Mysjacka

Nästan allt som har med vintern att göra tycker jag är jobbigt. Det är kallt, man måste ha tjocka jackor, fula skor, frysa, snö. Det enda som är mysigt är när man är inne på kvällen och det är mörkt ute och man sitter inne och myser framför en brasa. Sen är julafton sjukt mysigt. Annars finns det väl inte speciellt mycket som är bra med vintern. Jo åka skidor tänker typ alla, men nej. Jag har tröttnat på att åka skidor eftersom vi har en stuga i fjällen och gjort det varje år sen man va liten. Därför är det inte så kul längre.. inte så kul som alla säger iaf.

På tal om vinter var jag ute på stan efter skolan och kollade utbudet på vinterjackor. Jag vill ha en jacka som är lagom stor som man kan mysa in sig i när det är kallt ute. Som jag sa till Holly "det ska liksom vara lent inne i jackan så den bara glider på armarna när man ska sätta på sig den".  Gosig ska den vara.
Jag gick in på Stadium och hittade lite jackor, här är en (ursäkta att jag inte strålar ut glädje på kortet) :


Segisar

Inatt var en dålig natt, jag sov riktigt dåligt och vaknade hela tiden kändes det som. Jag hade ont i höften och det kändes i hela benet.. Har ingen aning om vad de kan vara. Men iaf, i skolan var jag och Holly som döda sillar, båda var skittrötta och orkade inte göra nånting. Vi gick därför och la oss på sofforna i korridoren och lyssnade på lite musik, bland annat "hide away" och "your winter". På tal om inget är ju vissa människor dumma i huvet, vissa är fula, vissa snygga, andra tråkiga, vissa roliga sen har vi dom  människorna som ligger helt cp när dom tycker det är skönt, där har vi Holly. Det här ser ju inte så bekvämt ut enligt mig iaf.... 

 


Men snälla...käften!

Det är ju väldigt trevligt med människor som kan prata i en normal samtalston. Men tyvärr klarar ju vissa inte det och måste skrika så fort dom öppnar käften. Snälla, sccch!

FS

Det kan hända att pysslingen har kommit på oss. Hon kollade nämligen väldigt mycket idag på tyskan och vände sig om flera gånger. Men undrar hur han fått reda på våran blogg... Ser du oss!?

Stalking projekt nummer 2 drar igång snart...

Dans!?

Jag och Meacham tänkte börja på dans, men det blev inte så, tyvärr...eller!?





Jag hittade även ett äldre klipp med oss, när kan det inspelats..!? Nån gång på 2000-talet skulle jag tippa på!



Back!

Det känns som om det var ett tag sen jag skrev i bloggen nu! I och för sig var det kanske i förrgår men ändå.. Igår pluggade jag småföretagande med mami och sen vidare till träningen som gick toppen (hade handskar den här gången..) och sen hem för att käka och plugga lite till. Efter det vidare till nästa häst och så red jag och Anja (hör och häpna) UT! Hahah jag är inte den som rider ute i första taget ska jag säga. Men i alla fall, sen kom jag väl hem vid halv elva och åt igen och sov. Nu har jag pluggat ännu mera småföretagande och börjar lite smått med Internationella Relationer också, man ska ju bara ute i god tid!


Sommar

Shit.. jag har fått världens sug efter sommar. Jag vill verkligen ha det. Tänk dig att kunna vara ute på kvällen och bara gå runt i en t-shirt eller en tunn kofta. Det är ju så sjukt nice. Sommaren är så himla mysig. Alla människor känns mer glada och trevliga då också. Men eftersom det kommer dröja typ 1 år tills sommaren kommer tillbaka igen lägger jag upp lite bilder man kan njuta av så länge..

         


       

Flisan

Jag måste bara säga att morgonen och dagen med min fining var best ever!! Puss på dig


Utgång

Det hela började ju med att jag var otroligt rastlös och allt kändes piss för man inte hade något att göra. Russel förstod precis vad jag tänkte för han var själv i samma sits så det blev att vi drog ut. Hanna Lisa och Lina kom också, yeah!
Kvällen var riktigt nice och det var rätt mycket folk. Jag och Filip såg stelaste killen, han hade byxorna upp till naveln och sen skjortan istoppad.. Sen dansade han sjukt stelt. Så vi tänkte att vi skulle hjälpa honom att släppa loss lite och började därför dansa som galningar runt honom, men det gick tyvärr inte så bra. Han såg bara stelare ut än innan och fortsatte att ta ett steg till höger sedan ett till vänster osv...

Vid ett tiden dissade Hanna Lisa oss för sin älskling så vi fick klara oss själva.. För Lina var det nog inga problem när hon själv hittade sitt hångel, haha! Jag och Filip kände då att vi inte ville vara med henne och gick till den fina piraten och tog kort.. Man kunde ta kort och sedan få dom framkallade på direkten, coolt liksom. Nej men kvällen var riktigt nice!


