Underbar kväll - TACK!



Stundentskiva

Ikväll smäller det! Det är då vår skiva är tillsammans med en annan naturklass från fyris. Ska bli spännande att se hur det kommer gå.. Har något bråttom nu bara för jag ska ta en buss som går 17.15 och har ine ens duschat än. Jaja, det löser sig alltid! Ska i alla fall duscha nu sen blir det fägning av ögonbrynen, sminkning och påklädning.

Ska se om jag kan slita mig från terassen nu, har suttit här och myst i solen på eftermiddagen. Välkomna till Göteborgs nation ikväll då, hoppas vi ses där!

Stek

Hallå! Vet att vi har varit riktigt usla på uppdateringen, sry!

Hur som helst, kan ju berätta att inte så värst mycket hänt (okej jag ljuger som fan nu). Vi har sprungit på skivor (endast en riktigt boring, de andra galnaaaa) och sånt. Just nu sitter jag och försöker göra klart två svenskagrejer. SKITTRÅKIGT!! Samtidigt lyssnar jag på Simon and Garfunkels Bridge over troubled water vilket inte gör mig allt för glad. Den spelades nämligen på min kompis begravning när jag var åtta år. Muntert som fan. Men ah, tydligen rätt bra pluggmusik iaf!

Woho så annars då? Ehm jo imorrn är det skolkamp. Vette fan om jag ska gå men måste i alla fall till skolan och hämta ett svenska c-prov som jag ska plugga till. Annars så får vi se, kanske en fika med Eken-Steken om jag hinner med. Tillsist är det skiva på kvällen, skrapan på skaris. Ses vi där?

Hittade en skön sida btw som jag tydligen är hedersmedlem på utan att jag visste om det: Schtekare
Rätt skönt liksom.

hej alla glada

Ikväll är det dags för studenskiva nummer 3, ska bli riktigt skog. Men jag måste erkänna att jag längtar mer till imorn då vi ska ut till andreas först och grilla och så, yeah! Temat på kvällens skiva är färgklick, FÄRG! jag har inget här hemma med färg.... hur ska detta gå!?

We can have the whole world singing tonight


Yaoo

Skivor i massor.. Nja inte riktigt kanske men runt två per vecka. Denna vecka har vi varit på två, onsdag blev det två sam idrott klasser och torsdag elitidrott. Kuul. Japp men spårat.

Studentskivor 09


She's always ready.

Wow, inte pigg Holly här inte. Skiva igår, två Sam-idrottsklasser från Celsius. Såklart HollyZ spårade, vi minglade bättre än alla andra gör på flera år och skaffade nya kontakter och vänner, toppen! Vi borde bli nån slags affärskvinnor. Inne på toaletten märkte vi att det kanske blivit en liten aning för mycket alkohol men jah, det löste sig. Kul hade vi i alla fall. Ikväll blir det repris, vi ska nämligen på elit-skivan med rock-tema. Jag är ju inte så värst rockig av mig så det blir spännande. Lite pics borde komma upp snart. Kanske från ikväll också! Får se om Z kommer snart, kanske ska vara snäll och åka och hämta henne vid bussen to
Håll er sysselsatta med en bra låt sålänge..


hey!

Tjenare!
Sitter här i skolan och ska skriva en samuppstas... går dock inte så bra. Väntar på att Holly ska komma som har försovit sig, som vanligt. Känner mig sjukt trött idag och skulle gärna vilja åka hem nu och bara sätta  mig framför tv'n med en kopp te.

Ha en bra dag.

Helt galet

Kolla in den här lilla pojken. Att göra som han gör är fan helt omöjligt. Helt. Omöjligt.
Impossible!!!

Äntligen!

Att det ska ta en sån jävla tid! Jävla SKIT att man ska behöva leka hockeymålvakt bara. Jaja, det är väl smällar man får ta.

RSS 2.0