tid över

Varför inte ta och skriva några rader när man väl sitter här. Imorgon är det valborg och jag känner väl lite si&så för det. Känns så jobbigt att man måste göra nånting. Självklart är det skitkul att träffa massa folk på stan och så men ändå... Men om Holly och jag leker att vi går i ettan igen blir nog det här skitbra!

Vad gör ni imorn?

Rätt dött

FÖRLÅT för vår dåliga uppdatering, riktigt kassa uppdatering ärligt talat. Ursäkten blir (jag vet, det är fult att skylla ifrån sig) att det är förjävulskt mycket att göra right now. Japp, lärarna BOMBAR oss med saker att göra och dessutom håller HollyZ på att förbereda sig in i det sista inför Mission A som äger rum nästa vecka. Exciting!

Japp, nu är det ialla fall dags att dra till Kraftkällan och trainieren a bit. So long fuckers!
Btw, här har ni i en riktig partylåt:

Fredagspigg

Tja!
Skönt det var att lägga sig tidigt igår så man är pigg nu. Hade egentligen kunnat sova 30min till men skiter i det. Skönare att kunna fixa sig i lugn och ro liksom.. Har bara en lektion i skolan idag vilket tyvärr är den värsta lektionen som är 1 timme och 35 minuter, inget att skryta med direkt.



Jag och Anna snackade för övrigt om sommaren igår, fyfan va taggad  man är. Ge oss sommar nu!!!

Onsdag

Idag efter skolan begav jag mig mot stan för att hitta en klänning till på fredag. Fann ingen som föll mig i smaken däremot. Trist verkligen, för jag vill inte ha nått jag redan har haft igen. Ska försöka kolla på fredag ifall jag hinner. Hur som helst provade jag skorna jag kollat på ett tag idag men näej. Inte heller de passade. Först den storlek som satt bra men då glappade de bak som alltid. Tog därför en storlek mindre och då blev de ju såklart för smala fram och jag fick ont i foten efter bara en minut i skon. Tror inte jag skulle överleva en hel kväll då så det är ju bara att glömma dem. Buhu.. Alltså, inga skor och ingen klänning. Fuck!

Dessutom var det meningen att jag skulle skrivit min uppsats till filmkunskapen men det sket sig också. Så nu blir det ingen lugnt kväll för mig men jag har ju bara mig själv att skylla. Usch, allt jag vill är ju att det ska vara fredag och roa mig med Eken-schteken..

GG

GG (Gay-Gurra/Gucci-Gurra) får komma med dagens modetips. Här med "nördglasögonen" som är så otroligt populära. Se och låt dig inspireras!


Nervös?

Hehe lite gammal men den är fortfarande lika kul..

Än har vi inte gett upp!

Bara för att projektarbetet är över betyder det inte att HollyZ ger upp och försvinner. Nej fakum är att det är helt tvärt om. Vi har planer på att utöka vår verksamhet och detta är vår allra nyaste affärsidé!


gatukonst












(dom är kära)




hej alla fans



Sjukt gott, sitter och äter vattenmelon just nu. Svängde in på ICA innan jag skulle åka hem från träningen och blev först jättesugen på jordgubbar men dom såg inte så fräscha ut så blev vattenmelon. Känns verkligen som sommar nu när jag sitter och äter det.

Jag är btw avis på Kenza som ska få åka till New York och leva livet...

Uppsala Universitet

Ska strax sätta mig och försöka söka till universitetet, sista ansökningsdagen idag! Idag var även deadline för projektarbetet. Stämplade och lämnade in redan i förmiddags så nu är det alltså över. Känns himla konstigt när man tänker efter, vi har ju ändå jobbat med det i ett helt år. Som ni vet så var ju bloggen vårat projektarbete och vi kommer inte att lägga ner den nu. Kanske att det blir mindre uppdateringar men jag skulle tro att det kommer att flyta på som vanligt, i alla fall tills vi slutar skolan.