Rastlös

Jag hatar när man sitter hemma en kväll och vill göra nått men man inte kommer på nått eller att ingen annan kan.. Så va det typ nyss! Kändes som jag hade suttit vid datorn hela dagen och var verkligen skitdeppad för att man inte hade nått att göra. Men det var tydligen inte bara jag som hade tråkigt.. Filip frågade om vi skulle köra en favorit i repris och självklart var svaret! Sen fick jag även med mig HL och Lina! NICE!  (Dock ingen Holly fortf..) Ha en bra kväll!


Höstmörker


Chill

Har precis kommit hem från min fining och ska sätta mig och kolla på lite program man missat, haha! Det blir bland annat Idol och Oskyldigt dömd! Ska bli spännande och se om den är bra. Hmm, undra vad som händer ikväll.. Känns som man vill göra nått samtidigt som man inte orkar. Aja, Hur ser din kväll ut?

Bion

Patrik 1,5 var verkligen bra. Så det var väl bra att Helena tjatat lite.. Hur mysig som helst!
Håller med Holly om att det är riktigt skönt med lite ledigt, det behövs!

Paaarty

Eller inte riktigt kanske. Asbra med "lov" nu men gissa hur dags alarmet ringde imorse? 06.21! Kuuul.. Imorgon ska jag gå upp 04.50.. Ännu roligare! Fast ändå rätt soft, jobbar och jobb är ju något värdefullt! Något att lägga till på CV:t, lite vana och så är det ju såklart toppen att få in en fot nånstans! Efter jobbet idag träffade jag Frida och vi gick till Waynes, va superkul att ses igen verkligen. Imorgon blir det mera jobb och sen en sväng till stallet för att slipa lite inför träningen på Lördag. Hoppas det går bra! Nu är det dags att sova för mej, Godnatt!

Patrik 1,5

Min syrra har nu gått runt i nån vecka och sagt till typ alla hon känner "se Patrik 1,5 den är asbra". Men jag har varken haft tid eller lust att gå och se den. Fast idag blir det iaf dags, jag och Flisan ska gå och kolla på den ikväll. Så det blir mysigt. Hoppas den är så bra som alla (hon) säger nu då.


Häjhäj!


Igår var jag ut med Amanda, Lis och Ida.. Till en början iaf. Kvällen var helt okej, men det har ju lätt funnits gånger då det varit bärre drag. Senare träffade jag på Russel(Filip) och han var hur glad som helst, mycker trevligt. Jag fick då honom att gå fram till ett fåtal personer och göra reklam för våran fina blogg, där av två personer som bara pratade engelska. Bra jobbat Filip! Det var ju egentligen Hollys idé att göra det eftersom jag var tvugen att skriva till henne att dom spelade våran låt "just dance". Det är sämst att hon inte är 18 än.. dåligt! Skulle vara så grymt kul att ha henne där. Men iaf så tipsade hon mig att göra reklam för bloggen som då blev Filips uppgift... Och stackars hl som inte hade några pengar eller en buss och inte kunde ta sig hem. Men hon fick iaf trevligt sällskap av stoffe, russel och westöö fram till halv 6 på morgonen då första bussen gick hem. Yeah!

Tack för en tevligt kväll!

Bloggcoachens payback-time!


Energiare..

Hahah vilken dag det har varit.. Först missade jag internationella relationer, vaknade tio över åtta av mig själv (jag ska ta bussen som går 7.45) sen hade vi geografiprov där jag hade fulaste fusklappen ever sen hade vi håltimme eftersom tyskan var inställd. På lunchen käkade vi vårrullar, mums!! När vi skulle gå ut från matsalen var det några energiare som verkligen råglodde, liksom vadå har vi satt på oss kläderna bak och fram eller? Aja men ialla fall, sen gick vi till bibblan och bloggade lite. Efter det hade vi sista lektionen, svenska. Där fick vi ett papper med texten på låten Tomten och haren ni vet?



Den var det i alla fall.. Och så började jag nynna lite och då började Zarins sjunga och så satt vi och sjöng lite medan läraren försökte få klassens uppmärksamhet. Hela lektionen hade det varit lite dålig koncentration och så sa hon "neej men hörrni det här går inte alls bra, är det nån som kan melodin så kanske vi kan sjunga den här istället" och så hörde hon oss sitta och sjunga och ba "JAA men precis nu lyssnar vi på Linnea och Veronica, NEJ jag menar Viktoria och så sjunger vi, 123!". Så kan det gå om man inte är tyst, vi fick dessutom göra rörelserna till, de ni!

