Shöööönt

Ao min rygg. Men skönt känns det verkligen efter ett bra pass på gymmet. Nu väntar en lugn kväll, vad ska man ut och göra när det är en massa folk på stan och stökar såhär en fredagskväll? Nej, jag tror ni känner mig vid det här laget. Jag är ju ingen som gillar att visa mig ute bland folk, jag är en folkrädd och skygg stackare.

Okej jag ljuger riktigt hårt. Men vad gör man när alla ens vänner övergivit en? Jo man får ta till sina allra trognaste vänner vid namn TV och dator. Frågan är bara: te eller päronkonjac? Vet inte riktigt vad mina kompisar gillar bäst.

Älskade Kraftkällan

Efter mitt uppehåll på tre månader ska jag bege mig mot gymmet idag tänkte jag. Kom hem från stallet för en stund sen men det blev ingen ridning, två andra hästar i ridhuset. Tyvärr drog pappa iväg med bilen nyss så jag ska vänta en stund på att han kommer hem sen blir det pumpa för fulla muggar! Rawr

Sorry guys..

Inga bilder idag heller, orkar inte nu. Har gjort nada idag. Den senaste tiden har jag känt mig så himla nere, allt är verkligen sämst. Jag har ingenting? Det är så jobbigt när man är i såna perioder. Likadant var det i ettan, fast då ännu värre. Då trodde jag att det berodde på medicinen jag åt men jag tror fan att det snarare var dålig tajming som gjorde det hela. När jag började ettan öppnades en ny värld, det hände sjukt mycket. Samma sits är jag i nu. Har ju precis slutat skolan och det är nu som förstadiet till det riktiga livet tar fart. Jag som trodde att livet redan hade varit i princip?

Det är så konstigt det där, man kan tro att livet varar en hel evighet, att det aldrig kommer att ta slut. Ibland känns det som om man står och trampar på samma ställe och inte kommer en millimeter framåt. Tänker jag tillbaka i mitt liv så känns det ju som om det gått hur fort som helst. Jag minns fortfarande så väl den där allra första dagen i matsalen på fyris. Då jag glad i hågen gick fram mot bordet där Z och tre andra tjejer i vår dåvarande klass satt och åt. Allt kändes så bra då. Nytt men ändå samma som innan, skola. Humörsväningningar och galet med hormoner gjorde en livets berg och dalbana till vardagsmat.

Mina tankar går till min älskade farmor. Inatt drömde jag att hon var hemskt dålig och inte hade lång tid kvar. När jag ser henne, som är sjuk i alzheimer, känner jag att livet är alldeles för kort. Idag kan hon knappt gå ett enda steg ens med rullator och folk som håller i henne. När hon sitter där rakt upp och ner försvinner hon ibland. Det är som ett tomt snäckskal där ingen längre bor. Helt plötsligt kan farmor dyka upp i sitt skal igen och bli nästan, nästan som vanligt. Nu bor hon tillsammans med farfar på ett ålderdomshem som verkligen måste vara världens bästa. Och det är exakt vad hon förtjänar. När pappa fyllde 51 för några veckor sen kom jag att tänka på att det var 51 år sedan hon faktiskt födde barn. Ung, frisk och fräsch och med en nybildad liten familj att ta hand om. 51 år senare klarar hon inte ens att ta hand om sig själv. Det känns rätt märkligt att det kan ändras så mycket.


I våras sprang vi ut, Z och jag, för sista gången från fyrisskolans c-utång. Allt tankarna kretsade kring då var "YES, inget mer plugg med läxor och prov!". Visst, jag hade helt rätt. Sen kom "okej, jag måste ha ett jobb!". Helt rätt det med, och helt okej. När jobbet väl kom blev det vakuum i skallen på mig.

Det känns som om innan har det alltid varit nån som har sagt åt en vad man ska göra och inte göra. Ända sen man föddes har mamma och pappa stått där bakom en med ett vakande öga och sagt vilken väg man ska gå. Sen började skolan och man fick fråga sig runt vilken väg som var bäst att gå. Nu har jag ingen att ens fråga längre för det är min egen tur att svara. Men vad gör man när man står här med tusen frågor och lika många tomma svar?

För det är så det är nu. Vad vill jag? När vill jag? Vart vill jag?
Och jag har fortfarande inget svar. För första gången förstår jag Z för jag mår riktigt riktigt dåligt av att inte veta vad jag vill.

Tar åt mig

Jag får väl ta åt mig av vad Holly säger eftersom det stämmer mycket bra. Jag har inte uppdaterat på länge men det är antagligen för att jag tycker det är roligare att läsa om vad någon annan gör.. Men jag kan iaf säga att jag har haft en jättebra dag med Holly idag med massa skoj. Bilder och sånt kommer som sagt imorn för dom har inte jag!

Skärpning!