Dags att plugga nu. Ska också ringa syster och fråga när hon kommer hem. Tänkte ta med henne bort till Sporren som är en häst- och ridsportbutik här i Uppsala. Det är så himla tråkigt att åka själv så jag ska göra mitt bästa för att övertyga henne även fast jag vet att hon tycker att det absolut värsta som finns är hästar och allt som har med hästar att göra. Whish me luck!


Universitetet

Det är inte det lättaste att välja en kurs till universitetet! Och det blir inte lättare när alla roliga saker finns överallt utom i Uppsala, tack för det liksom! Så jag tror jag väntar med att söka och sover på saken tills imorn. Då skickar jag iväg min anmälan.

Fun

Jaså, var det såhär kul att göra lumpen? Då vill ju jag också göra det!!

Hmm.. kanske inte lika kul då! Den första kommer galopperandes med långa tyglar och den andra har alldeles för korta tyglar så att hästen blir spänd och kutar rakt fram - in i väggen! Ajajaj



040106-050406

"You took my breath away - och jag vill aldrig hämta den"


Segdag

Idag känns som en riktig segdag. Har suttit och kollat lite bilar med pappsen. Förut var det big no no att köpa en 730 men nu så.. Det går åt rätt håll. De drar ju kanske lite men ah, man kan ju inte få allt här i världen, eller hur?! Ett krav är att det måste vara ljus skinnklädsel, inte svart som det är på så många bilar. Varför är det så egentligen? Den här såg kanske inte helt fel ut: BMW. Synd bara på färgen. Egentligen är det ju rätt najs med en Alpinvit. Vår tidigare 525:a var det och när man tänker efter så är det inte helt fel. Man blir ju lite hemmablind sådär.


En sån skulle man väl kunna ha

Hur som helst, nog om bilarna. Har tänkt dra iväg till stallet nu och sen hem för att äta och sen vidare till gymmet och pumpa lite. Körde bänk sist men det gick uselt. Jag tror att jag hade ätit lite för mycket godis för jag var verkligen jätteseg och mådde rätt illa hehe.. Hoppas det går bättre idag.

Spårat @ Eriks place

Igår var drog Anja och jag till Erik. När vi först kom dit skymtade vi nån liggandes i hallen och sen möttes vi av en okänd blöt kille iförd endast kalsonger. Lite annorlunda. När vi sen kom in var de flesta rätt avklädda, hmm.. Det visade sig i alla fall att anledningen var att de hade bastat. Well, vi gick in i ett sovrum och så hittar vi GustaV som "powernapar" på en matta med ett överkast som täcke. Tre (?) killar i gänget fattades tyvärr eftersom de är bosatta på andra orter numer pga jobb och plugg. Mycket tråkigt!

Hur som helst blev det en riktigt lyckad kväll även fast jag gärna hade sluppit (säger man sluppit?) snacket om senaste midsommar. Kaffe&vanilj-shotar, Whiskey, Baileys, Jäger och Absolut 100 sammanfattar kvällen rätt bra och dessutom den två år gamla sillen. När vi sen skulle gå fastnade vi faktiskt. På riktigt. Stackars Anja blev kittlad till döds eftersom hon är extremt kittlig och jag blev ihjälkramad i soffan som ett gosedjur av GustaF. Tillslut lyckades vi ändå rymma och vid halv fem drog vi hem.

De här killarna bara kan man inte ha tråkigt med!
I brist på bilder (eftersom jag inte ens har en mobil längre) kan jag passa på att göra reklam för försvarets hudsalva - Skitbra!

Pimp my ride, någon?

Kollade på Pimp my ride för ett tag sen och på tal om det har jag en ride att pimpa. Rost här och var, hål i golvet, motorn ska sättas ihop, hela bilen ska lackas om mm. Hur ska man hinna med att pimpa den? Jaja, nu ska det i alla fall sättas igång. Pappa lovade mig att den skulle vara klar tills jag fyllde 16 men inte blev det nån sportbil till mitt Sweet Sixteen. Inte heller blev den klar tills jag fyllde 18 och inte heller tills jag fick körkort. Ska man ha något gjort får man göra det själv.


