Gott nytt år!

Jag vill bara önska alla gott nytt år! Jag är så trött så jag håller på dö dock. Vad är grejen med det? Inte brukar jag vara såhär trött, men nu känns det som jag ska somna hela tiden. Måste rycka upp mig nu!

GOTT NYTT ÅR!


jobba jobba jobba!

Ja jag säger som Holly i förra inlägget! Kan ju säga att jag hade rätt ont i magen när jag skulle kolla på svaret...
Nu jävlar Holly!!!!!!

JA

Nu har Z4RINS och jag räknat klart. Vi fick svaret äntligen så nu är det "bara" att jobba stenhårt inför nästa test och vänta ytterligare två ggr till innan allt blir klart.


Hemligt värre


MEACHAM!

Nu sitter jag hemma hos Meacham. Kände inte riktigt för att sitta hemma och bli rastlös och sen få sig själv att känna sig dålig för man är själv hemma.. Har ju inte heller gjort något på hela dagen så kände att jag ville hitta på något.  GO ANNA!

Imorn är det nyårsafton, vad har ni för planer?


Buss i massor

Okej, hela dagen har jag suttit en buss. Eftersom mamma och pappa skulle stanna kvar i fjällen fick jag och min syster åka buss hem. Shit va det var tråkig.

Fjällen var iaf nice.  Första dagen tog vi det bara lugnt eftersom vädret inte var på top och alla var ganska trötta! Sen blev det skider två dagar irad. Bilder kommer sen när jag får dom från kära syster!

Twilight

En sisådär 10 000 år senare kommer ser Holly filmen Twilight och upptäcker till sin fasa att man blir besatt utav den. Den är sjukt bra så mitt råd är; se Twilight om ni inte redan gjort det!!

Nu drar jag

God morgon! nu sitter jag och väntar på att åka till fjällen. Ni får ha det så bra hemma och see ya!

Fjällen

Yes, nu är vi hemma från familjen Meacham. Vi åt mat, pratade, delade ut julklappar och hade det allmänt trevligt! Ni såg ju några bilder här nere...

Imorn är det så att jag ska till fjällen. Ska faktiskt bli ganska skönt att bara få komma upp dit och bara vara, spela spel, åka skidor och sånt! Men jag kommer hem igen lagom till nyårsafton. Då blir det naaaaaaaaajs!


Go!
















Jul Jul, jul hos Meacham

Julafton var ju igår och det var väldigt lyckat och mysigt. Men jag tycker det går lite för fort. Man ska liksom planera och dona flera veckor innan och sen är det över på några timmar...kanske borde man göra som dom gör i USA att man öppnar paketen dagen efter. Då kanske man skulle hinna njuta lite mer?!

Men iaf, snart ska vi hem till familjen Meacham och fira våran lilla jul. "Wooooooooooooooho", ska bli nice!!

The End

Nu lider julafton mot sitt slut. Det har varit en fantastisk dag idag! Jag har fått så mycket julklappar så det är inte klokt alltså. Varför denna köphysteri!? Fick bland annat ett solpuder från Elisabeth Arden, en jättemysig filt, en tröja från Filippa K, ljusstakar, Wii och mycket mera.. Imorgon kommer kanske lite bilder.

Planerna för morgondagen ser väl ut som så att vid 11 åker jag till stallet och fixar lite, sen vid ett åker jag och familjen och hälsar på farmor för att sedan fortsätta därifrån till min ena moster. Kvällen är lite oplanerad. Kanske att vi ska ut men det återstår att se!

Hade fint och GOD JUL!

God jul

Julafton imorn, MYS!


Hallå!?

Men hallå..!? Gick in på Kenzas blogg nu och så har hon ett blogginlägg med samma rubrik som mitt tidigare inlägg! Haha hur gick det till?


Dan före dan före dopparedan!

Woho, bara två dagar till julafton! Tänk när man var liten och gick och väntade såå på att julafton skulle komma, det var livet det. Jag är sån som verkligen vill hålla på traditionerna så det blir julfirande hemma hos oss igen. På juldagen äter vi kalkon hos min moster och sen är väl julen slut nästan. Tråkigt tycker jag, man förbereder och väntar på något som sedan är över på tre ynka dagar. Ska jag vara ärlig så är det nästan bara julafton som är speciell och sådär mysig som man tänker sig att julen ska vara.