Nu hörrenini har det framkommit klagomål på mig, Holly, om att jag uppdaterat dåligt de senaste dagarna. För det allra första måste jag säga att ni blivit bortskämda den senaste tiden av en hel del updates. Lite vill ha mer som man säger. Men nej, så är det inte alltid, livet är inte rättvist. För det andra måste jag säga att om det nu är så ni tycker, varför säger ni det inte själva genom att kommentera? Det borde ni veta vid det här laget. Man ska ju inte gå bakom ryggen på folk, inte sant? För det tredje och sista är det faktiskt så att vi ju är två om bloggen och det är ju alltså inte bara jag som ska uppdatera. Lite så var väl tanken med bloggen från början. Den ska kunna hållas uppdaterad utan att man ska behöva blogga ihjäl sig. Så Z, sätt fart för nu ligger du efter!

Summan av kardemumman: var nöjda med det ni får, kommentera mer och sist men inte minst Z, bättra dig.

Tack för att ni läste! Imorgon kommer lite bilder mm. om vad HollyZ har haft för oss idag. Är tyvärr för trött för det nu så håll utkik.

Mjao

Känns som om rubriken "Mjao" funnits ett antal gånger.. Men skitsamma. Har varit på käraste biografen Royal idag och jobbat häcken av mig. Skojade bara, det är skönt där. Rätt bra namn faktiskt, Royal, verkligen stekigt! Eller inte. Well, flörta kan man aldrig få nog av, den senaste tiden då både Bruno och Public Enemies gått har det varit bra på korv-fronten. Korvar i massor. Roligast är att flörta med alla superstekare som kommer in då och då (de är inte så många som man skulle kunna tro!). Uppsala med miljontals studenter är ju inte direkt rikt på den typen av killar, som alla dessutom vet att jag har en liiiiiiiiten förkärlek till.. Sen undrar jag, whats up with röda mocka loafers?

På onsdag blir det utgång med Z (som förövrigt varit urusel på att skriva här i bloggen!?), det verkar nästan som om jag tagit över den helt trots mina extremt busy dagar. Jag saknar verkligen Z som jag inte träffat på typ två-tre veckor. Vi som vanligtvis träffas nästan varje dag. Dessutom världens bästa Paulina som har övergett mig för sin farmor och nu snart lämnar mig för england. Det känns som om hon aldrig kommer att komma tillbaka och hur ska jag klara mig? Kommer avlida.


Hämta ut mobilen

Efter en sommar utan min kära mobil fick jag äntligen sms om att den ska vara klar att hämta ut nu. Fattar inte hur det kan ta så lång tid. Frågan är bara, vart hämtas den? Den butik som jag lämnade in den på och även köpte den har lagt ner så det blir väl nån av de andra två, men vilken? Stod inte ens i smset, bara 42 The Phone House, och vilken är 42 egentligen? Tänkte att jag kunde springa in på stora torgets butik i alla fall innan jobbet och se om det är där jag kan hämta den. För nu vill jag ha min älskling tillbaka!


Inte senaste modellen men jag gillar den väldigt mycket förutom att den aldrig funkar som den ska.. hehe

Städa

Nu har jag röjt undan "lite" i köket. Stod disk i mängder etc vilket jag finner högst oacceptabelt. Ännu en kväll har tillbringats framför tvn i hopp om att prince charming ska dyka upp, vilket han inte heller gjorde idag. Heller. Så nu skiter jag i det och nöjer mig med att jag har världens finaste lilla vovve som sällskap.

Vet ni vad jag kom på! På kvällarna blir jag nästan alltid sugen på något gott att äta men ikväll sa jag nej till mig själv. Då kom jag på att vi har ju världens underbaraste körsbärsträd i trädgården så det var bara ut och plocka.


Onsdag

Nu är mitt blodsocker nere i fötterna kan jag tala om. Får bita mig i tungan för att inte skrika och slå mot saker. Jag har verkligen ingen lust att laga mat men gör jag inte det så kommer jag antagligen tuppa av inom en inte allt för lång tid. Är egentligen sugen på tacos men eftersom Audin är i skåne eller tyskland med mina föräldrar orkar jag inte ta mig till ICA för att handla. Det får bli köttbullar istället!


Pics

Är hur som helst supertaggad på utgång men vettefan hur Z ser på saken på fredag. Hon har inte varit så taggad på sistonde så jag får antaligen vänta tills Paulina kommer hem. Utekvällen sist med de två blev verkligen kanoners. Jag säger bara en enda sak; rumpkort. Jag vet inte om jag vågar lägga upp nått kort. Inte för att jag tror att den personen som fick det allra bästa kortet på sitt ass läser vår blogg. Men ofta är det så att världen är mindre än man tror. Vore ju otrevligt om man gjorde något tokigt.



Ett annat ass

Problems

Jag blir just nu bombad med sms om en superhet trummis nånstans ute i vildmarken. Dessutom har jag fortfarande inte hittat svaret på var pojkvänner finns. Var finns dom? Inte är det i min soffa framför tvn i alla fall. Här finns bara jag, mobil och dator. Fjärrkontrollen till tvn också såklart. Nej, den frågan undrar jag om jag nånsin kommer få svar på men som man brukar säga, den som lever får se. Har hur som helst fått ett till jobbpass på torsdag så imorgon blir stallet, plocka undan hemma och så tänkte jag sätta mig och leta bilar.

