vid namn Osk/car som alltid har ett leende på läpparna. Det bästa av allt är att istället för att göra musiken själv så står radion på medan vi ritar/målar. Radion fungerar nämligen alldeles utmärkt att sjunga till och på så sätt har vi också fått lite av musiken till bilden! Jag tror att våra fina duetter är mycket uppskattade, speciellt av Andreas och Gustav! Inte sant pojkar?



Den här låten spelades för några veckor sen minns jag, tänk er vilken fin sång till den!

Tänkvärda ord

Ärlighet varar längst


Anton

Här kommer lite bilder som jag sa skulle komma från Antons Suprise!!

   

   

Lätt hett

Alltså, vi är nog inte så olika som vi tror, jag och Holly..Den där minen brukar finnas på mitt ansikte ibland också... Men visst är bilden (Holly) HET?



Ta en närmare titt vettja!


Finn ett fel

Nån som känner igen nått på den här bilden?



Ett tips; kolla in 29/9!

Hollyzday

Nu är det så att vi kommer att ha a lot to do denna vecka så därför kommer vi inte heller att ha möjlighet att blogga. Möjligtvis ett eller ett par inlägg men till på fredag är alltså bloggen på semester! Skolan måste prioriteras!

Nyduschad

Nu har jag precis tagit en lång och varm dusch. Jag måste passa på nu när jag är hos Johanna och duscha eftersom vi håller på att göra om vårat badrum hemma. Satt jag kommer vara utan dusch i nån vecka framåt. Så man får se till att träna en hel del på friskis och svettis så man kan duscha eller vara hemma hos någon annan med dusch..

Jo igår då. Då var det överraskningsfest för Anton som ska åka till Australien i 3 månader nästa måndag. Han hade inte anat nånting och det var väldigt kul. Det kommer förhoppningsvis upp lite bilder och sånt senare. Eftersom jag själv inte hade någon kamera måste jag vänta tills alla andra fixat sina.

Idag blir en rikigt sitta-inne-och-mysa dag med tanke på det burriga vädret ute! Hade bra

Höstigt och kanelbulle

Idag ska jag jobba igen på Upplands Motor. Blir med Victor idag. Inte nog med att det är jobb, det är kanelbullens dag och gissa vad dom bjuder på? Jo helt rätt, kanelbullar. Jag är glad, haha! Efter jobbet blir det snabbt hem till johanna, kanske plugga lite också om jag hinner. Har sjukt mycket att göra till skolan nästa vecka. Tyska-prov, SamB-prov, Rättskunskap inlämning, svenska läxa och historia läxa!!!! Känns som man inte kommer ha så mycket tid till annat nästa vecka alltså. Berättar mer vad som händer ikväll imorn.

"Det är inte själva problemet som är problemet,
utan det är din attityd till problemet."


Nämen, vilka har vi här då?





Kanelbulle

Hörrni allihopa, jag måste bara meddela om att det är kanelbullens dag imorgon! ÄT

Hår utomlands, mums!

Alltså jag älskar hår utomlands. Jag vet inte vad det är typ vattnet eller nått som gör att ens hår blir så sjukt mycket finare. Satt och kollade på lite bilder från Spanien nu och hittade en bild när mitt hår va riktigt nice. Det var verkligen fina lockar och jag kommer ihåg hur nöjd jag var med håret i Spanien. Varför kan det inte vara lika bra hemma!? Haha, jag ser annars ganska mupp ut på bilden, men kolla håret (syns kanske inte så jättebra men hade ingen aning bild)...


Inställd tyska

Idag hade vi ingen tyska pga att vissa i gruppen ville skriva provet den här veckan ist för nästa som jag och Holly ska göra. Det var verkligen hur skönt som helst att sluta runt 11 och känna att man har hur mycket tid som helst kvar av dagen. Nu sitter jag hemma hos min syster (johanna) och väntar på att min andra syster ska slå en pling när hon slutat skolan så hon kan hjälpa mig plugga lite. Har nämligen prov i Småföretagande och jag tror hon kan hjälpa mig lite där.
Nu ska jag äta lite sen kolla på nån film och sen blir det plugg för hela slanten!

Jag måste även säga GRATTIS till min syster Johanna som fyller 23 år idag!



Mysjackan

Yes, jag visade ju en bild på en vinterjacka lite tidigare som jag ville ha.. den som är på bilden nedan. Nu iaf, är den min! Den är hur gosig som helst.


Fest!?

Jag är fett otaggad och vill mest av allt bara sova. Dålig dag som jag gärna vill komma över nu. Hejhopp!


Ursäkta alla fans!

Vi ber om ursäkt för att det inte skrevs något i bloggen igår. Vi vet inte vad som hände, men lovar att skriva lite ikväll.
På tal om ingenting, vad händer med "stilrobin"? Är han dödligt sjuk? Poor child...

Shuhuu

FERREEE! Ja, som några kanske har sett så är det fest på bloggen idag. Just nu är vi i skolan så det blir inget under dagen. Hmm.. Zarins och Holly kmr tyvärr inte vara hemma förrän ganska sent i eftermiddag/kväll heller så det kanske blir lite knasigt med fest idag men äh, whatever! Bring it on!

RSS 2.0