Imorgon blir det städning och så ska jag och syrran baka Mozartbollar! Sen på eftermiddagen ska jag och Paulina ta en tur ut med hästarna och så blir det julgranspåklädning på kvällen. Mysigt, mysigt!

Great

Igår var jag som sagt på släktträff, det var kul. Mat, prat, lekar, julklappar och massa sånt! Kommer nog lite bilder sen när jag fått några! Idag har jag varit på ett friskis och svettis pass med mamma, vilket var helt ok. Hon som hade det spelade bara massa jullåtar och jag blir inte direkt peppad av det..

Idag var det även sista basketmatchen hemma innan jul(?). Va riktigt mycket folk så det var sjukt nice. Uppsala obesegrade hemma, GREAT!

The end

Nu allesammans kan ni sluta skicka julkort för det färdigjobbat för oss på julkortssorteringen! Mr Flintstone såg jag bara till en enda gång idag, cool kille det där alltså. Är det någon som vet med sig att den hade en röd t-shirt idag och jobbar på posten och är riktigt snygg så kan den ju höra av sig till mig på [email protected]. Du kan nämligen bli utsedd till "Årets Heting". Inte så illa va?

För två veckor sen gjorde jag illa mitt ena knä på nått sätt. Sen försvann det nästan helt i onsdags förra veckan men nu igår så red jag igen efter en veckas uppehåll och så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Kul att jag ska till stallet snart och rida!

Z&M







Dom riktiga bilderna kommer nog sen, när dom landat i min dator...
Jag och Anna leker lite med kameran

Distraction..

Ännu en dag på postens julkortssortering är nu avklarad! Det är ganska fattigt på post nu så vi på våran avdelning blev flyttade till våra "konkurrenter". Jag fick sitta på området dalarna med Mora, Rättvik, Nusnäs osv, det var lite krångligt till en början faktiskt. Allt var typ i oordning! Efter en stunds arbetande upptäckte jag och min kollega Lina en rätt najs kille. Eller ja.. Vart går gränsen mellan kille och man? Efter lite efterforskningar och inside information fick vi reda på att han var strax under 30! Perfekt alltså. Man kan ju säga att det blev lite pinsamt efter ett tag och han lär tyckt att vi var ganska knasiga, men men, vad gör det om hundra år?

Vi såg faktiskt en till sk Flintstone. Han var typ lång och hade rätt stora läppar. Snygga nära men fula på långt håll, då såg han ut ungefär som en grottmänniska. Inte riktigt min stil kanske.


Jul

Första dagen på lovet och det känns riktigt bra. Idag ska jag på julfest med hela tjocka släkten, alltid lika trevligt! Dagen kommer bli jättebra och humöret är på top!


Betalt i två timmar extra!

Woho home!! Idag fick jag sluta tidigare på kära Posten. Det är så lite post att det inte fanns något kvar att göra vid fem-sextiden. Vi fick äta och sen efter sju avslutade vi och gick hem! Superskönt med tanke på att jag får betalt fram till 22.00 hehe..
  

Duktig tjej i ettan

Det var en tjej i ettan som spelade den här låten på piano i kyrkan. Shit va hon var duktig, så himla fint alltså! Tänkt så allt kan låta mycket "coolare" och typ mäktigare i en kyrka...



Dåligt minne..

Åh, igår kom jag på att jag glömt mitt minneskort i min mobil jag lämnade in på lagning. Är det någon som vet ifall dom tar ut alla grejer och brukar man få tillbaka allt sen då isf? Usch, jag vill inte bli av med det, har en massa grejer på det som jag inte har nån backup på.. Smart Holly!


JULLOV, ÄNTLIGEN!!!


tick tack


Holly och Z räknar ner från 30...

Z's Tips!

Jag har ett väldigt bra tips som jag tänkte bjuda på. Alla har vi väl känt att vi fått ont i fötterna när man har gått runt en hel dag. Då har jag tipset för dig! Det var en ren slump att jag kom på det men det var iaf när jag och min syster var inne på Willys. Då när vi gick till kassan så går man ju förbi godiset. Helt plöstligt tyckte jag det kändes väldigt skönt och mjukt på min häl och det var verkligen skönt att gå.. När jag då kollade under skon hade en godis fastnat där. Kanske är det en grej att prova!? Gör det, så kan ni berätta hur det var sen!