Situationen jag befinner mig i just nu är inte hållbar för fem öre. Eftersom jag bor hemma fortfarande lånar jag mina föräldrars bil och de har bara en just nu. Alltså tre körkort och en bil, funkar ej. Audin vi har nu drar i princip hur mycket bensin som helst plus att den varken är touring eller har dragkrok. Så det känns lite sådär. Vet inte riktigt hur det ska lösas men på nått sätt fixar det sig väl.


Fina naglar

Nu börjar mina naglar kännas normala igen efter att de blivit helkonstiga i våras. I ungefär ett år hade jag akrylförstärkning men mot slutet gick något snett. Jag vet inte om det var tjejen som gjorde dem som gjorde något fel eller om mina naglar hade tröttnat. Hur som helst reagerade naglarna och akrylen på varandra och allt blev bara pannkaka. Det blev kristallbildningar i akrylmaterialet och det gulnade, skitfult! Dessutom lossnade det från mina naglar. Jag tog därför bort det och såg att mina egna naglar blivit rätt så skadade. De var tunna och sköra men nu har de vuxit upp igen. Trivs egentligen bättre med långa naglar så jag tänkte försöka en gång till att lägga på förstärkning med fransk manikyr. Går det inte bättre den här gången, ja då är det väl mina egna naglar det är något fel på.

Frågan nu är bara, var i uppsala får man tag på en bra salong där de kan göra fina nagel-förstärkningar? Är det någon som vet så får ni gärna hojta till!




Nu vill jag ha dem riktigt fina

Dricks och flörtar

Woho, ännu en "dag" = kväll på jobbet avklarad. Passet slutade med en minusdiff, blä. Måste försöka hålla nollan ju! Hade även en hel del snälla killar som kunder. Fick behålla växel hit och dit, när jag stängde kassan hade jag 11 kronor i dricks hehe. Keep up the good work. Många snälla killar alltså. Jag tror att mitt ständigt påklistrade fruktansvärt naturliga leende gör underverk. Tänk om jag stod där som den vanliga bitch så många tror att jag är, utan det stora fula fejk leendet. Jag kan nästan lova att jag inte skulle få många kunder, i så fall inga trevliga kunder och definitivt inte en endaste krona i dricks. Så på med "det jävla leendet, piff-och-puff-rösten samt ett par glittrande ögon som utstrålar HEJ och välkommen jag gör allt för dig". Där har du mig på jobbet.

Jag gillar faktiskt mitt jobb väldigt mycket, trevliga kollegor, perfekta arbetstider, hyffsat varierande arbetssysslor och att man får träffa mycket folk. Det är socialt och det gillar ju jag. Alla är inte trevliga men kommer det en kund som är mindre trevlig väcks tävlingsmänniskan inom mig som bara vill göra allt för att få den här personen på andra sidan disken glad och supertrevlig. Och vet ni? Oftast funkar det riktigt bra! Är man bara jättetrevlig ändå och verkligen koncentrerar sig på kunden brukar han eller hon så småningom tina upp. Me like, det är kul att göra människor glada!

Btw, kom in två superdryga killar idag. Tänker inte säga så mycket men usch så oanständig ena av dem var. Han flörtade hej vilt, sa att jag var "very good looking" (engelsktalande), bad mig att göra honom sällskap under filmen osv. Inte okej! En hel del blinkningar och andra små flörtar får man väl inte allt för sällan och det är ju hyffsat trevligt när det kommer från rätt personer. Men det där, nej det var nått annat.

Barbie



Ser vi inte ut som två Barbies? Hehe.. Z kanske lite brunare än mig dock!

Häst häst häst

Gud så seg jag känt mig idag. Har bara varit i stallet och pysslat lite med Bamse. Red i ridhuset idag efter alla våra ridpass ute på gräsbanan/i hagen där vi tränat galopperna och bättre fattningar, speciellt då vänstergaloppen.

Har jobbat en hel del sen hon sattes igång efter fölningen med att stärka båda bakbenen och se till att hon får dem in under sig. Nu när det kändes okej där bak känns det som om vi kunde gå vidare till galoppfattningarna igen och förhoppningsvis skulle de bli bättre. Det verkar som om allt har gett resultat nu, första passet i ridhuset efter galoppövningarna ute, gick så mycket bättre än innan!

Två gånger mot slutet när hon var som tröttast fattade hon höger galopp när det skulle blivit vänster men det var väl typ 5 % av alla vänsterfattningar vi gjorde, duktig häst! Övade mycket övergångar idag samt mjukade upp henne ordentligt i sidorna och fick till en riktigt fin, rund form. Kunde helt enkelt inte varit mer nöjd än såhär efter dagens dressyrpass!



Havanna nån gång i vintras när vi var ute på en promenad

Daim var det!