Efter svenskan hade vi en halvtimmes väntetid för klockan 15.10 var det dags för föreningsfotograferingen som ni sett bilder på. Då passade vi på att gå till b-huset för att be att få låna de sk "energi-overallerna". Först fick vi prata med nån lärare som bara tyckte vi va allmänt dryga som överhuvudtaget vistades där men det visade sig att vi skulle prata med nån annan lärare ändå eftersom han inte hade ansvaret för overallerna. Så vi gick alltså till en annan lärare och han tyckte nog mer att vi var rätt komiska. Han ba "Oj tjejer! Overaller..? Okeeej, jaa visst kan ni det fast tror ni inte ni har valt lite fel program?" Men så gick vi iväg till verkstan i alla fall. På vägen dit mötte vi en massa energiare som glodde ögonen ur sig (det verkar inte som om de har sett tjejer förut) och så fick läraren nån kommentar, typ "ooh, haru fått RAGG" och så nån busvissling.. Okej det ser kanske lite roligt ut med fyra fjolliga tjejer i ett helt hus där det annars bara är en massa stinkande snusande killar men hallå, nått nytt måste ju hända nån gång! I verkstan glodde alla lika mycket och när vi fick dom kollade läraren på låne-overallerna och sen på oss och sen på overallerna igen och sa "jaa dom är lite stora kanske.." haha det var storlek 52 (lite skillnad mot en som vanligtvis har 34/36)! När alla fått varsin tackade vi för oss och han verkade mest typ jaja bra att nån vill använda dem iaf och sa "jaa varsågoda, de luktar inte så gott kanske men.." Asså jag vet inte men jag kände inte att de luktade så värst, gör de verkligen det? När vi kom ut ur verkstan fick vi några fler ögon på oss och ännu en kommentar från nån okänd energiare "vafan ska ni me overallerna till.....?" HAHAH folk trodde verkligen vi var dumma i huvet på riktigt.. Håhåjaja, kul ska man ha! Och kul hade vi, snacka vi drev med energiare på fotona! Askul faktiskt, synd att vi inte bildade en ren "Wannabe energiare"-förening!

"Oj, jag filmade"






Coola Energiare


HollyZ, Klubbkubb, Smurf

Ja, det var väl mest en helt vanlig skoldag idag tills vi hade slutat. Då gällde föreningsfoton!! Jag och Holly var ju självklart tvugna att ha med våran blogg som förening, då med hjälp av vår Kosha. Men efter som vi inte har varit med i någon förening de tidigare åren så var vi tvugna att slå på stort och vara med i tre stycken nu. Här har ni lite bilder från dagen... Lägg märkte till hur coola vi är i Engeriarnas overaller!

   
    

      

Kommer du ihåg lådan på magen?

Vi saknar ettan med Amanda. Speciellt lådan på magen. Den där saken gick hon runt med i 6 veckor!! Men var alltid lika glad ändå. AMANDA, VI SAKNAR DIG!




Plugg..

..plugg och åter plugg! Jag känner bara att vi DRÄNKS i plugg.. Till imorgon har jag ett geografiprov, samt två uppgifter, en i svenska och en till internationella relationer, som ska vara klara. Juste, tyskaglosor också! Är skolan pantad på riktigt eller? Dygnet har bara 24 timmar och 7 dagar i veckan!!

Passa cykeln

Stackars Helena som fick sin cykel mosad.. Hon var väl ungefär såhär glad över det..


Bad feeling

Nja, det sista fotot blev väl inte direkt vad man hoppades på.. Jag och Holly fick inte stå brevid varandra. Men jag fick däremot stå  på den värsta platsen av alla, rakt i mitten!! Inte så nice alltså,  bara hoppas på att man inte ser helt körd ut. Nu blir det Biologi nej juste Geografi heter det för hela slanten, tyvärr!


Det sista skolfotot

Hey allesammans!
Snart är det dags att ta det absolut sista skolfotot ever!!! Det känns lite konstigt faktiskt nu när man tänker på det. Det känns liksom som man fortfarande skulle kunna gå i ettan. Hoppas att det blir en favorit i repris så att jag och Holly får stå på samma sida brevid varandra som vi gjort dom tidigare åren! Wish us luck!

Last year

Den här låten är verkligen såå oktober-november 2007, fin men nu har jag nästan lyssnat sönder den!

Låt igen, dock inte dagens

Är bara tvungen att lägga upp den här låten som är med på Apollos reklam.
Jag vill ha sommar och värme.


Aldrig mer

Nu är jag bara irriterad och trött.. Tänker berätta om min otroligt roliga paddling senare om jag orkar. Som typ att mina vita converse är nu gråa. Jag hatar tjur/ko-hagar med värdens jävla lergropar som man sjunker ner 1 meter i. 
Jag säger bara aldig mer paddling eller kohage, eller iaf inte det närmsta året..

Mina skor såg väl nästan så rena ut som den högra skon.. innan kohagen. Nu är dom väl dubbelt så gråa som den andra, om inte värre.. 


Dagens låt

Lätt dagens låt, eller hur alla fina klasskamrater? Ni gillar väl ändå HollyZ fina sångröster!?