 

Long time no see

Oh, nu är jag TRÖTT! Har ju jobbat varje dag direkt efter skolan den här veckan och det tar på krafterna, speciellt när man slutar 22.00. Nu är det bara några dagar kvar och sen får jag äntligen sova.

Inatt drömde jag om postnummer, najs dream huh? Nej det var det inte, jag var supertrött och helt utmattad när jag vaknade så det var ingen höjdare ska jag säga. Så blir det när man sitter och reser, grovar och blockar brev i åtta timmar..


Imorgon är det julavslutning i Domkyrkan kl 10.00 för fyrisskolan. Jag hoppas att alla kommer dit, för visst gör ni det?


Listen to the music

Idag är jag på riktigt bra humör och då blir den här låten inte fel. Imorn är det julavslutning och jag är taggad!

 

Gymnastik

Ikväll har jag varit och kollat på gymnastikuppvisning på Fyrishov. Det var min syrras grupp som hade en juluppvisning..De visade upp sina varv på tumbling, trampett och fristående. Det var riktigt kul, blir ju inte att man kommer dit så ofta nu när man slutat. Känns skönt att jag verkligen känner att jag gjorde rätt beslut när jag slutade. Har ingen tanke på att börja igen. Visst det är skitkul att kolla på gymnastik men jag har verkligen inget sug att själv börja träna igen. Kanske tröttnar man när man tränat 4ggr i veckan sen man var liten. Men men, nu blev jag sugen på SM som ska vara i maj. Sjukt nice att det är på Fyrishov så man lätt kan gå och kolla, gör det du med!


Comeback

Imorse var första gången jag gick och sov samtidigt, eller nästan iaf! När jag klev av bussen vid centralstationen hade jag ingen aning om vart jag var. Dom hade nämligen satt upp busskurer på varje "rad", så blev väldigt förvirrad i min tötthet. Tur för mig att skolan började med lite juldanser på idrotten så man vaknade till lite smått...

Iaf, snart blir det dags för bloggcoachen att skriva och dela med sig av hans nyaste träningstips samt stiltips, håll utkik! 


Pluggdag

Idag (och igår) har det varit en riktig pluggdag.. Fy alltså jag är ingen bra pluggmänniska! Jag kan sitta ock skriva en mening i timmen och ändå verkligen försöka men sen när jag verkligen har bråttom på riktigt så skriver jag klart en sida på typ 10 minuter, hopplöst!

Jag har inte bara pluggat idag, utan övningskört lite också. Körde typ till Lidl (why?) och sen till farmor och farfar. Imorgon börjar jag jobba igen. På Posten såklart och det känns en aning jobbigt faktiskt med tanke på att jag slutar 22.00 men det ska bli super att träffa alla igen såklart!!

Nej, dags att kika lite på Wallander och plugga i pauserna!

Tokglad

Alltså, blir man inte glad när han sjunger den här låten så säg!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.737492

Darin

När jag satt och kollade på början av Idol-finalen nyss så tycker jag faktiskt att början när alla gamla idoldeltagare var med nästan var det bästa på hela finalen. Jag vet inte men det hände mycket så och man blev liksom glad av det. Sen tycker jag också att den här finalen var sämre än förra årets eller inte Kevin då. Men jag saknar Amanda som har så grym scen-närvaro. Synd att hon inte kunde vara med där i början. Iaf, saken jag vill komma till är att jag börjar tycka Darins låt är asbra... lyssna själva!!!



Acoustic  version


Lucia

Godmorgon alla Lucior! Igår var vi och kollade på lucian i Aulan i skolan. Haha våran lucia var bäst! Som vissa kanske sett i UNT var det en kille, helt otippad skulle jag säga. I ettan minns jag inte så mycket mer än att jag och en kompis blev väldigt förskräckta av att en kille som vi tyckte va sjukt äcklig sa att vi skulle sätta oss vid honom, wierd! Förra året såg inte jag men det var tydligen nån som sprang fram och pussade lucian.


Nu iår var det alltså en kille. Jag kan ju säga att fyrisskolans lucia 2008 var lucian med störst rumpa!

Told ya!

Va var det  jag sa? Kevin vann, YES!

Go´kväll

Nu sitter jag och kollar på Tolken som går på kanal 1. Sitter och väntar på att idolfinalen ska avgöras. Alltså Kevin är ju helt klart bäst. Så är det bara.. han kan ju sjunga precis ALLT och det låter bra!! Så frågan är om det är bättre för honom om han vinner eller kommer två. Dom som kommer två brukar ju oftast falla i glömska. Men jag vill så gärna se Kevins glada ansikte om han skulle vinna! Man blir så glad själv när han bara stålar glädje.