Herregud så trött jag är. Ska springa ut med Bamse och sen hoppa i säng direkt. Diskmaskinen satte jag på igår kväll och har inte hunnit plocka ur den ännu men jag orkar verkligen inte nu. Disken får stå framme tills imorgon förmiddag, då kan jag fixa det. Just nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så jag fattar egentligen inte varför jag sitter uppe nu.

Jaja, godnatt gott folk.


Mmmm mums!


Oh baby baby

Sitter nu och äter middag, har precis kommit hem från jobbet. Satt i godiskassan själv för första gången. Sist jag jobbade satt jag sjäv i biljettkassan och diffade +1 kr. Idag vart det ingen diff alls! Yaaay! Grymt eller vad? Vill också ge ett stort tack till vår kära Josefina för Fantan som åkte ut över alla Daim.. Hehe.

Baby har också ätit upp nu så vi ska ta en liten promenad. Ni har väl säkert redan gissat vem han är, här har ni honom:


Självklart är det Bamse som är min baby. Han syns nästan inte när han ligger där på golvet i röran på mitt rum. Han har dessutom exakt samma färg som fårskinnsmattan så det är lätt att missta sig! Vi har ju faktiskt samma hårfärg också hehe. Jag tror inte det går att tycka om någon så mycket som jag tycker om honom, han är verkligen min lilla bebis.

Mer bilder

Här kommer resten av bilderna från i torsdags.


Vad är det för människa som döper sin båt till Playmate egentligen?


Steeeeeeket, eller nej Stäket var det visst!


Lite martini..


.. och glass, lakritsnappar och mint-mentos!


Nästan framme

Sen kom vi fram till slussen! .. som var stängd. Så det var bara att vända tillbaka och åka till hammarbyslussen istället.


Kom till en träbåtshamn (nästan i alla fall) och hittade en båt som liknade våra lite grann även fast den var mycket mindre.


Slussen!


Hehe töntarna själva!


Albin började vinka till alla människor som stod på birkabåten. Typ alla vinkade tillbaka! Hahaha


Förbi Grönan och Insane!


Väl framme i Wasahamnen bjöd vi över grannbåtens besättning och lite mousserande åkte fram. De nya båt-champagneglasen till invigdes också! Pappa hade tagit Audin dit så han joinade oss.

Sen tog mina kamerabatterier slut. Det blev lite förfest och så bytte alla om sen gick vi upp på Östermalm till den italienska restaurangen Ciao-Ciao och åt. Hemgång vid 11 och fika med kladdkaka, grädde och jordgubbar ombord på vår båt. Strax efter 12 var det dags för mig att gå till bilen som stod parkerad precis bredvid hamnen. Min familj skulle fortsätta ut i skärgården och sov därför kvar i båten. Eftersom jag inte är direkt grym på att hitta körde jag med GPS:en men lyckades ändå komma fel haha. Det slutade lyckligt när jag bestämde mig för att strunta i bussfiler. Vid halv två var jag äntligen hemma i Uppsala och möttes av en glad men trött vovve!


Trip to Stockholm

Igår åkte jag, mamma, min syster och en till familj med vår båt till Stockholm. Som kvällsarbetare har man ju en lite annan dygnsrytm än vanliga dagsarbetare och det fick jag såklart känna på igår som vanligt. Jag låg i aktern och sov sååå skönt på lite kuddar och så hade jag en filt på mig eftersom det blir kallt i fartvinden. Efter ett tag vaknade jag av att det lukade diesel och då stod vi stilla precis innan Stäket, eller Steeeket som Albin kallar det, och pratade med några vänner som också var påväg till hufvudstaden. När vi sen började åka igen la min syster och mamma märke till att jag bränt mig på högra sidan som mest samtidigt som hakan var vitare eftersom jag legat med filten uppdragen. Haha så kan det gå. Nu är jag alltså knallröd i fejjan så jag undrar var kollegegorna och framför allt kunderna kommer tycka!
Hemma-bryggan


Utanför vackra Skokloster slott


Mmm världens godaste pastasallad

 
Förföljda av våra vänner i den amerikanska båten


Precis innan Sigtuna


Albin bytte båt, inte helt fel med lite omväxling


Helt otrolig villa. Perfekt utsikt och garage samt carport till båten, kan det bli bättre?


Måste hoppa in i duschen nu eftersom min kära kusin kommer snart. Mer bilder kommer sen!




Hurts

Fan. Kan inte sova för att jag har så ont i magen nu. Har haft det den senaste veckan och skulle tro att det beror på omställningen med jobb osv.

Har jag berättat vad det japanska ordet för "brat" var då? Koso! Hehe om man nu skriver så, nått liknande var det i alla fall. Är väldigt förvånad över hur trevliga alla människor på royal är (som jag träffat hittills). Får väl hoppas att de inte bara låtsas och sen snackar skit så fort jag går iväg två sekunder bara. Nej men nu ska jag försöka att inte vara mitt vanliga misstänksamma jag, dom gillar säker mig jäääättemycket haha.. Jaja, verkar vara ett härligt gäng i alla fall. En till sak, jag har fått ett nytt smeknamn. Jag kallade Martin för Ricky Martin och vad blev då jag? Jo, men Victoria Silvstedt såklart (för mitt riktiga namn är ju trots allt Viktoria och inte Holly..) ! Hehe, som om det inte var nog med Holly Madison.