Fjuurizaaahr

Kolla vad jag hittade, stans största fjortisar??





Ursäkta våra fina ansiktsuttryck på sista bilden men erkänn, kan man ha roligare?

Akademiska sjukhuset - Väntetider!

Jag vill bara ägna en tanke till min vän som idag fått vänta mycket länge på sjukhuset. Han fick vänta i hela 3,5 timmar! Låter inte det ganska tråkigt att få sitta och vänta så länge på ett sjukhus? Sjukhus borde ha fler läkare/sköterskor/whatever!!

Dagen med stort D

..Är imorgon! Nej jag skojade bara, men tänk så spänd man var för bara ett par, tre år sedan när man skulle ta skolfoto! Hahah då tog man med smink och hårgrejer till skolan och fixade sig mer innan fotot men tror ni det blev nån skillnad? Eh: NEJ! Ganska onödigt som sagt. Imorgon blir det nog inget sånt fixande, de som inte tycker att man är vacker behöver inte heller titta i skolkatalogen på Sp3C! Jag kommer ihåg att man i ettan tyckte att alla tjejerna i trean såg helt gråa och tråkiga ut och vad vet jag, antingen gjorde de verkligen de eller så är det så att i trean så tycker alla tjejer att det är tråkigt och man orkar inte heller fixa sig nått..

Mr. Sleepy

Så, nu är ett prov avklarat, 1kvar.. den här veckan iaf! Det blir en tung dag idag. Senare i eftermiddag ska jag paddla med natur och friluftsliv, det kommer ju verkligen bli skitkul.. Jag vill bara sova nu, sova sova sova!


Småprat på bussen, Nej tack!

Varför är det alltid så att när man verkligen inte vill träffa någon man känner så gör man det alltid. Som när man ska hem med bussen och man verkligen känner sig jätteful och trött och bara vill sitta och halvsova på vägen hem så dyker det ju alltid upp någon.. Okej med dom man känner bra, dom som man kan sitta tyst med utan att det blir pinsamt men dom andra är så himla jobbigt. Bussen är verkligen det absolut sämsta stället för småprat med folk man känner lite grann...

Den Kungliga Veckotidningen!

Nån som sett reportaget om Almare Stäket från Svensk Damtidning? Kolla in sidan 80 vem som vann hattparaden, nämligen världens finaste kusin, Anna Nordgren! Stort grattis!!


You got what i want

Haha nån som kommer ihåg denna?


AAAAJ!

Fy F*N va ont jag har i mina ringfingrar!!!!! Jag hade glömt mina handskar hemma idag och de enda jag hade kvar i stallet var ett par fleecevantar, lite varmt för det idag! Så jag tänkte att vafan, spela roll om jag rider en gång utan handskar. Jag har aldrig ridit utan handskar och jag kan ju bara säga att det här var första och sista gången jag nånsin gjorde det också! Fy.. Under träningen kände jag inte så mycket mot slutet började jag känna av lite skav. När jag sedan var klar tittade jag ner på mina händer och ehh ingen vacker syn! Helt röd om fingrarna och världens äckligaste blåsor som gått sönder (trevlig info va?!). Det kommer ju säkert bli helt infekterat och skit nu ju, och hur det kommer gå att ens hålla i tyglarna imorrn vette fan. En sak är säker, ALDRIG mer rida utan handskar.


Korvanna


Boring

Kommer tyvärr inte på så mycket att skriva just nu, mina tankar rullar mest runt bland massa lagar, lån, ränta osv.. Har nämligen prov i Rättskunskap så måste sitta och plugga till det. Inte det roligaste men söndagar är ändå en typisk göra inget/ plugga dag..


Ups..

Äntligen kan helgen börja och det är så mycket man borde göra som man inte har någon lust med..
Men iaf, jag tror inte riktigt det är min dag idag. Det börjar med att jag först på jobbet välter ner en hel kartong full med saker så det bara ekar i hela bilhallen. Sen så vart det rätt lugnt ett tag, både på klantigheter och människor.. När det sedan började komma lite mer folk blir jag självklart otroligt nervös och tappar korven när jag ska lägga den i brödet (det händer minst en gång varje gång jag jobbar). Ja men sen trodde jag ju att det inte kunde hända så mycket mer nu när vi bara skulle plocka undan alla saker, men icke sa nicke.. När jag skulle gå och diska ur kastrullerna så snubblar jag och flyger med kastrullen så allt vatten bara stänker och rinner ut på stora delar av golvet.. Shit, vad man hinner tänka mycket under typ 2 sekunder när det händer något sånt där.. Och inte nog med att jag redan var röd som en kräfta och skämdes som *** så hade alla säljare och hallvärdar ställt sig runt mig och börjat applodera.. Snabbt som sjutton reste jag mig upp och gick iväg för att torka upp allt.. Men som plåster på såren så hittade jag massa kinderägg inne på ett kontor som jag fick ta ett paket av, YES!