äggjakt

Någon som fått påskägg idag? Jag och Felix är ju så mogna av oss satt vi hade äggjakt. Vi skrev ett antal lappar och så fick man leta sig fram till ägget, sjukt kul ju! Hur gör ni, letar ni också eller får ni dom bara?


Äntligen!

Nu verkar det som om folk äntligen fått upp ögonen för Sober & Mickelito, eller Ismen som dom kallas. Uppsalas egen kändisbloggare, Stilrobin, hade tydligen hört Brudar Brudar Brudar nyligen. Kul! Visserligen är det väl några år sent men ändå. Bättre sent än aldrig som man brukar säga! Så har du också missat Ismen, kolla in deras hemsida Ismen eller eller lyssna på låtar på Youtube! Spårade killar i alla fall..


Glad påsk

Visst är det en härligt dag idag? Solen skiner och det är varmt ute och idag får man ju även käka hur mycket godis som helst! Är hemma hos Flisan nu men ska snart ner på stan då jag ska träffa mig syrra för att gå till mormor och morfar och önska dom glad påsk. Efter det ska vi träffa våra kusiner som är på besök i Uppsala. Det blir en nice dag

hos moppe, poppe

Dagen började med en mysig fika på Waynes med Holly och sedan en liten tur i några affärer. Sen åka jag och Anna(fisen) hem till mig där vi käkade lyxmiddag och hade det trevligt. På kvällen drog vi hem till poppe, kvällen visas i bilder här nere..


































Trött Holly

Buah, snart ska jag åka iväg och lämna syrran hos frissan. Kommer kännas riktigt konstigt utan pappa bredvid när man kör! Är hur som helst supertrött. Åkte hemifrån halv åtta imorse vilket innebar väckning halv sju. Vad jag har svårt för att gå upp på morgonen! Jag lyckades släpa mig upp ur sängen 07.04 så då vart det bråttom iväg, Bamse tog sån tid på sig att äta upp frukosten. Hann i alla fall inte med att äta något innan vi åkte (fy på mig..!) så det fick bli mat när jag kom hem istället. Nej, dags att plocka undan konfettin som Bamse gjort utav diverse kartonger...

Ses snart!

Holly är bäst



Vaknade i morse av att jag hade fått sms av Holly. Hon hade tagit körkort nu,
FAN VA BRA DU ÄR , GRATTIS HOLLY!!!

oh yes

Jäklar i taket vilken bra match det var. Vinst för Uppsala med nästan 20 poäng!


mot seger?

Ska åka in till stan nu för att kolla på basket, solen har även tittat fram vilket är mycket uppskattat. Berättar ikväll hur det gick! Håll tummarna


Tack Johanna och Stefan

Hade verkligen flyt när jag skulle hämta paketet.. tog bussen och sen gick jag in och hämtade det och han precis ut så kom bussen tillbaka och det var bara att kliva på, så ska det va! I var det massa kläder de skickat hem, cd:s och så present till mig.  En skitsnygg billabong t-shirt och en härligt sjal. Tack så mycket Johanna och Stefan, jag blev jätteglad.



fram:


Bak:


Sjal:



paket

Igår hade jag fått brev från posten att jag har ett paket att hämta ut. Spännande, det är ett paket från min syrra och hennes kille som reser jorden runt. Jag har ju nämligen fyllt år så det är en liten sen present till mig. Ser verkligen fram emot och se vad det kan vara. Frågan är bara om jag ska vänta tills imorn och hämta det när jag kan få skjus av mamma eller åka med bussen och hämta det nu? Tror det blir nu, ja... jag kan inte hålla mig, måste veta vad det är får något.