Porrbrudarna och jag, känns sådär.


Starkt ogilla Yahoo

Uah, har nu suttit och pillat med nått Yahoo-group grejs i.. väldigt många minuter! Fattade absolut noll. Man skulle typ skaffa ett Yahoo-konto och när det väl var klart kunde man registrera sig med sin en annan mailadress (vilket jag också gjorde) om man ville. Varför är man då tvungen att skaffa en Yahoo-adress först? Knasigt.

Lyckades i alla fall tillslut med pappsens hjälp så nu sitter jag i sängen med baby som ligger brevid mig och sover.

Imorgon åker jag med mamma och min syster och en till familj mot stockholm där vi lägger till. Om jag inte minns fel brukar vi lägga till i Wasahamnen så det är väl där vi lägger oss imorgon igen. Hoppas på att jag får köra mycket för det vorde bra om jag kunde få öva upp dom färdigheterna igen. Det var ju trots allt tre år sen sist jag ens åkte båt. Jag vet, shame on me, men så blir det ibland.

Work it, work it, work it!

.. Som Z skulle säga! Hur som helst, dags för mig att sova nu. Har ätit lite och varvat ner efter jobbet och imorgon ska jag upp väldigt "tidigt". Väldigt tidigt innebär för mig som kvällsarbetare, uppstigning vid cirkus 8. Fy helvete säger jag. Det är ju nämligen personalvisning på Harry Potter tomorrow! Me like. Idag kom skiva-strul nr 2 till min kassa och köpte biljett. Själv kör jag på mitt vanliga försäljarsmile osv medans personen på andra sidan disken, dvs kunden eller strulet, tycker att det är galet pinsamt. Roligt på sitt eget lilla sätt måste jag säga. Sova var det nu då. Natti!

Juste, kom på att jag var hos polisen mellan stallet och jobbet och fixade pass. Haha jag säger bara fotot.. Ser ut som största tööööönten.


V 29

Det är ju v 29 nu vilket är en helig vecka för mig. Det innebär gotland. Vecka 29 bara skriker gotland. Hela min kropp gör ont när jag tänker på var jag egentligen borde befinna mig just nu, på gotland. Jag måste försöka leda bort tankarna från gotland och v 29 eftersom jag känner att tårarna nästan bränner bakom ögonlocken när jag tänker på det. Fan vad hemskt. Finns nog inget som jag gillar så mycket som gotland v 29. Utomlands är liksom inte samma sak, det är mycket bättre än det. 10 000 gånger bättre. Snälla ta mig dit. Jag måste vara där nästa år, måste.

Godnatt alla vänner och ovänner. Nu ska jag gråta mig till sömns.


detta inlägg innehåller inget om djur!

Hallå i stugan!
Jag (Z) har jobbat hela helgen och då gått upp runt halv 7-7 varje dag vilket har gjort att jag vaknade ungefär halv 10 idag och är  jättepigg. Visst är det härligt när man väl får sova så vaknar man tidigt iaf. Nu ska vi inte snacka om djur här men Hollys bilder nedan var ju faktiskt fina, eller hur?! Sen är det ju sämst att jag åker bort när hon är själv hemma, har inte träffat henne på skitlänge pga jobb och annat som hela tiden kommer ivägen.
Z sakanar sin Holly!

 

Vi måste köra Allsång på skansen och Gröna Lund snarast...

Gånger 2

På royal är det tydligen få singlar. Det ska också vara få tjejer har jag hört. Jag är tjej och singel. Tillhör alltså två minoriteter, trevligt. För att känna sig lite mer övergiven och utstött så kommer jag att vara all alone om en viss tid. Schysst att inte bara min familj överger mig, utan också de få närmsta vänner jag har. Jätteroligt. Åh vad jag är lycklig.


Brat

Ni vet när man går och tänker på något och så kommer man inte på ett speciellt ord? Så har jag det nu.. Går nämligen och försöker komma på det japanska ordet för "brat". Jag vet, låter knasigt men det va nån grej Frallan och Peter körde på Royal igår. Och jag bara kan inte komma på vad det hette. Nått på k/c.. Jaja..


Fortfarande uppe i varv

Oj vad man ställer om dygnet med det här jobbet. Har ju som ni säkert förstår jobbat idag också. Nästa vecka är det åtminstone måndag till onsdag som gäller! Utöver det har jag ridit med Anja. Vi har ju pratat om det så länge så nu var det dags att ta tag i det innan hon åker iväg till falsterbo. Därför fick också Havanna och Quba klara sig utan mig en dag men jag tror nog att dom överlever för jag hinner faktiskt inte med två stall per dag plus jobb. Tråkigt men sant.

Nu då, nu blir det bilder ska ni få se. Är ju så dålig med kameran så på hemvägen red vi förbi mig och så sprang pappsen ut och tog en massa bilder. Gillar ni inte hästar, titta då bort och vänta på nästa inlägg som förhoppningsvis innehåller något Z skrivit (definitivt häst-fritt).