Slappa nav


Lördag

Stora pluggdagen idag antar jag! Det blir ändå så att när man har som mest att göra så gör man inte det man ska.. Borde ju städa mitt rum idag också, det är nog inte gjort på.. väldigt länge!

Btw, ska få ny mobil snart, någon som har förslag på nån bra? Inget speciellt bara det vanliga som typ kunna ta lite bilder och lyssna på musik.


God morgon!

Kul att när man äntligen har helg och borde få sova ut så ska man jobba.. Men, som ni vet, jobb ger pengar och vem skulle banda på pengar!? Och för att bara sitta på en stol och vara trevligt med Meacham så är det helt klart värt det! Så, hoppas ni sover gott och njuter av lördas morgonen. See ya!

Btw, får ni för er att kolla på en bil eller bara vill ha gratis korv, kom förbi Upplands Motor och kolla efter oss!


Filippa

Filippa Bark, är hon inte hur rolig som helst. Hon pratar ju helt klockrent. Såg en bild på henne idag när jag gick till skolan och är nästan lite sugen att gå och kolla på henne. Jag och Holly har tidigare nämnt det några gånger, så det kanske är dags att slå till nu.. Imorgon blir det troligtvis middag hemma hos Flisan med även Calles familj, det blir mysigt! Hoppas din helg blir kanon!


         

Partykatten!


Freaky weekend

Död eller levande, det är frågan.. Det har varit en lång och tuff vecka, som inte är slut riktigt än. Imorn blir det jobb på Upplands Motor. Kom och ät korv för fan! Gratis mat är ju alltid bäst, eller?
Sen måste jag bara säga till er som inte kollat på filmen under rubriken "naglar fixade" , gör det!! Sjukt rolig/wierd tjej.



Yaay

Nu har vi planerat in värsta grejen med Russel och Röda Jackan. Vänta bara till julavslutningen i Domkyrkan..

Charmtrollet

Titta vad jag hittade! En kort filmsnutt på Z4RINS som visar dagen jag fastnade för henne, riktigt trevlig tjej!

Home sweet home

Äntligen hemma efter en dag i skolan och på jobbet! Fick fixa lite med verifikationer mm. idag. Så sjukt trött och hungrig nu asså, snart käk och sen PLUGGAPLUGGAPLUGGA.. Måste skriva klart uppgiften om terrorism till internationella relationer-kursen och sen ska jag försöka lära mig småföretagandet om jag hinner. Vi får väl se hur det går, skönt att jag slapp åka till stallet idag i alla fall, hade blivit lite tidsbrist.

Lite bilder från igår:

Söt kille som går i vår tyska-grupp


Kosha och Holly fixar


Kosha gästbloggar


Z4RINS är jättehungrig!

Mys!

Ååh, hittade mysigaste låten nu när jag satt och kollade på senaste avsnittet av Gossip Girl. Sjukt bra serie det där, längtar redan till nästa tisdag alltså..  Men iaf,  lyssna på låten.  Den är riktigt riktigt bra!



Nå, bra va!?

Kontrakt

Kontraktet är fixat och klart, nu är det bara att vänta...


Frestande videos

Egna videos med vänner är ju alltid roligt att ha. Ännu roligare är det ju om man har har någon tanke bakom filmen man spelar in. Ungefär som den filmen jag och Holly spelade in i somras. Tänk att göra en parodi på någon eller några "stora" bloggare. Det är precis vad vi gjorde men på vem tänker jag inte säga nu. Det kanske kommer om vi får för oss att visa filmen. Det är väldigt frestande kan jag ju säga... ohja!

            



 


Äntligen..

Eftersom jag inte har någon kamera för tillfället och inte ens någon mobil (knappt, min gamla Sony Ericson V800 som jag fick i sjuan) så är det Zarins som får agera fotograf! Nu har hon fått in alla bilderna på naglarna, look!

Före:


Efter:


Bloggcoachen presenterar: HollyZ


Busschaufförer

Jag måste bara säga att den senaste veckan har jag haft sån otrolig tur med busschaufförer. Att komma på en buss och trycka med busskortet på apparaten för att sedan bara gå och sätta sig, visst det är väl inget man klagar på. Men när man kommer på en buss med en jättetrevlig busschaufför som välkomnar en vänligt ombord så brukar jag ofta känna mig glad! Som man säger, leenden smittar av sig! Att jag också fått åka gratis buss av olika anledningar är inte heller något jag klagar på.. Tack alla trevliga busschaufförer i Uppsala!

Hey!

Äntligen har jag fått tillbaka min gamla dator där man har alla härliga sommarbilder som tagits! Sen får man ju inte glömma våra trevliga videos som jag och Holly spelat in, men vet inte rikigt om vi ska lägga upp dom här. Det återstår att se...