Annars idag är det basket ikväll, shit Uppsala vinn nu för sjutton!! Vinner dom ikväll åker jag lätt till Solna på fredag och kollar sista matchen.

Lyx



Har suttit och kollat på en hemsida nu som nästan bara har lyxa lägenheter och hus. Shit vad man önskar att man hade hur mycket pengar som helst och kunde köpa något av dom. Kolla liksom bara dom här husen, så sjukt snygga.

charmig bild


god morgon

Tja! Har varit vaken ett tag nu och fan va jobbigt det är att sova när man är förskyld. Först tar det jättelång tid att somna och när man väl gör det vaknar man titt som tätt hela tiden. Jag känner liksom fortfarande att jag är trött men kan inte sova.. Jag har btw hittat min studentklänning, hoppas verkligen den blir bra. Kul att mamma sa igår att "ja den är ju fin, men det blir nog ännu bättre sen om du har lite brunare ben".....Tack för att man är värsta blekfisen liksom! Men eftersom jag och Holly är så smarta har vi ju självklart redan tänkt på det och brännan kommer fixas. Ser fram emot det!

Söndag

Det har varit en seg dag idag. Först kom moster och mormor på besök och därefter åkte jag till stallet och tittade till bebisen lite. Juste, har jag sagt att Havanna fick föl natten till Lördag? Jättesöt i alla fall, ett sto som heter Quba.


Sommaren 08

Blev alldeles nyss påmind om Niklas och min trip to Gotland i sommras. Började lyssna på några låtar och så kom alla minnen. Fan vad jag saknar det.


Gud så uttjatad Ismen blev, helt sönderspelad alltså. Tur att vi hittade deras polare, yay! Liiiiiiiiille katt!


Den här låten tror jag alla fick höra var som helst när som helst, vare sig man ville eller ej!


Åh. Röd som en kräfta efter en dag med för mycket stek. Perfekt sällskap på en perfekt strand i perfekt väder. Solnergång på ringmiuren med boysen, vin, öl och snus.

Gotland gör livet värt att leva.

min älskling

JAAAAAAAAAAAAA!!!! min mobil funkar igen, har varit i ugnen nu ett tag så nu funkar den igen. YESYESYES, jag är glad igen


*^^@¤#"¤#&!!!

Jag är inte så glad just nu, jag är trött och min mobil ÄR sönder. tappade den i vatten så nu är den död, skit också... Jag gillade ju min mobil så sjuukt mycket. Har en annan mobil nu, men har inga nummer och jag vill ha min egen!!!

Ledsen Z

Halsont

Nu har jag haft ont i halsen i tre veckor. Känner att jag måste få träna lite snart för jag har känt mig som en riktig soffpotatis lite väl länge nu. Sen tänkte jag såhär också, hur snabbt lägger man egentligen på sig fett? Min mage känns nämligen inte som den borde göra. Det är ju det där med att man har lätt för att lägga på sig men när man väl ska få bort det igen så är det inte så lätt. Kanske att man vågar köra lite styrka bara och skippa konditionen?

Vafan? Det funkar inte att lägga upp bilder..


mamma har alltid rätt

Mamma sa att det skulle bli 16 grader imorn (det var 13 idag). Hoppas hon har rätt.
Tänkt er va gott det skulle vara med isvatten nu...

Dagens outfit

Idag ska jag vara duktig och ge er en dagens outfit. Ni vet ju sen tidigare att jag inte inte gillar att fota mig själv men jag tänkte att idag har det varit så soligt och fint så jag vara extra snäll!


Yes, här har ni mig. Blått och rosa är väl egentligen lite sådär.
Rosa stickad tröja - Lyle & Scott
Blåa ridbyxor - Golden Dress
Svarta stövlar - Höga Kusten
Sporrar - ?

Ansiktet spar jag som vanligt. Dessutom har jag blivit het röd i fejjan pga medicinen. Vi satt ju som sagt ute i solen på eftermiddagen och det borde jag ju inte göra. Medicinen gör tyvärr att jag blir röd. Kul att alla tvåor trodde att jag stod och rodnade och tyckte att det var pinsamt... Hehe lite får man väl bjuda på sig själv!