Lite missnöjda hästar och fnissiga tjejer


Kliar lite


Haha hästen jag satt på började sparka med bakbenen när Anja försökte komma närmare :(


"Öh, du där!"


Sen gick det bättre


Gud så gulligt, puss!


Hej då! (Vet att det ser ut som om vi rider på ponnyer men hästen jag sitter på är ändå 168 cm..)

Sådär, nu kan man inte klaga på brist på bilder i alla fall.


Här ska det vara en rubrik

Puh vilken dag det varit. Upp 5.15 för att åka in till stan och lämna mamma och pappa och sen vidare till besiktningen. Som sen inte var nån drop-in.. Så tillbaka in till stan och jobbade på mitt vanliga kontorsjobb till fyra och därefter stall och sen hem till min moster. Fick typ universums godase kladdkaka med daim i! MUMS!

Sorry att bloggen är så tråkig nu utan bilder men jag vet inte vad jag ska ta bilder på alltså. Nått tips?

Sa jag att jag fått jobbet? Det har jag i alla fall så ah, nu är det sagt. Känns förjävligt. Jag vill åka till falsterbo nästa vecka och köpa bil i tyskland vecka 32. Fan. Men man ska ej klaga, superskönt att ha ett jobb! Verkar dessutom som om det kan bli rätt kul där. Igår när jag jobbade var stämningen mycket positiv så yes. Såhär gick det alltså till för er som inte vet:

Nångång våren 2009: Skickade in ansökan om jobb på SF.
7 juli 2009: Fick ett telefonsamtal från chefen om intervju..
8 juli 2009: Gick på intervjun! Där bad de mig bl a om att jag skulle..
9 juli 2009: Provjobbade ett pass med fyra andra (inkl maskinist). Bra gäng!
10 juli 2009: Fick beskedet att jobbet var mitt. De som jobbat med mig den 9:e hade gillat mig och i princip öst på med endast positiva ord!

Nu väntar jag bara på att bli trött sen ska jag sova för imorgon blir det rida vid halv tolv och jobba halv fem. Pjuh


Hehe

Fan vad han är söt. Tänker på honom hela tiden och längtar tills jag får träffa honom. Han är världens snällaste och tryggaste, som en stor och stark björn att gömma sig bakom. När jag möter honom blir han alldeles överlycklig och jag ser hur hans bruna stora ögon bara lyser. Min baby. Att han är lite väl hårig gör inte så mycket, det är ju mysigt! Vi är ju perfect match, ying och yang (som Z och jag!), två blondiner. Kvällspromenaderna med honom är obligatoriskt och det spelar ingen roll om det regnar eller om det är stjärnklart. När jag har varit ute med mina kompisar och kommer insmygandes tidigt på morgonen vaknar du och är alldeles varm och gosig.

Min baby. Jag tror att ni vet vem jag pratar om.

SF

Nu har jag prov-jobbat (utan lön!!!?) från halv fem till tio och är helt slut. Satt i kassan mest men gjorde även lite annat smått och gott. Dom sa att jag skötte mig jätte bra och var jätteduktig! Så det känns ju bra att dom tyckte det i alla fall. När jag kom hem vid halv elva var det bara att ställa sig vid spisen och laga mat och nu håller jag på och fixar inför imorgon. Klockan 6 måste jag sitta i bilen för då ska jag åka och besikta den (eftersom vårt besiktningspapper inte kommit fram eller nått så nu har vi körförbud.......) på andra sidan stan. Vette fan var jag ska men sånt brukar ju lösa sig. Nu är jag så trött så jag inte ens kan tänka. Bara på min baby som ligger här bredvid mig och sover så gott. Han är så jävla söt så jag dör, bara smälter när jag ser honom. Min, bara min alldeles egna gulleplutt!

Fullspäckad dag imorgon, drop in besiktning som är en ren chansning. Sen direkt till kontoret och jobba, hem till baby snabbt sen till stallet och så födelsedagsfest eftersom min moster fyller år. Sist men inte verkligen inte minst, det jag längtar efter så sjukt mycket just nu: sova!!!! Åh vad jag längtar efter imorgon kväll!

Mjao

Dags att sticka nu. Måste till stallet men hinner nog inte rida. Klockan halv fem ska jag befinna mig på SF Royal för jag ska provjobba. Hm ja, nytt uttryck men så sa dom. Känner mig något nervös kan jag ju säga, har ingen kassavana eller nått så jag hoppas verkligen att jag inte förväntas kunna allt efter en enda genomgång igår för då är jag jävligt rökt. Jaja mocka hästskit var det..

Igår kväll då, jo det var mycket trevligt hos Erik (som vanligt). Mer om det när jag kommer tillbaka! Ciao

slö eller cool?



Är det nån mer än jag som alltid sätter sig på golvet när man ska sätta på sig skorna?