                                                    

   

Gästblogg Kosha: Dessa utnyttjande tjejer...

kommer jag någonsin kunna dra mig ifrån de här så kallade HollyZ? Jag undrar då det. blir ju tvingad överallt och ingenstans hela tiden. Nu ska man också bli tvingad att gå runt i rosa kläder då dessa flickor har en förkärlek till feminina färger och kontraster på maskulina individer.

FS

Är det inte underhållande att bara sitta och titta på människor som strosar förbi en!? Att bara sitta ett tag i skolan eller på stan och kommentera hur andra ser ut och vad dom har på sig är verkligen tidsfördrivande och kul. Det kan ju ibland få en själv att låta som att man är världens snyggaste människa som inte har några fel alls.. fast ja, det är stämmer ju iofs men ändå. Hellre snyggt än fult liksom! Som Holly sa när en tjej i skolan gick förbi oss i korridoren.. "alltså varför har hon råttsvansar OCH troskanter, fan va fult" haha. Ja, det låter ju ungefär lika snyggt som det var.. Det är liksom en av våran grej att sitta och kommentera folk, det är vi riktigt bra på alltså! Ingen går säker när FS är i farten...


Tommy Hilfiger

Nääej.. Pappa berättade att när han låg och vilade på sin säng i eftermiddags började det låta konstigt, som om någon var hemma (han var helt själv). Han tänkte först att det var jag som kommit hem men ropade och fick inget svar. När han till slut gick för att se efter hittade han min hund i mitt rum, fullt upptagen med att göra kartongen till min Tommy Hilfiger - Tommy Girl parfym till konfetti! Så går det när man inte plockar undan efter sig och har en hund som har tråkigt..


Min baby: Bältgårdens Kapten Modig

Natchochips (stavning?)

Maaaahhh!! Herregud är det någon mer än jag som är JÄTTEJÄTTEsugen på natchochips med guacamole?!! Hjälp....

Naglar fixade!

Jappjapp nu är naglarna fixade, ska testa gelnaglar denna gång! Hoppas det håller bättre.. Lät naglarna kortas ner och med det här materialet så blev resultatet också tunnare. De är ju inte heller lika hårda som med akrylen, lite mer flexibla nu! Zarins tog en bild på dem igår och så får hon ta en imorgon så kan ni få se skillnaden. Nej nu är det dags att skriva en svenskauppgift om Frankenstein till imorgon. Btw! Skorna till höger i inlägget nedan har jag också kikat på! 

Vill ni se en läskig tjej?? KOLLA! Mamma säger jag bara! (OBS! kolla hela, i början är det bara riktigt wierd!)

Mums

Alltså, jag hatar verkligen vinterskor. Kolla bara på vilka alternativ som finns att välja på nu, det är ju verkligen inte okej. Det är bara massa olika sorters "stövlar". Det finns faktiskt vissa som inte kan ha det. Jag är en av dom..
Men! Jag har hittat ett eller kanske två par som är riktigt snygga.. Dom kanske inte är dom varmaste skorna direkt (det får man väl ta?) men man kan ju köra med lite varmare strumpor/sockor i.. Här är de två olika skorna som är riktigt mums.


Dags att fixa naglar

Idag är det ÄNTLIGEN dags för mig att fixa nalgarna! Jag har haft mina egna nalar med akrylförstärkning på men det har inte fungerat bra alls, dom ser jättefula ut nu. Massor har lossnat och på två naglar har det ramlat av helt, jag är INTE nöjd! Så nu vet jag inte vad som händer, antingen provar jag väl gelé eller akryl igen eller så får jag vara utan.. Det skulle kännas lite tråkigt tycker jag, jag menar, nu är jag ju van vid att naglarna inte behöver fixas varje dag längre. Fy va jobbigt, näej mycket bättre att ha naglarna fixade tycker jag!

Kommer ni ihåg julkalendern 1995 (1996?) Mysteriet på Greveholm? Handlade ju om en familj med tre barn; Melitta, Lillan och Ivar. Det här tyckte jag tydligen va jättekul..
- Är det här nån slags tävling eller? Smartast på Greveholm..
- Lugn Ivar, sisten får tröstpris!


Du ska aldrig runka bulle

Kom att tänka på det är klippet, jag säger bara kolla:



Någon som saknar 1:an?

