Tjejer med muskler

För nån eller några veckor sen var det en diskussion på en massa bloggar om det här med tjejer hur de ska se ut och inte se ut. Vissa anser att man absolut inte får vara "smal" för att det ser äckligt och onaturligt ut. Som Stina-Lee skrev på sin blogg så håller jag med henne och vill försvara de tjejer som är smala av naturen. Hur kul är det att jämt och ständigt få höra att man är för smal hela tiden och att man är ful för att man råkar vara född i en viss kropp?

Sen har vi ju de som är lite mulligare naturligt. Då är det helt plötsligt helt fel att vara det också och man är tjock och är ful pga det. Hur ska ni ha det egentligen? Inte på något sätt räcker man till. Hur som helst är enda lösningen att man skiter i alla kommentarer (hey, piece of cake..) och accepterar att alla ser olika ut och att man är bra som man är. Man måste helt enkelt lära sig att tycka om sig själv. Man kan aldrig tvinga alla att tycka lika. Vissa kommer alltid att tycka att de som är tjocka är fula och andra att smala är fula. Så kom ihåg; du är bra som du är! Det här med individualitet är viktigt! (Hoppsan hur kom det me lite politik här..!?)

MEN!
Nu har vi ju det här med tjejer med muskler, det tycker jag är nästa problem. Det känns som att det inte riktigt är helt accepterat med tjejer med muskler. Eller nej, det känns nog snarare som ett ganska så nytt fenomen. Visst, det finns de som gillar tjejer med muskler. Men frågar man nån vad den tycker om tjejer som har muskler så får man nästan alltid ett usch!!! och en rynkad näsa till svar. Möjligtvis kan det vara okej om man har muskler under fettet för då syns de inte men synliga magmuskler är bannlyst. För några år sedan var det äckligt med fett, nu är det äckligt att vara smal och man får absolut INTE ha muskler på sig. Ajaj, det är inte lätt att hänga med.

Själv tycker jag det är jättesnyggt med tjejer som har mycket muskler! Fast kanske inte överdrivet mycket dårå. Den här tjejen var kanske lite väl för min smak men smaken är ju som baken, delad!




Det finns en tjej som bloggar på metrobloggen.se/sofilindberg , hon är riktigt ball och har precis lagom med muskler. Så spana in henne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0