Så som i himmelen



Sitter vaken just nu och känner mig riktigt pigg. Gick faktiskt och la mig runt 00 men kände att jag aldrig skulle kunna somna så nu sitter jag fortfarande här. Är det någon som har sett Så som i himmelen? Den gick på tv igår och den är ju verkligen så himla bra. Känns precis som filmen skulle kunnat hänt i verkligheten och det är många gånger man får rysningar i kroppen.. Har ni inte sett den rekomenderar jag den varmt, sjukt bra film!

Yäähh

Hehe juste måste bara visa en gräslig vimmelbild från i lördags. Haha en sak som jag inte förstår är varför dom lägger upp alla bilder? Vore ju schysst om dom kunde låta dom bilder där nån ser mer eller mindre normal ut vara och inte lägga ut dem så att offentligheten kan se dem. Men ja, man får väl bjuda på sig så därför visar jag bilden där både min och Paulinas armar ser ut att vara större än hela Camilla..


Ajaj

Papercut idag! Eller nästan. Hur som helst, är ännu tröttare idag då jag började jobba 8 och slutade fem. Därefter mathandling och hem för att byta kläder och lämna maten. En snabbis till stallet för att mocka och fixa mat bl a och sen äntligen hem för att äta.

Skar mig i lång-fingret idag när jag jobbade, blödde fan asmkt och vart rätt djupt! Av en kartong liksom..? Gör rätt ont nu också, hehe jaja. Dom är livsfarliga dom där kartongerna! Nu ska jag i alla fall kolla lite till på tv sen sova och så jobb imorgon med. Känns rätt konstigt att det inte blir skola i höst nu när man tagit studenten. Gud så ensamt egentligen. Bara jobba och rida häst. Rida in Mimmi-bus!

Smart

Fan, satte mig vid datorn och glömde bort tiden. Imorgon börjar jag jobba 8 vilket innebär att jag måste gå upp kl halv sju! Blää, jag är ingen morgonmänniska alltså. Hopplöst.

"hejhejhej jag är bara fjorton år.."


Trött Holly

Förlåt för dålig uppdatering men ända sen i Lördags har jag varit helt döds-trött typ. Vet inte om jag är påväg att bli sjuk kanske eller om jag bara är trött efter en hel del fysisk ansträningning. Har i alla fall inte haft så särskilt mycket för mig. Igår nyktrade jag till under dagen och åkte därefter till stallet. Red Saras häst Fly då med precis som i lördags eftersom hon var borta på cup med sin andra pålle. Alltid kul att rida honom även fast han är en stoooor häst på knappt 180 cm i mankhöjd som inte har så värst mycket motor. Rätt mycket mer att rida än ett litet sto på 163 cm med massa motor! Idag var ju Sara tillbaka så det var bara min lilla Havanna att rida. Har ju nästan bara ridit henne i ridhuset sen i april pga Quba men idag red jag nere i sommarhagen vilket funkade perfekt! Satte på gramanen för att komma till jobb eftersom hon kan bli lite pigg ute och slå upp huvudet när man tar tag i henne men det var snarare tvärt om så den kunde hänga löst mest hela tiden nästan. Satsade på att jobba igenom galopperna och det funkade super. Gjorde också mycket övergångar trav-galopp, skritt-galopp och det rullade fint. Var verkligen toppen att rida ute i den stora hagen så att man kunde rulla på och inte bli så begränsad av ridhusväggarna. (Fy en sån dressyr-ridhus-tant jag är..) Oj nu blev det ett väldigt hästigt inlägg men ah så kan det bliii, är ju trots allt det jag gör varje dag förutom jobb, träffa folk eller vara ute och pimpla rosé!

På fölmönstringen i aug. -07. Havanna med stora magen där bak. Kan inte fatta att lilla Mimmi ska ridas in i höst när hon kommer tillbaka från betet, redan så stor tjej..  

Jaså

Nu jävlar Paulina!

Trevlig kväll

Igår var en mycket trevlig kväll måste jag säga. Började med att möta upp Paulina och så gick vi tillsammans hem till Camillas fantastiska lägenhet där hon och Ann befann sig. Satte musik på högsta volym och så satte förfestandet igång med viner och en jättegod portugisisk "shot". Var en mycket kryddig och god dricka och efter man tagit den tog man en skiva citron med socker och kanel på. Mycket gott, men minnet sviker lite så är det nån som vet vad det heter? Vi lekte lekar samt pratade en massa. Blev en hel del plugg- och civilekonomsnack men det gjorde inget! Ann hade en jätterolig men rätt svår lek som vi gjorde. Jag säger bara blubb blubb blubb blubb blubb.. haha.


Paulina och Roa i vardagsrummet


Ann och Camilla aka Tanten innan vinet hamnade på trägolvet..


Hur ser en fjortis ut?


Ann och Camilla fick agera "stekare"

Sen cyklade vi mer eller mindre rakt till Birger Jarl och skjutsade varsin passagerare på pakethållaren förbi polisbilarna haha. Gick förbi kön och knallade raka vägen in till garderoben för att följa upp det hela med konferens. Var i början riktigt dåligt. Tänkte vi skulle dra vidare till Saluhallen men stannade kvar när allt bättrade sig. Träffade på en hel del underliga människor faktiskt. Kändes ganska så 30+ faktiskt, gravida kvinnor osv..