Ja läs själva det förra inlägget, Zarins är en riktig tokfia! Tänk så vi höll på i tvåan, tänk bara då hur vi var i ettan!
Vi gick själva omkring i skolan, resten av klassen tyckte vi var jättekonstiga och de flesta tjejer hatade oss (ALLA tjejer hatade mig). Vi fick skrattattacker konstant och fnissade hela tiden, vi kände 99 % av skolans killar (bortsett från de i samma årskurs) och vi fixade ständigt fler kompisar! När vi hade tråkigt gick vi promenader i skolan eller stod och fnissade i skåp. Kamerans blixt var aktiv och bilderna lades ut på bilddagboken, vi raggade på "PA". På lektionerna läste vi matte, fysik och kemi och fattade lika mycket som om det hade varit Emil i Lönneberga på kinesiska. När lektionerna var slut för dagen satt vi kvar två timmar i skolan för att prata med folk och på fredagar köpte vi godis som vi åt på bussen hem/till stallet, ibland fick de övriga passagerarna stå ut med två fjortisar som asgarvade oavbrutet i 20 minuter från Uppsala centralstation till Funbo kyrka där Blondie till slut gick av. I i-Poden/mp3:n spelades det låtar som scissor sisters - i don't feel like dancing, jack johnson - better together och oasis - don't look back in anger. Håret börjades plattat för Zarins som sedan förstod att det var de naturliga lockarna som skulle göra beundrarna ännu mer tokiga och Holly lyckades med medicinsk hjälp få håret till världens fluff och med 10 liter hårspray i varje dag blev det tillslut som sockervadd och därav smeknamnet sockan.

Jag lovar, bilder kommer men just nu får ni hålla till godo med den här, från valborg -07


Jag bara undrar, vad gör min fot där?


Någon som saknar 2:an?

Okej det är en sak jag behöver lite hjälp med här.. hur kan vissa säga att Fyris är en skittråkig skola där man inte kan göra nånting och det inte händer nånting. SLÄNG ER I VÄGGEN, säger jag!! Kolla bara på idag liksom, först fick vi reda på att Peak-tröjan va kär i Holly. Ganska så uppenbart när han går in på våran lektion för att prata med våran lärare(alla vet ju att det inte va därför han va där egentligen).. Men iaf, sen när han skulle gå ut så kollade han på Holly och sken upp som en sol.. Kom igen Peakis, bättre kan du väl!? SÄG DET BARA!!!!! Men feg som han är så fortsatte bara leken med att kolla på varandra och le och rodna hela dagen för ingen av dom vågar ta första steget.. Men tur är väl kanske det eftersom Malin är tokkär i Peakis och skulle nog dö om Holly fick honom.. så hur ska holly göra!?

Okej, samtidigt som triangeldramat pågår där så är Lina kär i gröna mössan (som för övrigt gillar mig eftersom han kollade på mig innan lovet) men iaf, så har vi haft engelska och Gröna mössan, peak-tröjan och mockavästen sitter utanför på en bänk.. då står vi tjejer där och pratar lite.. Jag undrar om vi aldrig kan gå till kiosken eftersom jag va sjukt hungrig... då säger lina "shhhh, vi kan väl stå här och kolla på gröna mössan"... EH VA!? .. som att han va nått djur eller nått liksom :S VAFAN, man lackar ju! .. Hur ska han kunna börja gilla henne om hon ser på honom som ett djur liksom! .. så Lina, ett tips! SKÄRP DIG!

OKEJ MEN INTE NOG MED DET, NU TILL DET MEST SJUKASTE OCH SPÅRADE PÅ HEEEEELA DAGEN!!!! .....
Polisen kom, JAG VET, helt spårat! :O Men iaf, jag blev ju helt till mig och sprang runt och skrek "pooooolisen är här, AKTA ER, HON DÖDAR ER MED HENNES BLICK!.." sjukt läskigt.. men eftersom det två poliserna hade blockerat vägen för ingången till våran lektionssal försökte jag lite diskret krypa förbi utan att bli upptäckt. Smart trodde jag att jag va men, ICKE! polisen kollade på mig och ba , "VAFAN HÅLLER DU PÅ MED DIN LILLA SKITUNGE, TROR DU ATT DU ÄR BALL ELLER? , GÅ OCH SKIT NER DIG NÅNSTANS"
Jag blev ju så skraj att jag svimmade mitt på golvet framför poliserna och alla elverna som undrade vad som pågick...

1 timme senare vaknade jag och då satt jag plötsligt i bibblan och väntade på mamma eftersom vi skulle till friskis och svettis.. VAFAN DRÖMDE JAG ALLT ELLER? Jag har ingen aning, sjukt verkligt iaf....


Ett nyvaket Uppsala och tyska

Undra om vår tyska lärare Ann-Cathrin bara är tillfälligt sjuk eller om hon hade tänkt vara sjuk i kanske några månder som i ettan.. Hon var nämligen våran lärare i Engelska i ettan där hon var sjukt i just några månader. Så det återstår att se det hur det blir. På tal om tyska, tänk så mycket folk som finns i Uppsala som bara är inne och gömmer sig. Det är trevligt när det väl händer något och staden vaknar till liv lite... Jag tänkte på Kulturnatten som var i lördags. Alla möjliga konstiga saker kan ju hända en sån kväll, en underlig sak som hände var att jag bland annat såg en kille springa och hoppa ner i en stor container full med allt möjligt skit, det är ju riktigt fräscht.. yeah!