GO KEVIN!!!!!!!!!

Äntligen Fredag

Nu är ännu en vecka avklarad och det är fredag kväll. Många är ju ute och festar och grejer på fredagar men ja är så slut på fredagar så det orkar jag absolut INTE. Nån gång ibland kanske men nej inte ofta! Det är galet skönt att ha dator igen måste jag erkänna. Man kan lägga in vilka program man vill, ha i princip hur mycket musik och bilder man vill! Det är verkligen toppen tycker jag. Dock så har jag en tendens att bli en aning beroende av datorer.. hehe.
Igår när jag satt och halvsov på bussen hem (till stallet egentligen men Linnea och jag brukar kalla det mitt hem) så satt det två tjejer några platser bakom mig och till en början var dom irriterande som F*N men sen slog en tanke mig. De lät precis som Linnea och jag gjorde förr. Förr satt vi alltid och hade superkul hela tiden. Även om vi var trötta var vi inte sega och tysta som nu, utan vi flummade på och hade nästan ännu roligare. Dessutom så längtar vi tillbaka till ettan fast det har vi nog redan tjatat om!


Såhär trött känner jag mig nu.


Narnia

Nån som sett den andra Narnia-filmen, Prince Caspian? Jag såg klart på den idag och som vanligt så började jag ju grina i slutet.. Fattar inte, varför kommer det alltid en massa töntiga tårar i slutet på filmer? Det var inte lite pinsamt när jag var barnvakt åt min syrra och hennes kompis för en massa år sen och såg Björnbröder. Vid flera tillfällen började tårarna rinna.. Det var alltså på en tecknad barnfilm bland en massa småbarn och deras föräldrar. Mesig eller vad?
Iallafall, den här låten var i slutet av Prince Caspian. Skitfin tycker jag
!

Beautie

Vi skrev om filmstjärnor på filmkunskapen och jag valde den här tjejen, Lauren Bacall! Kolla in ögonen!


Comeback

Yay! ÄNTLIGEN en ny laptop, som jag väntat!! Nu har jag precis skrivit klart opponeringen till georgafin. Ska ta fram träningskläder och käk till imorrn. Nu när det är dags att bli biff är det ju viktigt att man äter odrentligt.. Jag har inte jättelätt för att hålla vikten och behålla/bygga muskler när man tränar tyvärr.. Nu lär jag väl ändå inte anstränga mig för mycket eftersom mitt ena knä är lite knasigt men ah, det ordnar sig alltid. Blir bättre update imorrn, sov gott och dröm sött!

Ms. Sleepy

Jag känner mig verkligen som Ms.Sleepy just nu. Har vart i skolan hela dagen och efter det åkte jag hem till Helena där jag skrev klart ett arbete till rättskunskapen nästa vecka. Sjukt skönt att den redan är klar så man slipper tänka på det i helgen. Smart drag av mig där!! Imorn blir det upp tidigt som vanlig och iväg till skolan där idrott för tjejer väntar. Efter det blir det dryghålet på 4,5 timmar och sen filmkunskap. Har en känsla av att jag kommer få kämpa för att hålla mig vaken där...


Lussbulle

Eftersom det är lucia på lördag fick mamma och jag för oss att baka lussebullar idag. Så dirket efter maten slängde vi ihop degen och väntar nu tills vi ska sätta in dom i ugnen. Jag ser fram emot en nygräddad,  varm och kladdig lussebulle. MUMS!


10 dec

När jag går upp på morgonen brukar jag piggna till hyfsat fort men idag var det värsta jag vart med om. Det kändes verkligen som att jag gick runt och sov. Måste fixa tillbaka till min andra stil för detta funkar ej! I skolan var det en ganska soft dag, först hade vi filmkunskap sen svenska, tyska och sam.

Jaa...Snart är det lucia. Hoppas vi får gröt i skolan, muuuuuums!
Btw, kommer ni ihåg lunchen när det var lucia i ettan? Pinsamt...


Gossip Girl!!!

Maaaaaaama va det händer grejer på gossip girl nu! Tänker dock inte säga nåt för er som inte vet. Men ja, ni har mycket att se fram emot alltså. Spola fram mig till nästa tisdag, tack!