Torsdag

Gaah vilken seg dag. Imorse när klockan ringde vid halv sju bara kunde jag inte gå upp ur sängen så jag var tvungen att sova två timmar till. Jag satt ju faktiskt uppe väldigt sent igår och pluggade. Missade i alla fall första lektionen och sen hade vi tråkkunskap (läs samhällskunskap) för att sedan gå på världens roligaste lunch. Ibland är killarna bara för roliga! Efter lunchen var det dags för tyska och sen den långa håltimmen. Så himla onödigt, vi skulle stanna kvar för att berätta om våra projektarbeten för tvåorna. Seriöst, tyckte de ens det var kul? Nej tror inte det. Vänta i skolan två timmar för att sen snacka lite skit i två minuter för en grupp människor som ändå satt och sov. Inte okej. När vi äntligen fick dra från skolan gick jag och Z4RINS mot stan och köpte solglasögon. Mina va inte så värst fina men ah, får köpa några bättre sen när jag får mer tid.


Lerig häst

Träningen för Sussi gick i alla fall rätt bra tror jag. Fick berömm av henne och hon tyckte jag skulle rida mera. Gärna! Hon och Kristina stod och skrattade åt mig för de tyckte att jag såg ut som en liten myra på en elefant. Hallå liten är jag faktiskt inte! Både jag och elefanten vart i alla fall svettiga. Jag kan ju säga att mina lökar inte var att leka med, usch!!!!


underbara sol

Shit vilken härligt eftermiddag det var idag. Vid 2-tiden satt vi ute jag, Holly, Andreas, Kinden och Adam. Jag dör så härligt det var, solen är fan bäst! Det kändes som sommar och man var riktigt glad. Många bra skämst drogs och jag skrattade mer än på länge.  Våren är här och jag är lycklig.







Våren i ettan

SKÄRPNING!!!!

Okej nu jävlar är det dags för mig att sätta igång med att plugga. Kommer aldrig få G på provet imorgon, är verkligen sämst på att skriva prov. Ändå känns det som om jag kan allt nu. Jaja whatever, ska sluta babbla om sånt här skit. Juste, imorgon har vi ju presentation för tvåorna om projektarbetet. Kommer suga balle det med eftersom vi inte har förberett ett skit men vem bryr sig? Ja inte dom eller vi i alla fall, skulle vara lärarna dåra. Well, c u (fan va tråkig!!)..

P.S. Vad tycker ni om mit nya smeknamnBlondinholly? D.S.

Plugga?

Hmm.. Har omprov i samhällskunskap imogon, både jag och Z4RINS faktiskt. Vi är nog rätt lika. Som på tyskaprovet idag skilde det bara en halv poäng på våra resultat. Hur som helst, borde verkligen plugga nu. Dessutom borde jag ha sprungit idag. Var så sugen på det men sen åt jag och ja.. Nej det blev inte av helt enkelt. Var i alla fall ute på en långpromenad med vovven. Det är det här som tröttar ut en så mycket tycker jag, det här med alla måsten, borde och ska. Jag klarar verkligen inte av det längre. Man måste/borde/ska plugga, man ska söka jobb, fixa en miljon saker till studenten, träna, ta hand om hunden och hästen, vara social med familj och vänner, man ska gå ut och roa sig, man ska ha obegränsad tillgång till pengar, man ska ha nya snygga kläder, man ska se pigg och fräsh ut.. Jag kan nog göra den listan hur lång som helst. Det är alldeles för många måsten och jag orkar snart inte längre. Vad ska man ta sig till?
Det trodde ni inte va? Att Holly kunnat dansa, men johodå!

Hibbs=Rosing?

Är det bara jag som tycker det eller finns det en likhet mellan Anna Hibbs och Linda Rosing?
 


RSS 2.0