Hoppas ni hade en bra kulturnatt och helg, Hångel

swish

Ensam hemma

Vad kan vara skönare än att vakna upp i ett näst in till tomt hus (bortsett från hunden)! Såå skönt att bara kunna gå upp själv, ta en prommenad med vovven och sen äta frukost precis som man vill, ingen som stör eller försöker prata med en. Hahah jaa mitt morgonhumör är väl kanske inte det bästa dåra men när man är själv så har man ju inte direkt nån att vara arg på!

Nej, dags att plugga lite till nu, snart kommer mor&far hem!


Work it

Blää nu har skolan kommit igång ordentligt med inlämningsuppgifter, prov och annat! Ibland önskar man faktiskt att dygnet hade fler timmar. Idag är det kulturnatten och jag undrar vekrligen hur det blir. Om jag ens ska ner på stan?! Vad jag gjorde förra året minns jag inte ens men det känns som att det mest är fjortisar som gillar att supa eller folk som gillar att titta på kulturella saker som är taggade på kulturnatten. Jag känner inte att jag tillhör något av det så vad händer med mig? Aja, time will tell.. Ska plugga en stund till sen är det dags att ta bussen till stallet tror jag.

På tal om work it..

Haha "Schtekiga killar" Yeah right!


Rockets

Jag älskar när man hittar nya låtar som man verkligen gillar så himla mkt..(tack Felix) det har jag gjort nu. Har lyssnat på den ett x antal gånger och har fortfarande inte fått nog. Ni kan själva kolla in låten på www.myspace.com och söka på Musik och "Filmnoir". Muuums! Ta låten "Rockets"

Ha en bra kväll,
Hångel

Back on track!

Holly, I'm back!
Nu är jag tillbaka i skolan igen efter att ha spenderat gårdagen till att börja med, med min syster. Vi traska runt på stan för att hitta en present åt Anton som fyller år i morgon, Grattis! Sen begav vi oss till Friskis och Svettis där vi tränade lite.. Sjukt trött man blir efter en hel dag i skolan, vandring på stan och sedan träning. Men kvällen var inte slut då... Klockan 20 skulle jag, Helena, Flisan och Anton spela biljard, det var lika trevligt som vanligt! Nej, nu är det min tur att leta reda på Holly som sitter någonstans i skolan djupt försjunken i sin "små företagende-bok"... Hångel!
 


Historia B

Det märks att det är inlämning av en skrivuppgift i Historia B imorgon, nämligen på msn! Folk frågar hur man ska göra och är allmänt off (YES msn-nörd I am).. Well well Z är försvunnen och jag som hade en jätterolig sak att berätta men den får jag väl ta imorgon! För att minimera risken för att jag inte ska komma ihåg vad jag skulle berätta så skriver jag två stödord här: Jättebaby och Facebook.



Var är du Z4RINS?


Håltimme

Säger man hål eller säger man håla?

Bibblan är sjukt öde, annat än när man gick i ettan! Vi mötte en indian nyss, fett cool asså. Honom ska vi bli polare med! På nått sätt.. Men det brukar vi ju å andra sidan alltid lyckas fixa höhö.. Det underlättar ju lite när skolkatalogen kommer, men eftersom vår skola är så efter har vi inte ens tagit några foton än.
Nu är de nog dags att käka, HÅNGEEEL

Wiho!

Ojoj Z4RINS kommentar inne på toan idag va inte lite fun haha.. Den bör nog hållas hemlig ändå tror jag!

Kom precis hem från stallet och har käkat. Nu är det dags för Sverige-Ungern och lite historia-plugg, duktig som man är så utnyttjar man ju tiden på bussen till att plugga Deutche (stavning?)!

Gammal bild från förra året nångång, mätta och glada efter lite kinamat!

Vaken tjej, sovande hjärna..

Har ni aldrig upplevt att det känns som att eran hjärna bara stängs av i några(långa) sekunder? Det råkade jag ut för idag i skolan.. Jag och Holly tog oss ner till "kiosken" på våran rast och när jag väl stod i kön vände jag mig och för att kolla vem det var som stod bakom mig. Plötsligt så somnade min hjärna och jag bara stod och stirrade på personen bakom mig, hela tiden trodde jag att jag kände henne men efter att jag sagt till min hjärna att sluta glo typ 10 gånger vaknar jag och märker att jag inte alls känner personen jag stirrat sönder. Sorry tjejen! Det var ju lite kul trotts allt...

Guten tag!

Sitter i skolan, har precis skapat denna intressanta blogg ENJOY!!
Okej, lite seriöst då ehum.. Precis käkat och börjar nu om tio minuter men senare idag kommer fler inlägg.

Hare fint, HÅNGEL

RSS 2.0