Audrey Hepburn



Hon är en såndär människa man inte riktigt kan komma på varför hon är känd fast det känns som att man vet precis vem hon är. Filmstjärna, of course!
Henne ska jag skriva om på filmkunskapen och håll tummarna för att det finns mycket fakta om henne.

Väntan..

 Nu är det dags för mig att också bara sitta och vänta.. I början av nästa år blir jag och Holly glada, hoppas jag!


Duktiga lilla jag

Ja, jag har faktiskt varit rikitigt duktig idag. När jag vaknade gick jag upp och åt frukost sen direkt efter det började jag städa mitt rum som såg kaos ut. Fixade även lite med julpynt, blev väldigt mysigt om jag får säga det själv.. Och inte nog med det så har jag varit ute och gått/sprungit!!  Grymt ju!


Den som väntar på något gott..

.. väntar aldrig för länge! Fast det vet jag inte riktigt om jag håller med om till hundra procent. Asså jag (OCH Linnea) väntar på något väldigt gott. Vi kan få vänta typ 30 dagar på detoch jag anser att det är på tok för länge!! SKYNDA SNÄLLAAA!!

Ha en bra helg dudes


Ensam och trött

Sitter i bibblan och väntar på att Holly ska komma. Sen väntar jag också på sista lektionen för dagen, filmkunskap. Jag hatar fredagar i skolan. Två lektioner och den ena slutar 10 och nästa börjar 14,30. Okej om man har det en gång, men varje fredag blir sjukt drygt. Men iaf, ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. är sjukt trött så kommer säker somna när jag kommer hem. Kanske träffar Flisan eftersom han ska till London på söndag. Mm, så kanske det blir.. annars får vi se!

Kom ihåg: Missa inte Idol!

Bad

Somnade när jag kom hem, vilket inte är särskilt ovanligt dock. Nu ska jag titta lite på Top Model sen ska jag åka till Flisan, YES! Imorn blir det bad på Idrotten, utan Holly.. kul!

Förra året





Mamma Mia

Är äntligen klar med den där geografi-mojjen! Innan jag somnar nu tänkte jag bara kolla lite på Mamma Mia, hur mysig film som helst ju. Var för övrigt och såg deras musikal för nåt år sedan, tror det var 2005 i London, den slår fan filmen. Så sjukt nice när man bara gungade me i låtarna och alla va riktigt glada! Gå och se musikalen om ni inte gjort det och om den fortfarande visas vill säga!








Pjuh!

Usch, fick nyss världens klump i magen.. Jag hade börjat skriva på mitt arbete om översvämning och helt plötsligt får jag för mig att problemet kanske måste pågå just nu. Med panik fråga jag runt lite och Hanna Lisa lugnade ner mig när hon trodde att det fick vara från vilken tid som helst, pjuh! Tack för det liksom.



Översvämning i Afrika

Biff

Jag ska bli biff som förr i tiden. Kolla den här bilden, fräscha armar där liksom.
Jag är till vänster!!


Tankafett

Sitter i bibblan nu och är sjukt trött. Jag måste börja skriva ett arbete till Geografin men orkar inte sätta igång. Började lite igår och stannade där också. Nej, kom igen nu, du klarar det här!

6 månader och lite till?

Var som sagt och kollade på fyverkerierna igår med Abba tema! Det var faktiskt riktigt snyggt och som många nämnt idag, jäklar vilken sista smäll det blev! Efter det åkte jag och Flisan hem till mig och hade mysigt fika med min familj eftersom min syrra och hennes kille åkte på sin jorden-runt-resa i morse. Satan va härligt att åka utomlands alltså, i 6 månader ska dom vara borta... Men så fort det kommer gå så vips så ska man hämta dom vid Arlanda igen. Och när dom kommer tillbaka är det bara några fjuttiga dagar kvar till min student, Kaatchiiing!


KOLLA VAD JAG HITTADE!

JAAA! Är överlycklig nu...



Julkalender

Shit, det  var länge sen jag var såhär trött på morgonen alltså. Då kan man ju verkligen fråga sig varför jag sitter här ist för att sova? Jo det är såhär, jag äter frukost nu och eftersom det är 1 december innebär det julkalender! Men jag tänker dock inte titta på årets julkalender eftersom jag inte brukar gilla dom nya. Så min julkalander iår blir Jul i Kapernaum.


RSS 2.0