Helt klart värd kväll, tusen tack tjejer!

Klädstäd

Idag känner jag för att inte göra nånting, är seg och vädret gör att jag bara vill stanna inne och kolla på tv hela dagen. Har inte varit hemma en hel dag på rätt länge nu så det känns riktigt skönt. Jag ska iaf ta och städa min garderob och slänga sånt som jag aldrig kommer ha på mig igen! Kan ändå vara rätt kul när man hittar massa kläder man helt glömt bort att man hade.


Dag 2












Mysiga dagar - dag 1

















Fest ikväll

Sitter just nu och verkligen försöker tagga, tyvärr utan resultat. Ska ju på fest ikväll men jag är så sjukt otaggad för jag känner mig trött och allmänt nere, don't know why. Har känt så hela veckan att allt bara är tråkigt och det finns ingenting jag vill göra. Så himla jobbigt för det enda jag orkar med är typ åka till stallet, gå ut med hunden och sitta hemma och bara stirra rakt fram. Aja, kan inte sitta och göra ingenting ikväll med så jag måste dra mig iväg. Först ut med vovven sen in i duschen. Hela min kropp bara skriker dö.



Check out fjortisparet HollyZ liksom. Känns som om det var minst hundra år sen det där. Fan vad jag saknar Z nu, var typ en vecka minus en dag sen som jag såg henne sist. Bäst I Världen!


Torsdag

Sitter fortfarande och lyssnar på Smooth Criminal och vill nästan dansa, men bara nästan. Igår var jag och Paulina på en liten tillställning hos Kvicken. Alltid lika trevligt! Jag försökte hitta en födelsedagspresent (en pojkvän) till Paulina men det gick sådär. Var endast Olof och Axel som funkade men jag hade inte med mig pengar till att köpa Olof och Axel var inte närvarande så jag får väl slänga iväg ett sms eller något. Träffade förövrigt en bloggläsare från fyris som också hette Vic/ktoria! Rätt kul att höra nån som visste om bloggen. Dessutom fick jag och Paulina förklara bloggnamnet och varje gång är det lika pinsamt att förklara hur jag fick namnet Holly. Man tänker aldrig på hur det är utan jag är bara Holly helt enkelt! .. tills jag behöver förklara, folk måste tro att jag är knäpp hehe..

Well well. Ännu en varm dag idag vilket innebär att det får bli stallet ikväll. Havanna blev skodd i tisdags kväll så nu ska i alla fall skorna sitta (I hope!).


Cool dansare

Michael Jackson är ju ett väldigt aktuellt ämne just nu. Satte just på MTV och det spelades just Michael Jackson. Helt plötsligt kom "Smooth criminal" och jag kom på att jag+fyra andra dansare från min klass i 6:an-9:an koreograferade en dans till just den låten i sjuan. Minns att det var den dansen vi hade tänkt vara med och tävla med i koreografitävlingen. Det blev inte så utan vi körde en uppvisning på en avslutning istället medans en annan grupp i klassen var med och tävlade. Det slutade bra för deras debut-tävling, de vann!



Gick också in på skolans hemsida och se vad jag hittade:

Hehe det är alltså precis exakt den dansen. Nu är ju inte jag nån av de som står längst fram vid tillfället då kortet togs, men ändå! Kommer ihåg att vi hade vita skjortor, svarta kostym-byxor och så hade vi svarta glittriga hattar i början av dansen som är så typiskt Michael Jackson. När det började stod vi med ryggen mot publiken med hattarna på huvudet som var nerböjt och höll ena handen på hatten. I början av låten hörs hjärtslag (man hör dem knappt i versionen från youtube som jag la upp men lyssna på spotify eller nått annat) och när man stod på scenen var det verkligen en cool känsla eftersom det kändes som om det var ens egna hjärtslag som hördes ut. Har för mig att den var rätt cool den där dansen, väldigt Michael Jackson, med en del inslag av hans typiska danssteg osv. Skulle vara så himla kul att se den nu men jag tror inte någon filmade den tyvärr..

Onsdag

Sitter just nu och tittar på hoppningen från Aachen. Så himla fina hästar, tänk om man ändå hade en sån! Tänk om lilla Quba hoppar runt där om 10 år, det vore allt nått. Reklampauserna emellan är galet bombade med olika märken, lyckades se Rolex, Pikeur, Eskadron och GPA Speed Air. Nån som såg nått mer?

För övrigt har det varit en tråk-dag idag precis som igår. Har laserat ännu fler lister och grundat andra. Ikväll utgång med Paulina, singelkväll haha!

DN har ordet

Jag har nu insett att jag helt utann tvekan är en tvättäkta stockholmare. Läs själva artikeln och lägg ihop 1+1.
Stockholm sägs vara världens singeltätaste stad

RSS 2.0